Įkraunama...
Įkraunama...

Pieneliai, kremai, losjonai kūnui

QUOTE(Flavia @ 2010 02 20, 20:30)
Pritariu Rosato,tas ESSEX losjonas SUPER  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

kur perkate ji ir kokia kaina g.gif
Papildyta:
QUOTE(Flavia @ 2010 02 20, 20:30)
Pritariu Rosato,tas ESSEX losjonas SUPER  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2010 02 20, 21:22)
Papildyta:

300ml-apie 30lt.vaistinese
Papildyta:
QUOTE(Maserati @ 2010 01 28, 14:50)
Dabar gal tebera Droge(anksciau butent ten ir pirkau),kainavo apie 10 lt.

reikes apieskot biggrin.gif
Atsakyti
As bandau dabar kuno losjona su taukmedziu, tai labai fainas ir ilgai drekina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(PUPA13 @ 2010 01 27, 18:28)
Kazkur 23-25lttiksliai nepamenu blush2.gif Siaip tai jis bekvapis,bet salia yra maiselis su greifruto kvapu ir jei nori susipili ir turi greifruto kvapo  tongue.gif Tinginiams tikrai tinka smile.gif

Greipfruitas, jei tai eterinis aliejukas ne tik del kvapo, bet ir del riebalinio sluoksnio, celiulito mazinimo mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif visos temos neskaičiau, gal jau buvo kalbėta, tačiau mane domintų THE BODY SHOP kūno sviestai,losjonai. Ar jie tikrai verti savo kainos? Ar ilgai issilaiko kvapas,drėkinimas? Būčiau dėkinga jei pasidalintumėte savo nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(allure @ 2010 03 06, 11:10)
Sveikos  smile.gif  visos temos neskaičiau, gal jau buvo kalbėta, tačiau mane domintų THE BODY SHOP kūno sviestai,losjonai. Ar jie tikrai verti savo kainos? Ar ilgai issilaiko kvapas,drėkinimas?  Būčiau dėkinga jei pasidalintumėte savo nuomone  4u.gif

Prieš porą metų turėjau body shopo, tai man asmeniškai poveikis niekuo nesiskyrė nuo pvz superdrug sviesto pirkto droge papigiai schmoll.gif O tas poveikis tai irgi negaliu sakyt kad kažkoks ypatingas buvo g.gif Dabar turiu geltoną garnier tai labai patenkinta, drėkina labai gerai ir stangrumas jaučias... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(allure @ 2010 03 06, 11:10)
Sveikos  smile.gif   visos temos neskaičiau, gal jau buvo kalbėta, tačiau mane domintų THE BODY SHOP kūno sviestai,losjonai. Ar jie tikrai verti savo kainos? Ar ilgai issilaiko kvapas,drėkinimas?  Būčiau dėkinga jei pasidalintumėte savo nuomone  4u.gif

Visiškai nepatinka nei sviestai, nei losjonai schmoll.gif
Sveistai man per riebūs, sunkiai susigeria, gal mano oda dėl to kalta, bet man nepatiko.
Losjonai irgi susigeria šiaip sau g.gif O kvapai tai mane erzina, pasitepus losjonu, tenka pusdienį kvepėt kokiais kokosais, mėlynėm ar braškėm (kaip kokia jauna panelė ar mergaitė paauglė doh.gif ), ir kvepalus purkštis - be šansų, nes kvapai susimaišo, tada išvis bardakas gaunasi doh.gif
Poveikio odai - man asmeniškai jokio schmoll.gif
Vistik manau linija tinka pažaidimui, kai norisi kokios kvapų terapijos ir šiaip terliojimui, tikrai nėra rimta ar kokybiška kosmetika 4u.gif Sakyčiau labiau jaunom panelikėm - pradedančiom kosmetintis biggrin.gif

Man tinkamiausi ir labiausiai tikę odai losjonai yra šie:
user posted image user posted image
user posted image user posted image

Va šitie mano favoritiniai - daiktas vertas savo kainos ir pilnai patenkina mano odos norus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 06 kovo 2010 - 11:15
QUOTE(NORIKA @ 2010 03 06, 11:09)
Vistik manau linija tinka pažaidimui, kai norisi kokios kvapų terapijos ir šiaip terliojimui, tikrai nėra rimta ar kokybiška kosmetika  4u.gif  [B]Sakyčiau labiau jaunom panelikėm - pradedančiom kosmetintis  [/B]biggrin.gif

Sutinku su jūsų nuomone, dėl tų aštrių kvapų, kurie viską užgožia.
Bet, už tokią kainą pradedančiom kosmetintis - sakyčiau brangokas reikalas.
Atsakyti
Ačiū, kad pasidalinote savo patirtimi bei nuomone mirksiukas.gif Geriau paieškosiu pigesnio losjono kuris drėkintų odą, o vien dėl kvapo neapsimoka tada pirkti schmoll.gif
Nors jau ir manęs nebetraukia visą dieną kvepėti braškytėmis ar obuoliukais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 03 06, 13:33)
Sutinku su jūsų nuomone, dėl tų aštrių kvapų, kurie viską užgožia.
Bet, už tokią kainą pradedančiom kosmetintis  - sakyčiau brangokas reikalas.

na jei siunčiatis iš UK ir dar per akcijas pirktos priemoės - tai net pigiau nei kokias nivėjas ar garnierus pirkt 4u.gif

QUOTE(allure @ 2010 03 06, 16:37)
Nors jau ir manęs nebetraukia visą dieną kvepėti braškytėmis ar obuoliukais  biggrin.gif

Kartais gerai pakvepėt ilgesnį laiką, bet pastoviai naudot tokius losjonus, oi ne ne schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2010 03 06, 19:46)

Kartais gerai pakvepėt ilgesnį laiką, bet pastoviai naudot tokius losjonus, oi ne ne  schmoll.gif

Tai aišku, kad visai smagu kokį kartą ar pora kartų i savaitę pasiteplioti, iš karto nuotaika pakiltų, kai pvz žiemą jauti braškių ar kitų uogų kvapą biggrin.gif Bet man tokie kvapai greitai atsibostų ir stovėtų puspilnis indelis sviesto ir losjono doh.gif
Atsakyti
Na o man labai patinka TBS sviestai,greit susigeria,oda svelni,drekina pakankamai.Tik renkuosi svelnu,neikiru kvapa.Tokiu kaip braskiu,ar greifurtu,arba kokosu,nesirenku nei pro kur.Tiesiog nemegstu intensyviu kvapu.Ir dar, drystu priestarauti,kad pasitepus sviestu,negali purksti kvepalu,nez5nau,as kai nesirenku intensyviu kvapu sviestu,tai man nesimaiso su kvepalais.Man sviesto kvapas ant odos islieka tikrai neilgai.Ir drasiai purskiuos kvepalus. 4u.gif
Atsakyti