Gal kas jau naudojote pupa losjonus, kur atsirado stangrinantys, liekninantys, drekinantys ir t.t?Nauja linija kazkokia
Baltose pakuotese su raidemis

QUOTE(solo @ 2009 04 09, 16:54)
Gal galit rekomenduot koki krema ar sviesta sausai iki pleiskanojimo odai? Brangaus nesinori, o ir TBS sviestai man kelioms valandoms tik...
su naturaliais aliejukais gali pabandyt.. as kai sveiciu oda su kavos tirsciais sumaisau su kvieciu gemalu aliejum arba vynyogiu kauliuku,tai poto net nereik lasjono tept,o da svelnute buna ir atrodo lygiai taip pat kaip istepus lasjonu

QUOTE(Gidi @ 2009 03 18, 12:34)
Idomu, o neutrogena gerai isigeria? O gal kuri zinot koki purskiama pieneli gera, kad i baseina ar i sporta butu galima nestis?
Aš šiuo metu naudoju neutrogena pienelį, tai kai jį tepuosi po baseino ar dušo, tai viskas būna normaliai, įsigeria gerai. Bet jei šiaip tepuosi ant visai sausos odos, tai man nepatinka, nes oda pasidaro tokia lipni

QUOTE(ugnet @ 2009 04 09, 15:18)
su naturaliais aliejukais gali pabandyt.. as kai sveiciu oda su kavos tirsciais sumaisau su kvieciu gemalu aliejum arba vynyogiu kauliuku,tai poto net nereik lasjono tept,o da svelnute buna ir atrodo lygiai taip pat kaip istepus lasjonu 

Aš šiaip vengiu Avon ir jau nemažai metų jo neperku, bet vienintelis kūno pienelis ir būtent Avon (kažkoks mandarinais kvepiantis) mano odą padarė iš tikro labai minkštą ir švelnią, o dabar tai atrodo viskas šlamštas - tiek brangūs, tiek pigūs kūno kremai. Kol pasitepi - gerai, išlendi iš dušo ir vėl nieko gero iš tos odos...

naudojau ir kitokius, bet nieko įsimintino

QUOTE(solo @ 2009 04 09, 15:54)
Gal galit rekomenduot koki krema ar sviesta sausai iki pleiskanojimo odai? Brangaus nesinori, o ir TBS sviestai man kelioms valandoms tik...
Mano kojų ir rankų oda labai sausa. Labiausiai pasiteisino TBS sviestai- su jais užtenka patepti vieną kartą ir oda nepleiskanoja visą dieną arba tepu aliejais kūnui, tik man nelabai patinka, kol tas riebalas susigeria

Sakai, kad TBS sviestas tik keliom valandom, gal bandei normaliai odai skirtus, o ne sausai, nors man ir normaliai odai skirti padeda

Garnier su klevų ekstraktu
Bekvapis

Naudoju ir esu patenkintta - rezultatas matyti po kelių dienų
Nors bendrai Garnier kosmetika man visiskai netinka, bet sis kremas - puikiai:)
Bekvapis

Naudoju ir esu patenkintta - rezultatas matyti po kelių dienų
Nors bendrai Garnier kosmetika man visiskai netinka, bet sis kremas - puikiai:)
QUOTE(Finna @ 2009 04 14, 11:33)
Mano kojų ir rankų oda labai sausa. Labiausiai pasiteisino TBS sviestai- su jais užtenka patepti vieną kartą ir oda nepleiskanoja visą dieną arba tepu aliejais kūnui, tik man nelabai patinka, kol tas riebalas susigeria
Todėl dažniausiai aliejum tepuosi vakare, o sviestu ryte po dušo 
Sakai, kad TBS sviestas tik keliom valandom, gal bandei normaliai odai skirtus, o ne sausai, nors man ir normaliai odai skirti padeda

o kokius aliejus naudoji?