Įkraunama...
Įkraunama...

Pieneliai, kremai, losjonai kūnui

O kaip šis? wink.gif
esu mėginuką bandžius, patiko, ar verta pirkti pilną g.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(minute_ @ 2010 11 09, 22:48)
as neseniai atradau savo odai pati geriausia dalyka - tai kokosu alieju, turbut nebepirksiu kuno kremu daugiau...

O kur perkat kokosu alieju?
Atsakyti
QUOTE(marlau @ 2010 12 05, 20:04)
Gal zinote, kur nusipirkti DELON+ kuno sviesto? Niekur neuzmatau... ACIU

Yra pirkti Sarmoje.
Aš dabar kūną teplioju su The Body Shop mėlynių kūno sviestu. Riebus, oda drėgna jaučiasi pasitepus, žiemai kaip tik. Kai sunaudosiu, tai gal kartosiu kokio kito kvapo, nes prie šito nelabai priprantu. Taip pat tepu Excipial U Lipolotio losjoną, oda sudrėkinama ir pamaitinama, ypač kojoms gerai, panašiai kaip ir Dexeryl kremas, jie skirti atopiniam dermatitui labiau (aš turiu), tai man kaip tik, oda pasiriebalina, nešerpetoja labai. Ir negaliu atsidžiaugt atradus sviestmedžio sviestą, tepu veidą, lūpas, rankas, kojas, kelius, alkūnes, žodžiu sausesnes vietas, kur reikia labiau drėkinimo/maitinimo, oda suminkštėja ir būna švelni. Viso kūno netepiau dar, bandysiu pačiupti kakavos arba kokosų aliejaus. Natural produkt ir gerai odai cool.gif
Atsakyti
Sveikutes ,
DELON+ kuno sviesto man labai patinka visada tepu kojas nes labiausiai sauseja , o virsutine kuno dali tepu kvepianciais kremais renkuosi pagal savo kvepalus ax.gif
Atsakyti
Aš Delon irgi buvau gavusi dovanų, bet nieko man gero, kaip pienelis nieko, bet kaip sviestas tai man ne smile.gif
Atsakyti
O Delon kūno sviestas man visai patiko. Kvapas labai priimtinas, pats maloniai tepėsi ir švelnią odą palikdavo. Manau pabaigus savo sviestą iš TBS įsigysiu Delon smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dovy @ 2010 12 18, 15:53)
O kur perkat kokosu alieju?

Kvapu namai
Atsakyti
http://www.rudugys.l...all-500x500.jpg http://www.beautyand...body-butter.jpg

abu labai mėgstu. Kvepia, gerai drėkina, greitai įsigeria. super.
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 13, 19:05)
O kaip šis? wink.gif
esu mėginuką bandžius, patiko, ar verta pirkti pilną  g.gif

user posted image

As tokius Nivea naudoju thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2010 12 20, 22:14)
O Delon kūno sviestas man visai patiko. Kvapas labai priimtinas, pats maloniai tepėsi ir švelnią odą palikdavo. Manau pabaigus savo sviestą iš TBS įsigysiu Delon smile.gif

Man Delon net nėra ką lyginti su TBS schmoll.gif

QUOTE(*Nayma* @ 2010 12 23, 13:56)
As tokius Nivea naudoju thumbup.gif

Ir kaip? Nes skaičiau, kad lipnumo jausmas kitoms lieka g.gif nors kai turėjau mėginuką, nepamenu, kad likdavo man kažkas nemalonaus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 24 gruodžio 2010 - 00:13
Jau seniai naudoju ka nors is siu. Linija labai gausi.
user posted image

Pries kokius 10 metu man jie buvo atradimas. Kaina nedidele, buna ekonomiskos didesnes pakuotes. Renkuosi bekvapius. Lengva tekstrura. Greit susigeria. Naudoju ir ranku krema. Pilnai pateisina lukescius.
Atsakyti
esu daug isbandziusi ivairiausiu losionu kremu ir sviestu kunui..
bet mano mylimiausiais ir the best yra kokosu aliejus , i nieka jo neiskeisciau, ir dar gi naturalus ir sveikas, be jokios chemijos ir parabenu bigsmile.gif
Atsakyti