Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų sanatorija "Saulutė"

http://www.youtube.c...h?v=ajMSXl7P7cQ
Atsakyti
Laba diena,
ar yra galimybė sanatorijoje pasinaudoti internetu, jei neturi savo kompiuterio?
gal kokioj bibliotekoj ar pan. blush2.gif
Ačiū 4u.gif

Atsakyti
na kaip geras,ka doh.gif doh.gif doh.gif
dukryte jau buvau paskambinus ir uzregistravus sanatorijon nuo rugpjucio 2 dienos.rami. siandien paskambinu pasakyti kad dar ir mazaji sunu prirasytu prie to paties,ogis pasirodo kad dukryte net neuzregistruota doh.gif doh.gif doh.gif tai laimei kad paskambinau,o jei ne....nuvykstu ten patenkinta,o net neuzrasyta....
Atsakyti
QUOTE(dzese @ 2011 06 20, 15:49)
na kaip geras,ka doh.gif  doh.gif  doh.gif
dukryte jau buvau paskambinus ir uzregistravus sanatorijon nuo rugpjucio 2 dienos.rami. siandien paskambinu pasakyti kad dar ir mazaji sunu prirasytu prie to paties,ogis pasirodo kad dukryte net neuzregistruota doh.gif  doh.gif  doh.gif tai laimei kad paskambinau,o jei ne....nuvykstu ten patenkinta,o net neuzrasyta....

blink.gif riekia ir man pasiteirauti, uzsiregistravom tai jau kova blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valabi: 20 birželio 2011 - 14:52
QUOTE(dzese @ 2011 06 20, 15:49)
na kaip geras,ka doh.gif  doh.gif  doh.gif
dukryte jau buvau paskambinus ir uzregistravus sanatorijon nuo rugpjucio 2 dienos.rami. siandien paskambinu pasakyti kad dar ir mazaji sunu prirasytu prie to paties,ogis pasirodo kad dukryte net neuzregistruota doh.gif  doh.gif  doh.gif tai laimei kad paskambinau,o jei ne....nuvykstu ten patenkinta,o net neuzrasyta....

o kada dabar užregistravo? su kokia diagnoze važiuojat?
Atsakyti
QUOTE(Elijana @ 2011 06 20, 15:53)
o kada dabar užregistravo? su kokia diagnoze važiuojat?

uzregistravo is naujo rugpjucio 2dienai,bet vat laimei kad paskambinau ax.gif
Atsakyti
na dabar kai abu vaikuciai gauna kelelapius ,tai turbut gal ir dvi lovas duos ligoniu kasa? nes vienai bus sunku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dzese @ 2011 06 20, 16:41)
na dabar kai abu vaikuciai gauna kelelapius ,tai turbut gal ir dvi lovas duos ligoniu kasa? nes vienai bus sunku ax.gif

tai dar nieko tokio smile.gif kur kas blogiau būtu, jei pasakytų, kad nėra šiai dienai jau vietų ir pasiūlytų tarkim už kokio mėnesio ar dar vėliau biggrin.gif
mes irgi važiuosim panašiai tokiu laiku 4u.gif

jus dėl neurologinių problemų važiuojat ar dėl kitokių?
Atsakyti
elijana,o jus kada vykstate?
Atsakyti
QUOTE(dzese @ 2011 06 20, 19:24)
elijana,o jus kada vykstate?

mes savaitę ankščiau 4u.gif
Atsakyti
o tai gal susimatysim ax.gif tik reikes kokius nors zenklus susitart,ar kaip kad pazintumem ax.gif ax.gif o jus del ko vykstate?
Atsakyti
QUOTE(dzese @ 2011 06 20, 19:36)
o tai gal susimatysim ax.gif tik reikes kokius nors zenklus susitart,ar kaip kad pazintumem ax.gif  ax.gif o jus del ko vykstate?

siunčia dėl raidos sutrikimo 4u.gif o jus dėl ko?
Atsakyti