Įkraunama...
Įkraunama...

Pieneliai, kremai, losjonai kūnui

QUOTE(Maserati @ 2009 10 09, 15:23)
O kad is Paryziaus,tai teisybe kalba?smile.gif ar tiesiog jus sugebejo itikinti?
Neko neturiu pries brangia ar pries pigia kosmetika,esu bandzius visokios,bet jusu nusistatymas yra aiskus,tai gal todel,kad dirbat Kristianoj ir giriat vien ta produkcija,lyg kitokios geros nebutu,manau,kad i viska reaguoti lanksciau reikia.. 4u.gif

ir girsiu,nes ja naudoju!ir man patinka,tokia mano nuomone
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vetruze: 09 spalio 2009 - 14:32
as negaliu neuostyti mary kay firmos kremu,labai gerai drekina ir ilgai kvepia smile.gif
Atsakyti
visada eurokoj vis uostydavau joanna kavos kvapo kuno krema, bet kazkaip vis nepirkdavau, o siandien nesusilaikiau ir nusipirkau, tai zinokit negaliu atsiuostyt kaip kvepia wub.gif ir labai lengvai tepasi, dziaugiuosi kad nusipirkau smile.gif
Atsakyti
[quote=Maserati,2009 10 09, 15:23]
O kad is Paryziaus,tai teisybe kalba?smile.gif
thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif cia tai jau tikrai........visur yra to perdeto melo ir isreklamuotu kremu,kurie visiskai neatitinka aprasymu ir kainu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gudajciukaz @ 2009 10 09, 20:37)
visada eurokoj vis uostydavau joanna kavos kvapo kuno krema, bet kazkaip vis nepirkdavau, o siandien nesusilaikiau ir nusipirkau, tai zinokit negaliu atsiuostyt kaip kvepia wub.gif  ir labai lengvai tepasi, dziaugiuosi kad nusipirkau smile.gif

Man jis irgi patiko, ir kvapas, ir poveikis. Siaip dar labai patinka TBS sviestai, bet tie, kur skirti sausai odai.
Papildyta:
QUOTE(amber123 @ 2009 10 08, 14:38)
Kodel.. galvojat tik kas brangu gali but gerai?  4u.gif as naudoju TBS krema ranku su kanapem ir margaritos ir skirtumo nematau.. isskyrus tai kad margaritos bent nesmirda dar..  4u.gif ir ziauriai geras..

o rankoms tarp kitko, man sis TBS visai nepatiko. 100 kartu geriau Margarita. Aisku, sunaudojau, kur jau desi, bet daugiau ir nebeperku
Atsakyti
QUOTE(raiboji peleda @ 2009 10 10, 12:08)
Man jis irgi patiko, ir kvapas, ir poveikis. Siaip dar labai patinka TBS sviestai, bet tie, kur skirti sausai odai.
Papildyta:

o rankoms tarp kitko, man sis TBS visai nepatiko. 100 kartu geriau Margarita. Aisku, sunaudojau, kur jau desi, bet daugiau ir  nebeperku

O as naudoju TBS krema ir esu patenkinta,puikiai isigeria ,rankos svelnios buna 4u.gif isvis man patinka TBS kremai,kuno sviestai ir t.t. o margaritos rankom kremo nebandziau blush-anim-cl.gif,bet tiek geru atsiliepimu girdziu is mergaiciu,kad reiks nusipirkti,labai tikiu,kad nebus niekuom prastesni uz visus kitus brangininkus lotuliukas.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 10 10, 19:10-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2009 10 10, 19:10)
O as naudoju TBS krema ir esu patenkinta,puikiai isigeria ,rankos svelnios buna 4u.gif isvis man patinka TBS kremai,kuno sviestai ir t.t. o margaritos rankom kremo nebandziau blush-anim-cl.gif,bet tiek geru atsiliepimu girdziu is mergaiciu,kad reiks nusipirkti,labai tikiu,kad nebus niekuom prastesni uz visus kitus brangininkus  lotuliukas.gif

Aš tai TBS rankų kremą tik bandžius esu parduotuvėje...labai fainai viskas ten darosi tik kvapas man baisiai visą gerumą gadino, tai ir nepirkau. Jau gundausi ir aš margarita ax.gif
Atsakyti
QUOTE(raiboji peleda @ 2009 10 10, 12:08)
o rankoms tarp kitko, man sis TBS visai nepatiko. 100 kartu geriau Margarita. Aisku, sunaudojau, kur jau desi, bet daugiau ir  nebeperku

Man TBS toks gal biski riebesnis nei Margaritos pasirode.. bet kad kazkuom super geresnis tai tikrai nepasakyciau schmoll.gif drinks_cheers.gif bet butent man tiko ir patiko Margaritos su saltalankiais.. su palmiu aliejum ar kuo ten ne taip patiko 4u.gif
Ups.. blink.gif gi ne apie tai tema lotuliukas.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 10 spalio 2009 - 21:14
Man be konkurencijos TBS sviestas kunui. O va pries viena kelione nusipirkau toki (buvo mazo kiekio)
user posted image
tai ne, ne, dar karta ne schmoll.gif Konsistencija riebi, bet neisigeria, gumulais lieka, zodziu doh.gif Reikes ismest ar kulnams sunaudoti.
Atsakyti
VS KREMAI drekina?kakzodel galvoju, kad tik kvapas ten g.gif
Atsakyti
esu naudojus ir TBS kuno sviestus, ir visokiu kitu losjonu, o oda sausoka, tai noris kazko dar riebesnio. kol kas geriausias iki siol buvo TBS kakavos sviestas sausai odai. tikrai labai gerai padrekindavo, o kvapas ishvis wub.gif bet nenoriu ties siuo apsistot
Atsakyti
Turiu šiuo metu ALDO VANDINI "Spirit of India", tiek kremas tiek kvapas pasakiškas, bent jau man smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niurzgike: 11 spalio 2009 - 11:01