Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų sanatorija "Saulutė"

QUOTE(Passwordaite @ 2009 06 18, 22:35)
Aciu uz palinkejima  4u.gif
As del belaidzio interneto klausiau. Vyrui mano be darbo dusia nerami 000164.gif Tai tikekimes, kad yra, jei kazkas naudojasi, na jei ne kaip nors isgyvensim  ok.gif
Kol kas labai geros nuotaikos pries kelione, sunus jau antra diena vaziuoja i sanatorija kur bevaziuotume smile.gif Na ziuresim kaip ten seksis, tikiuosi nesusirgsim. Prisiskaiciau cia visko - epidemijos, virusai, viduriavimai, temperaturos... Jau ir bijau vaziuot, maniskiai viska kas negera kaip kempine sugeria. Kiek ramiau tik kad dabar vasara.

Teoriskai internetas yra, bet duoda labai silpnu signalu, pati stotele kazkur prie registraturos tai ten aisku geriausias rysys, o toliau jau kaip pasiseks doh.gif , pernai galejom naudotis nes langai buvo vakarus prie pat registraturos, o siemet nebe nes gavom nutolusi kambari ir dar i siaure tai signalas ir taip silpnas ir dar viska sienos sugeria, vienas tevelis is mazuju skiriaus irgi skundesi , kad nieko nepagauna g.gif , tai va taip ant duru pamatysit lipdukus , kad veikia bevielis netas, bet kaip ten pasiseks nezinau, blogiausiu atveju teveliui teks dirbti kokioj kavinej, pvz SICILIJA ten ir picos skanios ir netas tikrai veikia mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai pasirodo kodel maciau mamas su kompu rankose kolidoriuje sedincias drinks_cheers.gif
Atsakyti
Turiu pazystamu dirbanciu telekome. Sauluteje internetas tikrai yra.
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif Ir as labai norejau nuvezt vaikus y Saulute bet gydytoja pasake kad ner siuntimu g.gif Nusivyliau tikrai ir nesuprantu kaip kitiem atsiranda o mum ner Buvom pries metus ten bet tada is ligonines gavom po plauciu uzdegimo Gal kitos mamos pasisakytu kaip gauna tuos siuntimus Mes is Kauno
Atsakyti
Buvau Saulutej prie pora metu,su dukryte,neurologines problemos.
Tai negaliu patiket,kai matau tokias kambariu nuotraukas ir komentarus.Nes mus apgyvendino ne atskirai,o bendram mazyyyyciam kambary dar su viena mamyte ir nerologiniu vaiku.Tualetas koridoriaus gale,dusas kitam koridoriaus gale.Net kriaukles nebuvo(kuo l.kazkodel stebejosi uzeinancios seseles,vedejas ir tt. lotuliukas.gif lotuliukas.gif Girdejau dar komentarus, kad tai prasciausias auksto kambarys, o mes budamos tokios abicingos nedavem kysiu tai ir papuolem i ji ax.gif Dar girdejau,kad kysius duoda visi ir tada papildomas vaiku bei seimos nariu apgyvendinimas ne problema....
Bet, man papuole fantastiska kambarioke ir as buvau l.patenkinta, kad gyvenom kartu - ir mergaites abi draugavo ,ir man buvo l.smagu smile.gif
Siaup,matesi daug trukumu, bet viskas priklauso nuo poziurio..tsakant lotuliukas.gif
Siais metais irgi turiu nora apsilankyt.
O dabar klausimas,mielosios.
Kaip mus priims ir apgyvendins jei :
vienas vaikas 8metu - neurologines problemos
antras - 4m. bronchine astma
Noretumem sudalyvaut ir su teciu. O tai kaip mus apgyvendins? g.gif Atskirai g.gif O ar galima vaziuoti kartu su lydinciu, jei mergaitei 8m.? g.gif
Ar cia viska galima is anksto telefonu susikalbeti? Nes pirmasyk tai vaziavau "kaip Dievas duos" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Valatke @ 2009 06 29, 16:11)
O ar galima vaziuoti kartu su lydinciu, jei mergaitei 8m.? g.gif

