QUOTE(anzelikal @ 2011 06 23, 08:22)
AS tai nesuprantu vieno jai tetis nesiruose gyventi visa menesi tai kam reikia registraturoje sakyti zinot pas mus kelias naktis nakvos tetis. As gyvenu jau apie 10 dienu bet kolkas nieks pas mane i palata nejo. tai manau apie ta teti nieks net nesuzinos.
nėra žmonės tokie visi durni, kaip jus galvojat viską jie mato tik paprasčiausiai nesako nieko
Džiugilė, paskambinau aš į registratūrą ir sužinojau, kaip ten yra iš tikrųjų.
Jeigu gyvensit nemokamoje palatoje vieni, kaip man pasakė, jeigu tėtis "tilps" galės pernakvoti bet už tai papildomai į kasą reikės mokėti 30lt. už naktį.
Palatoje stovi dvivietės lovos. Jeigu vaikas jau paaugęs ir jam reikia atskiros lovos tai jau sunkiau tėčiui "tilpti". Nebent ant savo pripučiamo čiužinio miegosit.
Bet manau, jeigu bus vietų ir jus palatoje gyvensit su kita mamyte ir vaiku, visada galima prašytis į kitą palatą
jeigu kam aktualu, tai pasakysiu, kad gyvenant mokamoje palatoje, kuri ten kainuoja 20 lt. tėčiui taip pat papildomai reikės mokėti 30 lt. viso 50 lt. gaunasi
taip pat ten yra dviejų kambarių palata, kuri kainuoja 50 lt. tai jei tokioje sugalvotu ir tėtis likti nakvoti už tokią palatą išviso tektų mokėti 80 lt.
tikiuosi viską aiškiai surašiau