Ar bandėt kūno pienelius su AHA rūgštimis? Įdomu ar pagerintų itin sausos odos būklę? Man jokie kremai nepadeda, tik dar labiau sausina, tai nebežinau kuo ir betept

QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 24, 00:13)
Aš tarp jų lygybės ženklo nededu, nes tikrai nepalyginsi, bet kainos atžvilgiu, mano galva, Delon visai neblogas sviestas

Naudoju Hempz Herbal tai
Vasarai turiu is Supre "Rain" nusipirkus,palaiko idegi ir drekina
Nusipirkau dar is Australian Gold "Forever after " Tai bandysiu
Ziuresiu kuris geresnis

sausai odai aha rugstys gali net labai netikt...as siulyciau pabandyt eucerin su urea losjona jei oda tikrai sausa jis turetu ja prisotinti...as sau perku riebesni sviesta ..naudoju naturalius aliejus...
Sveikos,mamytės!
Tai va.Neseniai apsilankiau "Eurokos" parduotuvėje,tai sudomino "Fruttini" kremukai. Nėra jie brangūs,ir ilgam užtenka, o jau kvapas
. Yra daug rūšių,tai neseniai nusipirkau kokosų ir bananų kremą. Tai labai patiko,tik kvapas šiek tiek per saldus kaip man, bet gal ir gerai, vis tiek ne kasdien naudosiu, kad neįkyrėtų kvapas.
Na o šiandien dukrai nupirkau taip pat, "Fruttini" dušo žele,kremo,lasijono,šveitiklio,lūpų balzamo. Daugiausiai tai tų priemonių su braškėmis&starfruit kažkokiais vaisiais, na ir lūpų balzamą vyšninį pirkau.
Mergaitė patenkinta,uosto,tepasi truputi. Na vienu žodžiu: puiku!
Tai va.Neseniai apsilankiau "Eurokos" parduotuvėje,tai sudomino "Fruttini" kremukai. Nėra jie brangūs,ir ilgam užtenka, o jau kvapas

Na o šiandien dukrai nupirkau taip pat, "Fruttini" dušo žele,kremo,lasijono,šveitiklio,lūpų balzamo. Daugiausiai tai tų priemonių su braškėmis&starfruit kažkokiais vaisiais, na ir lūpų balzamą vyšninį pirkau.
Mergaitė patenkinta,uosto,tepasi truputi. Na vienu žodžiu: puiku!

QUOTE(logoone @ 2011 02 21, 16:56)
Aisku,jusu pasirinkimas,bet vaikui nesiulyciau tokiu priemoniu

Sintetiniai kvapai ir nulis naudinguju medziagu.
geriausia yra naudoti ne kremus, losjonus, o aliejus. Aisku tik naturalius
na man dar patinka vaikiski aliejukai pasitepliojimui.
jokiu kremu kunui nebenaudoju
kojosm aliejus, rankoms aliejus, visam kitam - taip pat aliejus. Taciau dvejoju del aliejaus veidui. Veidui dar bijau tepti, turiu jautria oda

Merginos, o ką vyrams duodat naudot? maniškio odelė tokia sausa, bet negi duosiu levandų kremą:S ką daryt??
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2011 02 26, 23:08)
Merginos, o ką vyrams duodat naudot? maniškio odelė tokia sausa, bet negi duosiu levandų kremą:S ką daryt??
Krema arba sviesta,kuris sudetyje turetu kanapiu seklu ekstrakto

kur tokį rast?

QUOTE(TerrorisTe69 @ 2011 02 27, 16:16)
Siaip siulau ebay paieskot is hempz priemoniu,o siaip turetum rast sarmoj arba douglas. Kainos visokios yra,bet jo nedaug tereikia ir efektas

Siandien isbandziau kuno purvo kauke http://www.israel-ca...y-mud-body-mask
man tai labai patiko, oda tokia minkstute ir svelni. Patinka kad neilgai laikyti reikia tik 5 min ir tepti plona sluoksni, labai gerai tepasi, tik nusivalo sunkokai 
Papildyta:
Turejau kokosu kvapo, tai man visai patiko

Papildyta:
QUOTE(Muscade @ 2009 03 07, 20:15)
Dekui, kad praneset
Nes niekaip neiisirenku as is tu kvapu
Kas dar kokiu komentaru apie TBS sviestu kvapus, kokie pastys paciausi?

Kas dar kokiu komentaru apie TBS sviestu kvapus, kokie pastys paciausi?

Turejau kokosu kvapo, tai man visai patiko