Įkraunama...
Įkraunama...

Pieneliai, kremai, losjonai kūnui

QUOTE(jamie @ 2010 01 26, 17:51)
o kiek kainavo? mane jis irgi labai vilioja. ir koks kvapas?

Kazkur 23-25lttiksliai nepamenu blush2.gif Siaip tai jis bekvapis,bet salia yra maiselis su greifruto kvapu ir jei nori susipili ir turi greifruto kvapo tongue.gif Tinginiams tikrai tinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jamie @ 2010 01 27, 13:48)
o gal galetumete parekomenduoti koki nors stangrinanti losijona? kad nebutu labai brangus, nes noriu tepliotis visa kuna, ne tik slaunis ar pilva. pradejau intensyviau sportuoti, tai bijau, kad numetus kg nesuglebtu oda.

Man begalo patiko Rossman tokioj akvamarino spalvos pakuotej(tubele) esanti zele. Ir oda stangri pasitepus lieka wub.gif
Atsakyti
o kur jo ieskoti? ir kiek mazdaug kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(jamie @ 2010 01 27, 22:52)
o kur jo ieskoti? ir kiek mazdaug kainuoja?

Dabar gal tebera Droge(anksciau butent ten ir pirkau),kainavo apie 10 lt.
Atsakyti
QUOTE(jamie @ 2010 01 27, 13:48)
o gal galetumete parekomenduoti koki nors stangrinanti losijona? kad nebutu labai brangus, nes noriu tepliotis visa kuna, ne tik slaunis ar pilva. pradejau intensyviau sportuoti, tai bijau, kad numetus kg nesuglebtu oda.

Sveikute 4u.gif gana nebrangus ir kokybiskas Dove stangrinamasis kuno losjonas,man aplomai neblogi Dove kuno pieneliai,kremai ir t.t. As naudojau stai tokius,patiko rolleyes.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(jamie @ 2010 01 27, 12:48)

Man tai Garnier body tonic geltonas patinka, dabar jam kaip tik akcija droge, 400ml, 13lt. tik nežinau ar jis būtų malonus visam kūnui, aš tik užpakalį ir šlaunis tepliojuos, jis toks lipnokas pradžioj jaučiasi, bet greit dingta tas lipnumas, užtai stangrumas tkrai jaučiasi. smile.gif
Atsakyti
ar yra naudojanciu HEPMZ kuno priemone..domina atsiliepimai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kumiko: 17 vasario 2010 - 18:05
QUOTE(kumiko @ 2010 02 17, 18:04)
ar yra naudojanciu HEPMZ kuno priemone..domina atsiliepimai smile.gif

sunaudojau visą bankę to kremo. Lyg ir nieko, gerai drėkina, bet kaip už tokią kainą tai tikrai nieko stebuklingo schmoll.gif Galima rasti žymiai pigesnių priemonių su tokiu pačiu efektu.
Atsakyti
QUOTE(Uksnė @ 2010 02 18, 01:13)
sunaudojau visą bankę to kremo. Lyg ir nieko, gerai drėkina, bet kaip už tokią kainą tai tikrai nieko stebuklingo schmoll.gif Galima rasti žymiai pigesnių priemonių su tokiu pačiu efektu.

pvz ka rekomenduotumete?
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2010 02 18, 15:10)
pvz ka rekomenduotumete?

na, sunku kažką rekomenduot, turit pati atrasti tai, kas jums geriausiai tinka smile.gif Aš dabar naudoju Jericho kūno sviestą, arba pienelį. Jie taip pat ne iš pigiųjų, bet perku visada per akcijas (Droge), jie pakankamai riebūs, bet labai greit įsigeria į odą, o be to labai ilgai naudojami, nes užtenka nedidelio kiekio visam kūnui smile.gif
Bet kartais pasitepu su kokiu paprastu Nivea, kuris irgi ne ką prastesns smile.gif
Atsakyti
Naudoju ne tik aš, bet ir visa šeima - ESSEX Lotion su dozatoriumi. Nerealus thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Pritariu Rosato,tas ESSEX losjonas SUPER thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti