Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų sanatorija "Saulutė"

QUOTE(anzelikal @ 2011 06 23, 08:22)
AS tai nesuprantu vieno jai tetis nesiruose gyventi visa menesi tai kam reikia registraturoje sakyti zinot pas mus kelias naktis nakvos tetis. As gyvenu jau apie 10 dienu bet kolkas nieks pas mane i palata nejo.  biggrin.gif  tai manau apie ta teti nieks net nesuzinos.

nėra žmonės tokie visi durni, kaip jus galvojat mirksiukas.gif viską jie mato mirksiukas.gif tik paprasčiausiai nesako nieko smile.gif

Džiugilė, paskambinau aš į registratūrą ir sužinojau, kaip ten yra iš tikrųjų.
Jeigu gyvensit nemokamoje palatoje vieni, kaip man pasakė, jeigu tėtis "tilps" galės pernakvoti biggrin.gif bet už tai papildomai į kasą reikės mokėti 30lt. už naktį.
Palatoje stovi dvivietės lovos. Jeigu vaikas jau paaugęs ir jam reikia atskiros lovos tai jau sunkiau tėčiui "tilpti". Nebent ant savo pripučiamo čiužinio miegosit.

Bet manau, jeigu bus vietų ir jus palatoje gyvensit su kita mamyte ir vaiku, visada galima prašytis į kitą palatą smile.gif

jeigu kam aktualu, tai pasakysiu, kad gyvenant mokamoje palatoje, kuri ten kainuoja 20 lt. tėčiui taip pat papildomai reikės mokėti 30 lt. viso 50 lt. gaunasi smile.gif
taip pat ten yra dviejų kambarių palata, kuri kainuoja 50 lt. tai jei tokioje sugalvotu ir tėtis likti nakvoti už tokią palatą išviso tektų mokėti 80 lt.

tikiuosi viską aiškiai surašiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elijana: 23 birželio 2011 - 07:56
QUOTE(Elijana @ 2011 06 23, 09:51)
Džiugilė, paskambinau aš į registratūrą ir sužinojau, kaip ten yra iš tikrųjų.
Jeigu gyvensit nemokamoje palatoje vieni, kaip man pasakė, jeigu tėtis "tilps" galės pernakvoti  biggrin.gif  bet už tai papildomai į kasą reikės mokėti 30lt. už naktį.
Palatoje stovi dvivietės lovos. Jeigu vaikas jau paaugęs ir jam reikia atskiros lovos tai jau sunkiau tėčiui "tilpti". Nebent ant savo pripučiamo čiužinio miegosit.

Sveika,
ačiū labai už išsamią info 4u.gif Mano berniukas mažas, tad mes imsim maniežą, tai tėtis tikrai tilps smile.gif Dabar belieka tikėtis, kad gausime kambarį tik mums dviems. Nepavydžiu mamytei, kuri su mumis pakliūtų, nes maniškis mėgsta naktimis pabendrauti ax.gif O dėl susimokėjimo 30 lt, tai nematau problemos. Svarbu, kad nereiktų paskui ieškotis kokiam viešbuty nakvynės.
Ačiū, Elijana 4u.gif
Atsakyti
o jei as vaziuoju su dviem vaikuciais,tai kiek mums lovu duos?o lovytes duoda ar ne?ar tik dideles?
Atsakyti
QUOTE(Elijana @ 2011 06 23, 08:51)
nėra žmonės tokie visi durni, kaip jus galvojat  mirksiukas.gif  viską jie mato  mirksiukas.gif tik paprasčiausiai nesako nieko smile.gif
[b]

As nerasiau apie durnus zmones nei zodzio lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dzese @ 2011 06 23, 10:41)
o jei as vaziuoju su dviem vaikuciais,tai kiek mums lovu duos?o lovytes duoda ar ne?ar tik dideles?

jeigu reikia duos vaikišką lovytę 4u.gif
Atsakyti
Mes i Saulute vaziuojam liepos 18 d,gal kas vaziuos panasiu metu,butu linksmiau iskarto susipazinus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(marka100 @ 2011 06 24, 12:27)
Mes i Saulute vaziuojam liepos 18 d,gal kas vaziuos panasiu metu,butu linksmiau iskarto susipazinus  smile.gif

mes važiuojame savaitę vėliau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elijana @ 2011 06 24, 11:46)
mes važiuojame savaitę vėliau  4u.gif

Nu galim vistiek susitarti kaip atpazinsim viena kita,bus smagiau,as su 8 metu sunum.
Atsakyti
Sveikutės.Mes žadam ir savaite veliau nuo25 važiuot.Aš su dvėjais vaikučiaisPirma karta vyksim į sanatorija
Atsakyti
QUOTE(daivuliuks @ 2011 06 24, 15:36)
Sveikutės.Mes žadam ir savaite veliau nuo25 važiuot.Aš su dvėjais vaikučiaisPirma karta vyksim į sanatorija

Na va,bus drasiau pirma karta,mes jau kelinti metai is eiles vaziuojam,gal susirasom i az? susitarsim kaip atpazint vienai kita?
Atsakyti
o su kokia diagnoze galima gauti visam menesiui kelelapi? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(dzese @ 2011 06 25, 14:47)
o su kokia diagnoze galima gauti visam menesiui kelelapi? g.gif  g.gif  g.gif

mes važiuojame reabilitacijai, mums priklauso 18 procedūrinių dienų, (viso lovadienių su savaitgaliais 21) viena savaitė 5 procedūrinės dienos, (šeštadienį, sekmadienį procedūros nevyksta). Tai beveik mėnuo ir gaunasi biggrin.gif
Vėliau galima imti pratęsimą. Sanatorijoje esanti gydytoja parašo tokį lapuką ir su tuo lapuku dar kartą reikia vykti į ligonių kasas. Nuo diagnozės tai nepriklauso, (teoriškai priklauso, bet aš tų diagnozių nežinau, reikia atsiversti ir perskaityti įstatymus) daugiau nuo gydytojo noro tai priklauso biggrin.gif mūsų diagnozė visai "lengva", bet tiesiog gydytoja superinė pasitaikė wub.gif kuriai net saldainių nenunešiau doh.gif verysad.gif blush2.gif
Mes pernai gulėjome Kaune sanatorijoje, tai pati gydytoja pasiūlė paimti pratęsimą. Ji motyvavo tuo, kad mums neužteko tų procedūrų ir reikia pakartoti. Nors aš net nežinojau, kad taip galima biggrin.gif
Atsakyti