Įkraunama...
Įkraunama...

Pieneliai, kremai, losjonai kūnui

QUOTE(Ka_kava @ 2010 03 23, 11:38)
Sveika  4u.gif
Mano ta pati problema  biggrin.gif  Vasarą, pakaitinus saulutei išvis neįmanoma, kaip sausėja  doh.gif  Bandžiau daug priemonių, be rezultatų. Dabar naudoju ir galiu patarti paprasčiausią kokosų aliejų  mirksiukas.gif  thumbup.gif  Super drėkina, plius natūralus produktas, man efektas matyt buvo jau po pačio pirmo karto. Pabandyk, esu įsitikinus, kad padės  thumbup.gif

Bet jis nera skystas, gerai isigeria ant odos? Ir ar labai intensyvus kvapas (labai nemegstu kokosu biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Kameja111 @ 2010 03 23, 10:34)
mano oda tokia pat kaip tavoji, kaip popierius. Nieko kito nenaudoju tik TBS kuno sviestus. man jie labai geri, ir gerai drekina ir nuostabiai kvepia. Naudoju granatu, persiku, mangu ir kakavos. Geriau uz bet kokius pienelius. Taip pat esu isbandziusi Joanna firmos kuno krema braskiu kvapo, tai kvapas per daug intensyvus, atsiduoda sintetika, bet odele tai labai nuostabi lieka, svelnute tokia, kaip uz tokia kaina tai liux  4u.gif

mano irgi oda labai sausa, ir kol kas neradau jokio stebuklingo kremuko verysad.gif . turiu is the body shop sviesta, greifrutu, bet jis man netinka schmoll.gif ir kazkaip tas kvapas nepatinka. galvojau gal kokosu ar alyvuogiu nupirkti?

QUOTE(amber123 @ 2010 04 28, 17:44)
As planuoju uzsisakyt du Vaseline firmos losjonus  bigsmile.gif girdejau labai geru atsiliepimu.. kad ziauriai gerai drekina ir .tt tikiu, nes pati naudoju vazelina, tai tikrai nerealus..  wub.gif viena imsiu zele pagrindu o kita su alijosium losjona  wub.gif va tokius
user posted image
user posted image

amber tikrai man begalo patiko sie, ypac su alijosium. thumbup.gif as kaip uzsieni,tai cia kiekvienoj turim parduotuvej. turiu irgi paprasta vazelina, labai geras. o tas su alijosum man labai superiniai patiko kvapas wub.gif . vienas geriausiu naudotu kremuku, bet visgi galvojau po jo ir kitus pabandyti dar, norejau rasti kazko dar labiau drekinancio, bet sita butinai dar nupirskiu. thumbup.gif

as tai pries pora dienu nupirkau Garnier repair,perskaiciau kad labai sausai odai ir patiko man tas aprasimas.na ka galiu pasakyti, visai nieko, bet buvau naudojusi ir geresniu!

user posted image

o siap merginos labai noreciau rasti toki labai RIEBU krema. kuris taip super intensiviai drekintu. wub.gif gal kuri patars ka?
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 10 28, 00:28)
O pavadinimas koks, nuotrauka per maža, kad matyt ką nors, ir kur ieškoti? Aš excipial'i naudoju su šlapalu blauzdoms, nes jos nuolat sausos būdavo, tai labai patinka.

Lietuvoj yra http://www.ecoland.l...p?id_product=47
internetineje, bet isparduotas sad.gif Kaina 49Lt
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 04 28, 19:44)
As planuoju uzsisakyt du Vaseline firmos losjonus 

O per kur planuojat užsisakyt? Kokios panašiai kainos? 4u.gif
Atsakyti
Vasara naudojau
user posted image

ir

user posted image

o ziemai naudoju TBS sviestus (labai patinka citrinu ir braskiu kvapo)
user posted image

beje sia ziema noriu isbandyti ir VS sviestukus, kokia kaina iseina siustis? 4u.gif
Atsakyti
Gal yra bandžiusių L'occitane kūno priežiūros priemonių? Labai domintų atsiliepimai, nes kaina didoka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfanė @ 2010 08 25, 23:18)
Gal yra bandžiusių L'occitane kūno priežiūros priemonių? Labai domintų atsiliepimai, nes kaina didoka  ax.gif

Bandziau losjona su medumi,tai nieko ypatingo,drekina,bet nera kazkoks fantastiskas daiktas, esu meginusi geresniu (pvz.logona sviestas tropinis).
Atsakyti
QUOTE(Fanfanė @ 2010 08 25, 23:18)
Gal yra bandžiusių L'occitane kūno priežiūros priemonių? Labai domintų atsiliepimai, nes kaina didoka  ax.gif

Bandziau losjona su taukmedziu sviestu, man asmeniskai labai patiko. Lengva tekstura, greit susigeria, nelipnus ir puikiai drekina. Nepatinka tik kaina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 08 26, 15:34)
logona sviestas tropinis

kuo geresnis? Ar nelipnus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iceland @ 2010 03 23, 11:27)
Maloniai nustebino kūno kremas RASA. Nesitikėjau nieko gero, bet kolkas labai maloniai ir gerai naudojasi, drėkina kiek reikia ir kas svarbiausia man - nepalieka plėvelės ant odos.

pritariu drinks_cheers.gif tikrai, kad nustebino. Labai gerai įsigeria ir kvapas geras smile.gif
Atsakyti
Man pats geriausias losjonas yra Johnson & Johnson kūdikiams skirtas. Taip gerai susigeria, jokio lipnumo, o drėkinimas be galo geras. Buvo laikas kai buvau pamėgus soliariumintis ir oda pradėjo labai sausėt nors naudojau losjonus skirtus būtent po deginimosi soliariume odai drėkinti ir palaikyti įdegį. Tai jie man vis tiek nepadėdavo tiek, kiek šis vaikiškas losjonas. Oda atsigavo, jokių plėmukų nuo išsausėjimų nebeliko.
Atsakyti
Dabar naudoju tokį kūno sviestą:
user posted image
man jis laaabai gerai drėkina, galbūt net geriau negu TBS sviestai, tik aišku kvapas TBS žymiai geresnis (bet jų ir kaina didelė), nors ir šitas mango nieko - gaivus toks... wub.gif
Atsakyti