Įkraunama...
Įkraunama...

Pieneliai, kremai, losjonai kūnui

QUOTE(ugnet @ 2009 03 20, 11:08)
user posted image labai geras sitas,o kvapas tai isvis  thumbup.gif

Aha, sito kvapas thumbup.gif wub.gif man irgi labai patiko ir pats kremukas thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, argi nei viena nezino paie kokius gerus purskiamus pienelius ar siaip kuno purskiklius, bet kad ne vanduo butu, o biski ir pamaitintu. Atsimenu, buvo kazkada Garnier purskiami pieneliai thumbup.gif , bet jau keli metai nematua ju prekyboje
Atsakyti
QUOTE(Gidi @ 2009 03 26, 13:42)
Merginos, argi nei viena nezino paie kokius gerus purskiamus pienelius ar siaip kuno purskiklius, bet kad ne vanduo butu, o biski ir pamaitintu. Atsimenu, buvo kazkada Garnier purskiami pieneliai  thumbup.gif  , bet jau keli metai nematua ju prekyboje

Siandien Body Shope kaip tik maciau kazka panasaus, lyg purskiamas aliejukas buvo (gal maisau bet man atrodo kad maciau...) arba dar budavo Johnson & Johnson purskiamas aliejus. ar tau aliejukai netinka? kodel nori butent kazko purskiamo? ax.gif
Atsakyti
Man kazkaip aliejukai nelabai gerai isigeria - o po baiseino ar treniruotes nelabai norisi terliotis su siaip kokiu losjonu ir oda tada dregna buna tokia biggrin.gif tai man kazkaip puskiamas geriau, bet va pienelio jokio niekap nerandu - bandziau avon puskiama aliejuka, tai jis man kazkaip nelabai, greitai neisigeria, o poveikio tai jokio, galvojau gal jus ka zinot gero smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gidi @ 2009 03 26, 20:38)
Man kazkaip aliejukai nelabai gerai isigeria - o po baiseino ar treniruotes nelabai norisi terliotis su siaip kokiu losjonu ir oda tada dregna buna tokia  biggrin.gif tai man kazkaip puskiamas geriau, bet va pienelio jokio niekap nerandu - bandziau avon puskiama aliejuka, tai jis man kazkaip nelabai, greitai neisigeria, o poveikio tai jokio, galvojau gal jus ka zinot gero  smile.gif

Bandyk surast tepama kuris greit isigeria.. g.gif nes tu purskiamu nelabai didele pasiula unsure.gif arba tepliokis namie, gryzus is baseino ar treniruotes mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai va, jauciu taip ir reikes daryti verysad.gif
Atsakyti
MAN ASMENISKAI PATINKA GAMINIAI IS ORIFLAME. NAUDOJU PIENELI SU MIGDOLAIS ARBA SWEDISH SPA MINERALS LOSJONA. LABAI SKANIAI KVEPIA IR GERAI ISIGERIA, O IR KAINA PRIEINAMA
Atsakyti
QUOTE(Gidi @ 2009 03 26, 22:38)
Man kazkaip aliejukai nelabai gerai isigeria - o po baiseino ar treniruotes nelabai norisi terliotis su siaip kokiu losjonu ir oda tada dregna buna tokia  biggrin.gif tai man kazkaip puskiamas geriau, bet va pienelio jokio niekap nerandu - bandziau avon puskiama aliejuka, tai jis man kazkaip nelabai, greitai neisigeria, o poveikio tai jokio, galvojau gal jus ka zinot gero  smile.gif

Aš po sportų naudoju TBS purškiamą aliejuką, tai įsigeria gerai ir greitai. Nesu garantuota, bet TBS lyg ir yra purškiamų pienelių g.gif Esu turėjusi Garnier purškiamą pienelį, bet jis labiau gaivinantis, nei drėkinantis ar maitinantis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gidi @ 2009 03 26, 15:42)
Merginos, argi nei viena nezino paie kokius gerus purskiamus pienelius ar siaip kuno purskiklius, bet kad ne vanduo butu, o biski ir pamaitintu. Atsimenu, buvo kazkada Garnier purskiami pieneliai  thumbup.gif  , bet jau keli metai nematua ju prekyboje

QUOTE(Gidi @ 2009 03 26, 22:38)

TBS yra purškiamų pienelių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elcia @ 2009 03 22, 14:08)
Na, nejau niekas nežinote? smile.gif

As kazkada turejau losjona is avon su smulkiais bizguciais,tai va kojos graziai atrode thumbup.gif bet jau kvaps jo tai feee buvo.Dar purskikli visam kunui turejau irgi su smulkiais blizguciais,irgi kvapas netiko.Manau ,kad yra ir purskiamu aliejuku su blizguciais,ir losjonu ivairiausiu,kurie ant idegusios odos graziai spyndes,tik tiksliai kokios firmos negaliu rekomenduot,nes nezinau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mertise @ 2009 03 31, 17:02)
As kazkada turejau losjona is avon su smulkiais bizguciais,tai va kojos graziai atrode thumbup.gif  bet jau kvaps jo tai feee buvo.Dar purskikli visam kunui turejau irgi su smulkiais blizguciais,irgi kvapas netiko.Manau ,kad yra ir purskiamu aliejuku su blizguciais,ir losjonu ivairiausiu,kurie ant idegusios odos graziai spyndes,tik tiksliai kokios firmos negaliu rekomenduot,nes nezinau. smile.gif

as ir maciau THE BODY SHOP kazka tokio purskiamo. kvepia jie:) fainuciai tokie
Atsakyti
As gavau dovanu kuno pieneli Pupos labai faina toki 4u.gif mielas buteliukas toks, o jau kvapas.. wub.gif thumbup.gif
Atsakyti