Įkraunama...
Įkraunama...

Pieneliai, kremai, losjonai kūnui

QUOTE(jadzka @ 2010 01 02, 12:59)
O aš niekaip nerandu patinkančio kremo kūnui sad.gif Noru gerai drėkinančio ir šiek tiek maitinančio, kad būtų neįkyraus kvapo ir gerai susigertų ir dar nekimštų porų... Tai va bandžius visokiausių ir nerandu tokio, kad pirkčiau ir pirkčiau..

o bandei Iwostin kuno krema ? siaip jis skirtas jautriai odai, neblogai drekina ir beveik be kvapo. Man tai labai patinka thumbup.gif siaip vaistinese galima paprasyti megineliu pabandyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Trendy_ @ 2010 01 03, 13:38)
Nusipirkau PLANET SPA MAITINAMĄJĮ KŪNO SVIESTĄ su Negyvosios jūros mineralais..
Labai fainas bent jau man thumbup.gif nors nemėgstu Avon kosmetikos,bet šitas tikrai labai patinka.
user posted image

Aš taip pat nelabai pasitikiu Avon, bet gal reikėtų susigundyti. Kokia kaina? Patinka man Tbs sviestai, bet labai jau netaupūs man jie verysad.gif

Dabar optimizuoju Garnier body tonic 400ml ir Bodysensitive 250ml. Abu nepatinka pirmasis dėl visko, antrasis dėl kvapo, nors turėtų būti bekvapis doh.gif

Dar turiu du Tbs kūno sviestus, kažkokį purškiklį kūno, ir kokius tris losionus nuo kvepalų... tai kūnui kremo prireiks negreit lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(NeNuorama` @ 2010 01 03, 14:18)
As vasara naudojau kuno alieju Decubal
user posted image
Pirkau eurovaistinej, tai labai patiko, jis gali but bekvapis arba su kvapu (pridedamas kvapo koncentratas, kuri susipili i buteliuka).

O kokia kaina jo .Va,kazko tokio ir noriu.O kaip ten tie kvapai kur prideda nezinote rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2010 01 02, 11:59)
O aš niekaip nerandu patinkančio kremo kūnui sad.gif Noru gerai drėkinančio ir šiek tiek maitinančio, kad būtų neįkyraus kvapo ir gerai susigertų ir dar nekimštų porų... Tai va bandžius visokiausių ir nerandu tokio, kad pirkčiau ir pirkčiau..

QUOTE(jadzka @ 2010 01 02, 12:24)
O ką iš sviestų gali rekomenduoti? Man reikia, kad kvapo beveik nebūtų...

o nebandei ko is Neutrogenos? yra labiau maitinanciu, arba drekinanciu ax.gif Dabar naudoju
user posted image
jis su kvapu, bet neikyrus, labiausiai patinka kad susigeriam gerai, nelimpa oda po to ir drekina gerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(PUPA13 @ 2010 01 04, 12:56)
O kokia kaina jo .Va,kazko tokio ir noriu.O kaip ten tie kvapai kur prideda nezinote rolleyes.gif

kiek kainavo jau nepamenu, pirkau akropolio eurovaistinej kur savitarna, tai isciupinejau daug ten kremu ir alieju ir pagriebiau sita.... kvapas atrodo butu greipfrutu, vasarai labai tiko...
Atsakyti
Ar excipial losjonai lengvai tepasi?nes pvz.eucerino su slapalu labai sunkiai,aisku,gerai drekina,bet labai greit susinaudoja,nes visai neslysta.
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 01 06, 14:49)
Ar excipial losjonai lengvai tepasi?nes pvz.eucerino su slapalu labai sunkiai,aisku,gerai drekina,bet labai greit susinaudoja,nes visai neslysta.

Irgi sunkiai..
Atsakyti
as TBS kuno sviestus naudoju, labai patinka, ypac vasara, tada graziai labai blizga oda. o ziema, dar kartais ir aliejais pamaitinu oda.
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2010 01 02, 12:59)

Man lygiai tas pats verysad.gif Dauguma kosmetikos priemonių esu atradus ir perku tas pačias pastoviai, bet va su kūno kremu nesiseka. Dabar turiu Loreal žalioj pakuotėj - nepatinka, drėkina, tačiau lipnus, labai to nemėgstu.
Atsakyti
Va nusipirkau prieš kelias dienas iš durnumo ir turiu pagirti: Labai malonus ir lengvai tepasi ir manonus kvapas wub.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2010 01 04, 20:11)
o nebandei ko is Neutrogenos? yra labiau maitinanciu, arba drekinanciu  ax.gif Dabar naudoju
user posted image
jis su kvapu, bet neikyrus, labiausiai patinka kad susigeriam gerai, nelimpa oda po to ir drekina gerai  ax.gif

o man nepatiko sis neutrogenos. Nei kvapu, nei kaip tepesi ar geresi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Pro_race @ 2010 01 08, 12:42)
o man nepatiko sis neutrogenos. Nei kvapu, nei kaip tepesi ar geresi  schmoll.gif

Man irgi sis neutrogenos kremas visiskai nepatiko. Kvapas mano nosiai itin ikyrus, truko drekinimo (nors ir skirtas itin sausai odai), o ir geriasi kazkaip sunkiai schmoll.gif
Atsakyti