QUOTE(Kameja111 @ 2010 03 23, 10:34)
mano oda tokia pat kaip tavoji, kaip popierius. Nieko kito nenaudoju tik TBS kuno sviestus. man jie labai geri, ir gerai drekina ir nuostabiai kvepia. Naudoju granatu, persiku, mangu ir kakavos. Geriau uz bet kokius pienelius. Taip pat esu isbandziusi Joanna firmos kuno krema braskiu kvapo, tai kvapas per daug intensyvus, atsiduoda sintetika, bet odele tai labai nuostabi lieka, svelnute tokia, kaip uz tokia kaina tai liux
mano irgi oda labai sausa, ir kol kas neradau jokio stebuklingo kremuko

. turiu is the body shop sviesta, greifrutu, bet jis man netinka

ir kazkaip tas kvapas nepatinka. galvojau gal kokosu ar alyvuogiu nupirkti?
QUOTE(amber123 @ 2010 04 28, 17:44)
As planuoju uzsisakyt du Vaseline firmos losjonus

girdejau labai geru atsiliepimu.. kad ziauriai gerai drekina ir .tt tikiu, nes pati naudoju vazelina, tai tikrai nerealus..

viena imsiu zele pagrindu o kita su alijosium losjona

va tokius
amber tikrai man begalo patiko sie, ypac su alijosium.

as kaip uzsieni,tai cia kiekvienoj turim parduotuvej. turiu irgi paprasta vazelina, labai geras. o tas su alijosum man labai superiniai patiko kvapas

. vienas geriausiu naudotu kremuku, bet visgi galvojau po jo ir kitus pabandyti dar, norejau rasti kazko dar labiau drekinancio, bet sita butinai dar nupirskiu.
as tai pries pora dienu nupirkau Garnier repair,perskaiciau kad labai sausai odai ir patiko man tas aprasimas.na ka galiu pasakyti, visai nieko, bet buvau naudojusi ir geresniu!
o siap merginos labai noreciau rasti toki labai RIEBU krema. kuris taip super intensiviai drekintu.

gal kuri patars ka?