Įkraunama...
Įkraunama...

Pieneliai, kremai, losjonai kūnui

QUOTE(mimoza:) @ 2009 10 22, 19:57)
Ziema naudoju TBS pasiju kvapo sviesta wub.gif  o va mango losjonas visai nepatiko salsvo kvapo, lipnus, ir nelabai drekino  unsure.gif
Dabar galvoju apie
user posted image user posted image

kur toki galima isigyti? g.gif
Atsakyti
Testuoju dabar "TBS" kokosų sviestą - na, nelabai jis man, nes atrodo, kad poveikis tik tam kartui g.gif Geresnis "BOMB Cosmetics" mango ir mandarinų kūno balzamas (iš "Skonio ir kvapo"). Dar neblogas, tik aišku, lengvesnės konsistencijos "organic BLUE" mandarinų ir imbiero kūno losjonas iš "Sveikų produktų" ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 23 spalio 2009 - 14:31
QUOTE(Victorious @ 2009 10 23, 16:21)
Testuoju dabar "TBS" kokosų sviestą - na, nelabai jis man, nes atrodo, kad poveikis tik tam kartui  g.gif Geresnis "BOMB Cosmetics" mango ir mandarinų kūno balzamas (iš "Skonio ir kvapo"). Dar neblogas, tik aišku, lengvesnės konsistencijos "organic BLUE" mandarinų ir imbiero kūno losjonas iš "Sveikų produktų" ax.gif

jau taip skaniai atrodo kvepia..mm, mandarinai biggrin.gif kiek mokejai?
Atsakyti
QUOTE(Obuolių Delčia @ 2009 10 24, 10:44)
jau taip skaniai atrodo kvepia..mm, mandarinai biggrin.gif  kiek mokejai?

Ne tik geras kvapas, bet ir tekstūra labai maloni - tarsi tirpsta ant odos ir gerai ją maitina bigsmile.gif Man asmeniškai žymiai geresnis nei "TBS" bandyti sviestai ax.gif Gavau dovanų ir bijau suklaidinti dėl kainos, bet, manau, apie 30-40Lt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 24 spalio 2009 - 11:08
QUOTE(Victorious @ 2009 10 24, 13:07)
Ne tik geras kvapas, bet ir tekstūra labai maloni - tarsi tirpsta ant odos ir gerai ją maitina bigsmile.gif Man asmeniškai žymiai geresnis nei "TBS" bandyti sviestai  ax.gif Gavau dovanų ir bijau suklaidinti dėl kainos, bet, manau, apie 30-40Lt g.gif

dabar tik susimaciau. kur yra tas "skonis ir kvapas"?
ten 200ml ar 250ml?
p.s. kalbam apie ta p[acia pard, kur buna kavos, arabtos, tabako?
Papildyta:
kiek ziuejau nete, tai tik zvakes, smilkalai, eleksyrai.neradau losjonu...gal parveze is kur? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuolių Delčia: 24 spalio 2009 - 15:07
QUOTE(Obuolių Delčia @ 2009 10 24, 17:09)
dabar tik susimaciau. kur yra tas "skonis ir kvapas"?
ten 200ml ar 250ml?
p.s. kalbam apie ta p[acia pard, kur buna kavos, arabtos, tabako?
Papildyta:
kiek ziuejau nete, tai tik zvakes, smilkalai, eleksyrai.neradau losjonu...gal parveze is kur? blink.gif

250ml. Ne, tikrai iš "Skonio ir kvapo" (parduotuvės - http://www.skonis-kv.../arbatos-kavos/ ). Yra jų lipdukas ant indelio mirksiukas.gif Pati savom akim esu mačiusi pirkti ten šitą kūno balzamą, na, tik senokai besilankiau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 24 spalio 2009 - 17:17
QUOTE(juo_2ke @ 2009 10 23, 15:48)
kur toki galima isigyti? g.gif

pas forumiete linaluk mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Victorious @ 2009 10 24, 13:07)
Ne tik geras kvapas, bet ir tekstūra labai maloni - tarsi tirpsta ant odos ir gerai ją maitina bigsmile.gif Man asmeniškai žymiai geresnis nei "TBS" bandyti sviestai  ax.gif Gavau dovanų ir bijau suklaidinti dėl kainos, bet, manau, apie 30-40Lt g.gif

O gal jis toks is naturalesniu? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2009 10 25, 17:00)
O gal jis toks is naturalesniu? bigsmile.gif

"BOMB Cosmetics" nėra natūralių gaminių brand'as. Mano anksčiau minėtas "blue ORGANIC" ("Sveiki produktai") - taip smile.gif
Atsakyti
Dabar kolkas naudoju TBS pasiju kvapo kuno sviesta. Labai fainas, gerai susigeria, bedt labai jau sintetinis unsure.gif Norisi ko nors tokio pat gero, bet naturalesnio rolleyes.gif
Atsakyti
man siuo metu Nr. 1
user posted image riebus, nerealiai gerai drekina, odele lieka silkine, dregna, o jau kvapas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(shidochika @ 2009 08 31, 11:30)
Mano labai sauseja koju blauzdos,aisku depiliacija savo padaro,kiek esu bandzius drekikliu labiausiai atgaivina THE BODY SHOP sviestukai  thumbup.gif

O man nepatiko TBS sviestai - lipnus, sunkiai susigeria schmoll.gif Blauzdoms man beveik idealus Eucerin kremas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Kere_: 26 spalio 2009 - 23:05
naudoju ir pagaliau baigiu karsta.gif
kūną tepiau kelis kartus tik, pėdom "suėjo". Labai sunkiai susigeria, kol įtrini į odą doh.gif kvapas labai savotiškas, nors no perfume. Daugiau tikrai nepirksiu schmoll.gif
Urtekram čia galima nusipirkt eiliniam prekybos centre, buteliukai apdulkiję, susidaro nuomonė, kad priemonės nelabai perkamos ax.gif

Urtekram Body Lotion No Perfume
user posted image
Atsakyti