Valstybe apmoka lydinti asmeni vaikui iki 7 metu, o veliau jau tik ligos pagal sarasa,kai vaikas del savo bukles negali saves apsitarnauti ( pvz sedi vezimelyje arba yra psichiskai atsilikes)
Atsakyti
Sveikutes.Mes liepos 7d. isvaziuojam i Saulute.Gal kas nors is Jusu irgi vyksta ten? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(est @ 2009 07 03, 12:42)
Sveikutes.Mes liepos 7d. isvaziuojam i Saulute.Gal kas nors is Jusu irgi vyksta ten? biggrin.gif

Sveika, mes su sunum atkeliaujam ryt.
Uzsibookinau ta kazkoki pagerinta kambari, nes nelabai isivaizduoju, kaip galima su vienameciu vaiku gyvent kambary su bendru visam aukstui wc ir dusu..Registraturoje man patare praustis nakti, kai vaikas miega, arba ieskoti draugu ir prasyti ju, kad pasaugotu smile.gif Eiti i wc turbut taip pat biggrin.gif

Jei ten neveiktu internetas, tai parasysiu ispudzius grizus.
Atsakyti
Tvarkausi dokumentus rugpjucio 10d.
Jei niekas iki to laiko neivyks....patarimo noriu.
Paprotinkit - kaip ten is anksto telefonu tartis del kambario? Vaziuos 8m. dukra su neuro problema, 4 m sunus su astma+tetis. Ir as noreciau kaip nelegalas blink.gif
Neisivaizduoju - kokiam skyriuj patalpins ir ar labai grieztai ziuri dabar i tokiu nelegalus kaip as smile.gif
Atsakyti
mes ir planuojame vykti nuo rugpjucio vidurio,pagalbai noriu veztis vyra,pernai jokiu problemu nebuvo,nejau siemet tai tampa problema g.gif ,kas susidurete,parasykit,jei reikejo moketi,tai kiek?Ir dar vienas klausimas kaip jums ergoterapeuciu darbas,ar patiko?
Atsakyti
QUOTE(ave vita @ 2009 07 16, 23:01)
mes ir planuojame vykti nuo rugpjucio vidurio,pagalbai noriu veztis vyra,pernai jokiu problemu nebuvo,nejau siemet tai tampa problema g.gif ,kas susidurete,parasykit,jei reikejo moketi,tai kiek?Ir dar vienas klausimas kaip jums ergoterapeuciu darbas,ar patiko?

Buvom balandi ir veziausi 10m sunu, tai pats gydytojas patare tyleti ir niekam nieko nesakyti, kol uzsiziures. Tai tik 3 paroj atejo ir pasake kad reikia moketi. Turbut kazkas paskunde, nes tokis dickis vistiek i akis krenta, kai skyriuj pagrinde maziukai, o i valgykla irgi ejom kartu valgyt. Taigi susimokejom po 10Lt parai, nors nuo 7m. reikejo 40Lt, bet kadangi neturejom atskiros lovos, tai paeme maziau. O ergoterapeuciu darba maciau tik rudeni, nes siaip jos neleidzia kartu buti, mano kai maziukas, tai rankyte pamankstina o paskui zaidzia su delionem, o kiek maciau didesni, tai tik delioja zaidimus.
Atsakyti
QUOTE(linalink @ 2009 07 17, 09:25)
Buvom balandi ir veziausi 10m sunu, tai pats gydytojas patare tyleti ir niekam nieko nesakyti, kol uzsiziures. Tai tik 3 paroj atejo ir pasake kad reikia moketi. Turbut kazkas paskunde, nes tokis dickis vistiek i akis krenta, kai skyriuj pagrinde maziukai, o i valgykla irgi ejom kartu valgyt. Taigi susimokejom po 10Lt parai, nors nuo 7m. reikejo 40Lt, bet kadangi neturejom atskiros lovos, tai paeme maziau.

Jetau - tai mano atveju reiketu parai moketi 40 lt? blink.gif
O gydytojui iskart prisipazinti,kad esu nelegalas?
Ir vistik patarkit - ar duodat gydytojui "dovanele"? ax.gif
Atsakyti