Įkraunama...
Įkraunama...

Pieneliai, kremai, losjonai kūnui

QUOTE(ella* @ 2009 04 14, 20:30)
o kokius aliejus naudoji? blush2.gif gal ka pasiulyt turetum? 4u.gif

Šiuo metu tepliojuos Alterros aliejum, bet parduotuvėje aliejų galima surasti daug įvairiausių smile.gif
Atsakyti
Man suminkstinti odai ir palaikyti jos dregmei labai padeda kuno sviestas SUPERDRUG, jo galima rasti tik DROGE, maza kaina,o sviestas thumbup.gif greitai susigeria, nepalieka riebalu, skaniai kvepia
Atsakyti
Klausykit panos, galkuri naudojat kažkurį iš šitų?
kuom jie skiriasi kaži?nes kaina tai trigubai skirias

user posted image

user posted image
Atsakyti
Na tas virsutinis tai tera odos tonizantas, drekiklis, turintis siek tiek stangrinamojo poveikio kuno pienelis. O kitas jau yra kremo tipo, pasizymintis savybe kovoti su celiulitu,ir mineraliniu drusku pagalba salinantis skysciu kaupimasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ne_mamukas @ 2009 03 07, 20:15)
Dekui, kad praneset wink.gif Nes niekaip neiisirenku as is tu kvapu ax.gif
Kas dar kokiu komentaru apie TBS sviestu kvapus, kokie pastys paciausi?  g.gif

moringa wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristule2895 @ 2009 04 15, 14:07)
Na tas virsutinis tai tera odos tonizantas, drekiklis, turintis siek tiek stangrinamojo poveikio kuno pienelis. O kitas jau yra kremo tipo, pasizymintis savybe kovoti su celiulitu,ir mineraliniu drusku pagalba salinantis skysciu kaupimasi  ax.gif

oij ačiū už tokį paaiškinimą biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
man is TBS sviestu labiausiai papaja ir mango wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ugnet @ 2009 04 15, 14:40)
man is TBS sviestu labiausiai papaja ir mango wub.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ir mano sitas megstamiausias wub.gif
Atsakyti
Ieškau priemonės kūnui, kuri minkštintų odą mirksiukas.gif Gal ką galite patarti, rekomenduoti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristaliukas22 @ 2009 03 07, 17:00)
Gal kuri naudojate Hempz kuno losjonus kokie atsiliepimai, ar gerai drekina?

pirkau hempz su lengvu savaiminiu idegiu... labai derkino.... tikrai geras labai... apie119 lt mokejau... talpa didele... tikrai nesigailiu... db uzejau paziureti kaip savo pavargusia odyte sudrekinti... ir va ir klausimu nebeliko... prisiminiau ... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(midnightlady @ 2009 04 16, 22:22)
pirkau hempz su lengvu savaiminiu idegiu... labai derkino.... tikrai geras labai... apie119 lt mokejau... talpa didele... tikrai nesigailiu... db uzejau paziureti kaip savo pavargusia odyte sudrekinti... ir va ir klausimu nebeliko... prisiminiau ...  thumbup.gif

as taip pat gundausi Hempz kremais,bet dabar nusipirkau Forever after kremuka po soliariumo,tai kol isbaigsiu....bet kaip jis man patinka!kvapas nuostabus,issilaike visa nakti ir dar dabat po nosim kvepia,nepaprastai gerai drekina thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif
darom tyrima, kuriuo norime suzinoti sio forumo vartotoju nuomone apie muila smile.gif jei nesunku uzpildykit anketa mirksiukas.gif http://www.publika.l...6059d7e95f.html
is anksto dekui smile.gif
Atsakyti