sausai odai padeda linola pienelis arba losjonas

Aš naudoju kūno sviestą, arba spa kremukus
geri man jie labai, ir odą atgaivina

QUOTE(jadzka @ 2010 01 07, 11:47)
Va nusipirkau prieš kelias dienas iš durnumo ir turiu pagirti: Labai malonus ir lengvai tepasi ir manonus kvapas

Man vienintelis jo minusas buvo, kad ne pakankamai drėkino
Šiaip naudoju TBS sviestus ir losijonus, kaip ir daugelis čia pasisakiusiu

QUOTE(Mugniuke @ 2009 10 07, 22:25)
Gal kas nors galėtumete palyginti VS ir TBS svietus drekinimo atžvilgiu?kuris sunkesnis? nes VS neesu turejusi, bet norėčiau išbandyti, bet nzn ar verta, nes oda pakankamai sausa.
o as isbandziau ATKINSONS krema kunui,patiko,nes nepaliko jkio lipnumo ir kas man svarbiausia greit susigere,negaliu pakesti tu produktu kur reikia laukti puse valandos ir nieko uzsideti negali
QUOTE(aaauksiukas @ 2010 01 10, 21:29)
Man vienintelis jo minusas buvo, kad ne pakankamai drėkino

Man pakankamai drėkina. PAtinka visai vis dar...
Renkuosi viena is siu kremuku : turejau raudona, bet gal rasuvo noriu.
Gal kas galetu juos palyginti ??

Gal kas galetu juos palyginti ??

QUOTE(vetruze @ 2010 01 11, 14:24)
o as isbandziau ATKINSONS krema kunui,patiko,nes nepaliko jkio lipnumo ir kas man svarbiausia greit susigere,negaliu pakesti tu produktu kur reikia laukti puse valandos ir nieko uzsideti negali
Turiu tokį patį reikalavimą kūno kremui. Kur galima įsigyti šio kremo? Sudomino

nuo šiandien pradėsiu eksperimentuot. pirksiu visokius nebrangius kremukus ir tol keisiu, kol rasiu,ko man reik:) šiandien į akį krito Margaritos drėkinamasis kremas. nebrangus, ~ 9lb berods, su išrūgomis. kai sunaudosiu pakuotę, ateisiu pasidalint įspūdžiais:)
Nusipirkau vienos forumietes pasiulyta DECUBAL purskiama kuno alieju,tai patiko,butent tas ko as norejau.
Po sporto labai gerai,nereikia ilgai tepliotis ir ilgai laukti,kad galetum apsirengti.

Šiaip labiau tinka kūno sviestai, nei losjonai ar kremukai... Dabar turiu is Avon, tai esu labai patenkinta.
Vienintelis kūno losjonas, kuris man duodavo naudos tai EUCERIN su šlapalu
o kiti, priešingai, vietoj to, kad drėkintų, dar labiau išsausindavo odą
Vienintelis kūno losjonas, kuris man duodavo naudos tai EUCERIN su šlapalu

Man patinka kaip drekina ,susigeria ir kvepia sis losjonas:

bet butent sis!bandziau kokosini dar,tai nepatiko,o ta visnini pirkau jau kokius 4 kartus ,tai labai patenkinta,man labiau primena pieneli o ne losjona,ir nepalieka lipnumo pujucio
dabar naudoju kuno sviesta is TBS,nepatinka,kad reikia laukti ,kol susigers(emiau sausai odai) bet drekina lb gerai
o siaip man geriausias nerafinuotas naturalus kokosu aliejus,tik kainuoja jis palyginus nemazai ir susinaudoja labai greitai

bet butent sis!bandziau kokosini dar,tai nepatiko,o ta visnini pirkau jau kokius 4 kartus ,tai labai patenkinta,man labiau primena pieneli o ne losjona,ir nepalieka lipnumo pujucio

dabar naudoju kuno sviesta is TBS,nepatinka,kad reikia laukti ,kol susigers(emiau sausai odai) bet drekina lb gerai

o siaip man geriausias nerafinuotas naturalus kokosu aliejus,tik kainuoja jis palyginus nemazai ir susinaudoja labai greitai