Įkraunama...
Įkraunama...

Epilepsija

QUOTE(Rustė @ 2009 03 24, 09:52)
nerodo vistiek  doh.gif

apie tas amino rūgštis esu girdėjusi, galima ir LT nusipirkti maisto papildų su jomis (mamai Kalėdoms dovanojau) ir pabandyti.
o kaip jie ten tas amino rūgštis duoda? vaistus suleidžia? lašelinė kokia? tabletės?

oij, Ruste, ten didziausias tinklapis rusu kalba, gal ka imesti, cia, kad butu bendras vaizdas? ar nepagadinsiu temos?

Papildyta:
aij, tiesa, turiu nusiskanavusi knygute kur gydytoja dave, ten man rodos viskas tas pats, gal imesti i el.pasta?
Atsakyti
QUOTE(Domicele @ 2009 03 24, 09:57)
oij, Ruste, ten didziausias tinklapis rusu kalba, gal ka imesti, cia, kad butu bendras vaizdas? ar nepagadinsiu temos?

Papildyta:
aij, tiesa, turiu nusiskanavusi knygute kur gydytoja dave, ten man rodos viskas tas pats, gal imesti i el.pasta?

mesk į le paštą (žinai, ar parašyti?)

įdėsiu galerijon, kad ir kitom būtų, nes tema pasibaigs ir info neliks.
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 03 24, 10:05)
mesk į le paštą (žinai, ar parašyti?)

įdėsiu galerijon, kad ir kitom būtų, nes tema pasibaigs ir info neliks.

parasyk
Papildyta:
nusiunciau i meila smile.gif
Atsakyti
Domicele ir man ir man imesk info ax.gif
Atsakyti
Ruste ides i pirma puslapi smile.gif
ane, Ruste? mirksiukas.gif
Papildyta:
gal daugiau ka sudomins,
man tai visai neblogai atrodo, bet tik vat finansines bedos ,o dar kaip ten nuvaziuoti, nu zodziu.....
Atsakyti
QUOTE(Domicele @ 2009 03 24, 10:47)
Ruste ides i pirma puslapi smile.gif
ane, Rustemirksiukas.gif
Papildyta:
gal daugiau ka sudomins,
man tai visai neblogai atrodo, bet tik vat finansines bedos ,o dar kaip ten nuvaziuoti, nu zodziu.....

įdėsiu į galeriją, kas neturite slaptažodžio, prašau man AŽ
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2009 03 24, 10:09)
nieko tokio, tu ne viena. man taip irgi budavo pirmus metus tikriausiai, paskui is vis nemiegodavau, po paskutines komos, nes varciau vaika po 5 kartus per nakti. o dar kai dabar dukros atskirai miega, tai kol nueidavau, kol gryzdavau, zodziu istysai be miego... bet nieko, gyva ir su nuvaziavusiu stogu  lotuliukas.gif

Labukas.
Manau mes visos taip elgiames...bet kazin ar kitaip butu imanoma?
Mano vaikinas miega kitame kambaryje, dar turim suniuka, kuris nakti pavaiksto, tai as lakstau...jei ka isgirstu, kartais vyras nueina...bet ipratau, paziuriu ir toliau miegu...
O del tu dietu, del epi gydymo (ne vaistais), mums niekas nieko nepasakojo, nieko neminejo...o mano charakteris toks...as ilgai neigiu, o tik paskui priimu tiesa ir gilinuosi...tai analizuojant save, vadinasi, dar nepriemiau...
Gal nuvaziavus i Kauna bus lengviau bet kad ir kiek begalvoju, vis griztu, kad gal mano vaikui kas kita...Turbut kaip ir Jus visos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amri: 24 kovo 2009 - 11:06
persiprašau, bet į galeriją nedėsiu blush2.gif , per daug ten info... 42 lapai doh.gif .
įdėjau inetan, va čia nuoroda atsiųsti reikės smile.gif

http://www.sendspace.com/file/e5anb7

įdėsiu linką į temos pradžią smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 03 24, 11:13)
persiprašau, bet į galeriją nedėsiu blush2.gif , per daug ten info... 42 lapai doh.gif .
įdėjau inetan, va čia nuoroda atsiųsti reikės smile.gif

http://www.sendspace.com/file/e5anb7

įdėsiu linką į temos pradžią smile.gif

idek ta adresiuka www, manau kad turetu ir tau veliau atidaryti
Papildyta:
siaip viskas ten labai tvarkingai aprasyta, aiskiai, su paveiksliukais ir t.t.
Atsakyti
aš dabar kaip tos blondinės, gal čia biški ne į temą, bet gal galit kokią nuorodą įmesti kur pažiūrėti vidaus organų normas (kepenų, tulžies pūslės ir kt. organų )dydžiai milimetrasi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(iquana @ 2009 03 24, 13:14)
aš dabar kaip tos blondinės, gal čia biški ne į temą, bet gal galit kokią nuorodą įmesti kur pažiūrėti vidaus organų normas (kepenų, tulžies pūslės ir kt. organų )dydžiai milimetrasi?  4u.gif

nesu mačius tokios info, be to skirtingame amžiuje normos skirtingos.

jie rasiu įdėsiu, bet tu gali pažiūrėti pati, įvedus per google žodžius ir ten bus aparašymai.
Papildyta:
Kasos ilgis 12-22 cm, plotis 3-9 cm, storis 2-3 cm, svoris 50-75 g.

Kepenys yra antras pagal dydį (po oda) organas, vidutinio suaugusiojo sveria 2 kg, .
Kaip suaugęs žmogus gali būti skirtingo dydžio, taip ir kepenys nevienodos.
Jos yra maždaug 21-22,5 cm savo plačiausioje vietoje, 15-17,5 cm savo aukščiausioje vietoje ir 10-12,5 cm storumo.

Inksto
ilgis 10-12 cm, plotis 5-6 cm, sveria apie 120-200 g

kas dar?
Atsakyti
Iš kur tu gauni šitą info? Aš turiu pilvo organų uktragarsą, čia prirašyta viskokiu milimetrų ale pagal tai ką tu parašiai neatitinka man smile.gif
Pavyzdžiui parašyta: kasos galvutė tiek milimetrų , kūnas tiek milimetrų. Jau žvengas ima, kad nieko nepanimakal aš kas čia parašyta lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iquana: 24 kovo 2009 - 14:09