Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų sanatorija "Saulutė"

QUOTE(Elijana @ 2011 06 20, 20:47)
siunčia dėl raidos sutrikimo  4u.gif o jus dėl ko?

del sirdeles,del raidos
Atsakyti
QUOTE(Valabi @ 2011 06 20, 08:30)
kažin kuriose ligoninese,nes mes kai gulejome budami 2,2 man niekas maitinimo neskyrė

Mes kauno klinikose gulejom ir kauno raidos centre tai visur maityno. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Valabi @ 2011 06 20, 09:59)
gulėjom Šiaulių klinikose, nieko panašaus nebuvo 4u.gif

Sveikos,gulejom ir mes ne viena karta Siauliu klinikose irgi nieko panasaus .Mazajai kai buvo inkstu uzdegimas buvom vos pusantru,uzklausiau ar as valgyti gausiu,man kad atsove ..mama vaika slaugyti atvykai ar maitintis.Dingo apetitas kaip mat lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simsiuke: 20 birželio 2011 - 22:06
QUOTE(anzelikal @ 2011 06 20, 22:38)
Mes kauno klinikose gulejom ir kauno raidos centre tai visur maityno. biggrin.gif

Kauniečiai dosnūs biggrin.gif pamaitina ir mamą ir vaiką biggrin.gif
Vilniečiai taip pat.
Todėl man ir keista, kad "Saulutėje" tik vaiką maitina.
O kaip Palangoje "Gintare" irgi tik vaiką maitina? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elijana @ 2011 06 21, 09:59)
Kauniečiai dosnūs  biggrin.gif  pamaitina ir mamą ir vaiką  biggrin.gif
Vilniečiai taip pat.
Todėl man ir keista, kad "Saulutėje" tik vaiką maitina.
O kaip Palangoje "Gintare" irgi tik vaiką maitina?  g.gif

tik vaiką 4u.gif
Atsakyti
As vis noriu paklausti, o kas yra mokamose kambariose? Ar yra dusas?, televizorius, mikrobangu krosnele, ar yra arbatinukas?
Atsakyti
QUOTE(anzelikal @ 2011 06 21, 20:21)
As vis noriu paklausti, o kas yra mokamose kambariose? Ar yra dusas?, televizorius, mikrobangu krosnele, ar yra arbatinukas?

pati ten dar nebuvau, bet perskaičiau visą šitą temą tai iš kitų rašančių supratau, kad mokamuose yra tik dušas ir WC, nei mikrobangės nei TV nei arbatinuko ir kitų jūsų išvardintų dalykų ten nėra. Ten tiesiog padarytas remontas ir gyvensit vieni su vaiku be pašalinių.
O jei norėsit savo atsivežti tai už kiekvieną prietaisą reikia mokėti po 9lt.
Bet, kaip supratau ten yra bendra virtuvėlė kur yra visi šie jūsų minėti prietaisai.

Jei klystu pataisykit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elijana: 21 birželio 2011 - 21:04
QUOTE(Džiugilė @ 2011 06 20, 12:24)
Laba diena,
ar yra galimybė sanatorijoje pasinaudoti internetu, jei neturi savo kompiuterio?
gal kokioj bibliotekoj ar pan.  blush2.gif
Ačiū  4u.gif

Sanatorijoje tai nežinau.
M.K.Čiurlionio g. 80 yra Astridos Lindgren vaikų literatūros skyrius (I-V 11.00-18.00; VI 10.00-16.00; VII ir priešpaskutinę mėnesio dieną nedirba). Ten nemokamai internetu galima naudotis. Tik gal jau tolokai gaunasi. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rolva @ 2011 06 22, 12:30)
Sanatorijoje tai nežinau.
M.K.Čiurlionio g. 80 yra Astridos Lindgren vaikų literatūros skyrius (I-V 11.00-18.00; VI 10.00-16.00; VII ir priešpaskutinę mėnesio dieną nedirba). Ten nemokamai internetu galima naudotis. Tik gal jau tolokai gaunasi.  g.gif

Ačiū labai 4u.gif Bandysim ieškoti, jei arčiau nerasim ax.gif

Gal dar kas galite parašyti: jei gyvename paprastoje palatoje (nemokamoje), ar yra galimybė savaitgalį pernakvoti tėčiui? Susimokėti ne problema, bet ar įmanoma gauti vietą? blush2.gif Ačiū labai! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiugilė @ 2011 06 22, 14:47)
Ačiū labai  4u.gif  Bandysim ieškoti, jei arčiau nerasim  ax.gif

Gal dar kas galite parašyti: jei gyvename paprastoje palatoje (nemokamoje), ar yra galimybė savaitgalį pernakvoti tėčiui? Susimokėti ne problema, bet ar įmanoma gauti vietą?  blush2.gif Ačiū labai!  smile.gif

Pernai mums pasakė, kad nakvoti jokiu būdu negali tėtis.
Atsakyti
QUOTE(nrimto2 @ 2011 06 22, 21:08)
Pernai mums pasakė, kad nakvoti jokiu būdu negali tėtis.

aš rytoj paskambinsiu į sanatoriją ir paklausiu, kadangi pačiai tas klausimas yra aktualus 4u.gif
ir iš karto parašysiu čia forume 4u.gif

nors pati manau, kad už pinigus viskas galima biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elijana: 22 birželio 2011 - 20:23
QUOTE(Elijana @ 2011 06 22, 21:22)
aš rytoj paskambinsiu į sanatoriją ir paklausiu, kadangi pačiai tas klausimas yra aktualus  4u.gif
ir iš karto parašysiu čia forume  4u.gif

nors pati manau, kad už pinigus viskas galima  biggrin.gif

AS tai nesuprantu vieno jai tetis nesiruose gyventi visa menesi tai kam reikia registraturoje sakyti zinot pas mus kelias naktis nakvos tetis. As gyvenu jau apie 10 dienu bet kolkas nieks pas mane i palata nejo. biggrin.gif tai manau apie ta teti nieks net nesuzinos.
Atsakyti