QUOTE(Lenusikas @ 2011 06 13, 20:44)
O vaikai vieni baseine, ar su mamom
? Nezinau ar man reikes imt maudinuka?
jei vaikas mazesnis ar bijo,gali lipti ir mama i baseina kartu..siaip ten kiekvienam vaikuciui uzdeda ant ranku pripuciamas apsaugeles ir isodina i pripuciama rata,tai vaikai puikiai ir vieni turskiasi
as nelipau nei karto,vaikas mano vandens megejas tai be problemu vienas plaukiojo
Papildyta:
QUOTE(simsiuke @ 2011 06 14, 00:46)
Labas vakaras
Vakar buvau SAULUTEJE pasnipinet kaip ten kambareliai ,aplinka ir t.t. Nu man tai siaubas
,gerai kad sove mintis pirma paziuret,o paskui vaziuot gydytis .Niekada nevaziauociau ,nebent atremontuotu.Nemokami kambariai tragiski kiek teko matyt.Nu mokami dar neblogi sakyciau,bet jei yra galimybe rinktis tarp Gintaro ir Saulutes net nagalvojus vaziuociau vel i GINTARA.Per pus pigiau ir arciau mums. Ir kur kas pats sanatorijos vidus malonesnis.SAULUTEJE sovietu laikai dar vis gyvena,kvapas koridoriuje
Nu zodziu ,ispudzio man tikrai nepaliko.Ir mazoji sake ,as cia nenoriu gyvent
zinoma vaziuokite kur atrodo patogiau,dar zinoma svarbu ir del kokiu bedu vaziuojate
mes vaziavome del neurologiniu problemu tai dabar va vaikas tikrai matau kad padare pazanga,kai jau pabuvome namie ir galiu palyginti ji dabar ir iki isvykimo
o juk butent to ir vaziavome
aisku truksta ten dar remonto gal kai kur,bet mes po proceduru ir miego, laika leisdavome lauke,tai kiemely,tai mieste,tai mums nebuvo blogai
zodziu mes gavome tai del ko vaziavome
Gintare neesame buve,negalime palyginti
jei del kazkokiu plauciu ligu,astmos ir pan gal zinoma geriau tenai..o mums tokiu bedu nera,jis neserga,mums reikejo logopedu,ergoterapijos,masazu,stimuliacijos..