Įkraunama...
Įkraunama...

Pieneliai, kremai, losjonai kūnui

QUOTE(Cherry_ @ 2009 05 12, 17:36)

jau antra karta perku si sviesta kunui,dieviskai kvepia ir gerai drekina thumbup.gif isigeria puikiai, ilgam uztenka.
norejau toki pat braskini nusipirkti, bet kvapas per daug "kramtoskinis" pasirode

o aš šita nusipirkau, nes čia labai išgyrė, ir kaip nusivyliau doh.gif
pradžioj atrodė mmm, kaip kvepia, bet visų pirmą - labai tirštas, ir jo reikia tikrai daugiau nei bet kokio losjono, antra - atrodo kad drėkina, gal 15 min, poto oda vėl tokia kokia buvo.
vis neprisiruošiu išmest
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2009 05 12, 17:36)
user posted image

jau antra karta perku si sviesta kunui,dieviskai kvepia ir gerai drekina thumbup.gif isigeria puikiai, ilgam uztenka.
norejau toki pat braskini nusipirkti, bet kvapas per daug "kramtoskinis" pasirode

Kur cia perkat? kiek kainuoja? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nippe @ 2009 05 13, 21:06)
Kur cia perkat? kiek kainuoja?  4u.gif

Eurokos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(V*i*k*a @ 2009 04 08, 10:40)
Gal kas naudojate šitą Garnier pienelį:
http://www.garnier.c...;prdcode=P27001

Norėčiau atsiliepimų?

Prieš savaitę kaip tik šį nusipirkau. Odą sudrėkino gerai, tik kvapas man nelabai patinka unsure.gif ...
Atsakyti
QUOTE(nippe @ 2009 05 13, 22:06)
Kur cia perkat? kiek kainuoja?  4u.gif

eurokose , dabar akcija 7 su centais 4u.gif
Atsakyti
na nusipirkau droge ta naturals sviesta,granatu kvapo,patiko. Tik kazko man nedrekina g.gif vis kojos sausos,gal per mazai mozoju jo g.gif gal dar ka galit patarti uz prieinama kaina,kad drekintu ir malonus kvapas liktu ant kuno? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skarbonke @ 2009 05 21, 21:56)
na nusipirkau droge ta naturals sviesta,granatu kvapo,patiko. Tik kazko man nedrekina g.gif  vis kojos sausos,gal per mazai mozoju jo g.gif  gal dar ka galit patarti uz prieinama kaina,kad drekintu ir malonus kvapas liktu ant kuno? 4u.gif

labai gerai drekinantis margaritos pienelis su isrugom rolleyes.gif
Atsakyti
as kai laukiausi,tai specialiai pirkau vaistinej sebamed,duso zele ir kuno pieneli,parasyta jautriai odai,likau patenkinta smile.gif
Atsakyti
gal galetumet kas rekomenduoti svytejima suteikiant losjona, bet be blizguciu?
Atsakyti
Aš mėgstu pataupyti pinigėlių ir nusipirkti kokybišką prekę .Jos naudojant nedaug reikia , ilgai užtenka ir gera sudėtis ,tai naudoju AMWAY produkciją . Tai skystas muilas ir gabalinis muilas,dušo želė ,kūno balzamas,šampūnai .Labai geros visos valymo namų priemonės.
Atsakyti
QUOTE(Lelija103 @ 2009 06 12, 16:49)
Aš mėgstu pataupyti pinigėlių ir nusipirkti kokybišką prekę .Jos naudojant nedaug reikia , ilgai užtenka ir gera sudėtis ,tai naudoju  AMWAY  produkciją . Tai skystas muilas ir gabalinis muilas,dušo želė ,kūno balzamas,šampūnai .Labai geros visos valymo namų priemonės.

tai Jus manot, jog nusipirkus gabalini muila is Amway ir gabalini muila is "Skonis ir kvapas" jie skirtingai naudosis? biggrin.gif arba kuno balzamas...ka reiskia "nedaug reikia ir ilgai uztenka"? bigsmile.gif
Atsakyti
Man labai patiko Rasa stangrinamasis, Garnier raudonas ir geltonas. 4u.gif

QUOTE(Tiffany @ 2009 05 22, 10:43)
labai gerai drekinantis margaritos pienelis su isrugom  rolleyes.gif

Man jis labai nepatiko, toks jausmas kas silikoninis schmoll.gif nors Margaritos produkcija man patinka, naudoju kremuka ir tonika veidui.

QUOTE(Lelija103 @ 2009 06 12, 16:49)
Aš mėgstu pataupyti pinigėlių ir nusipirkti kokybišką prekę .Jos naudojant nedaug reikia , ilgai užtenka ir gera sudėtis ,tai naudoju  AMWAY  produkciją . Tai skystas muilas ir gabalinis muilas,dušo želė ,kūno balzamas,šampūnai .Labai geros visos valymo namų priemonės.

Skambejo kaip reklama g.gif
Atsakyti