Sveikos taip Night kai as pasisakakiau kad mes isvykstame ir kad truksta skalbyklės tai pasakė eit tartis su kazkokia seimininkute 130kab berods hm mat pirmame aukste yra skalbimo masina tad mes kazkaip kai aju ruosemės namo nebenuėjome , bet vat manau imanoma būtų susitart :-) sakė senaiu visi skalbesi bet kai mamkos pradejo po 3 rūbus det uzdraudė . Na tai sakokte susirgote, na tikėkimės greit pasveiksite
sveikos,
kokia nuomone apie kinezeterapiautes Sauluteje?
Aciu
kokia nuomone apie kinezeterapiautes Sauluteje?
Aciu
Mes į snatoriją važiuoti žadame birželio pabaigoje. Gal kas gali pasakyti, kokios procedūros skiriamos turintiems alerginę slogą ir lengvos formos astmą?
Ačiū
Ačiū
Sveikos mamytes labai gerai kad yra tema apie sia sanatorija sakiau grizusi butinai parasysiu apie ja atsiliepima mes su dukryte vaziavom po plauciu uzdegimo nuvaziavom geguzes 11 o grizom 24 nors priklause iki 29 bet jau nebeistveriau ten.Taip kas del proceduru tai man jos visos patiko ir malonios pasitaike seseles bet labai nepatiko kad reikejo gyventi dvievieciame kambaryje maistas pradzioj buvo baisus bet vyko permainos tai antra savaite maistas pasikeite labai i geraja puse.Isvykom anksciau nes labai daug vaiku pradejo sirgti vien virusai aplinkui net mes pasigavom sloga o jau buvom sveikos kitais metais ten tikrai nevaziuosiu..........o del vietu tai girdejau kad tikrai perpildymas sake eiles yra
kur yra vaiku ten ir bacilu ir virusu apsciai
parvaziavom ir mes anksciau laiko ne del to kad blogai ten, bet del to kad susirgo maziuke virusas komplikavosi ir turim dabar ka turim gydomes,pasveiksim, bet nebevesiu savo vaiko reabilitacijai tiesiai is ligonines. jei vaziuot tai sustiprejus
kas del maisto. Mano nuomone visiskai nesubalansuotas maistas vaikams be to kotletai vis dar sapnuojasi
parvaziavom ir mes anksciau laiko ne del to kad blogai ten, bet del to kad susirgo maziuke virusas komplikavosi ir turim dabar ka turim gydomes,pasveiksim, bet nebevesiu savo vaiko reabilitacijai tiesiai is ligonines. jei vaziuot tai sustiprejus
kas del maisto. Mano nuomone visiskai nesubalansuotas maistas vaikams be to kotletai vis dar sapnuojasi
QUOTE(Doomsday @ 2011 05 27, 22:54)
kur yra vaiku ten ir bacilu ir virusu apsciai
taip kas del kotletu tai tikrai kad dar sapnuojasi
QUOTE(ingestas @ 2011 05 28, 12:01)
taip kas del kotletu tai tikrai kad dar sapnuojasi
galima smulkiau apie kotletus
QUOTE(Darlingkrbe @ 2011 05 28, 14:06)
galima smulkiau apie kotletus
anie buvo ir pietums ir vakarienei ilga laika dabar beliko tik pietums bent jau kol mes buvom
O aš jau pasiilgau saulutės ir te buvusių mamyčių, beje ten ir kokie 5 tėtukai buvo :-) ( girdėjau kad mamkos bandė kažka protestuoti ir prieš naująjį maistą ) . bet vat mūsų visi buvę jau gryžo tai žinių jokių nebeturim :-)
QUOTE(engrida @ 2011 05 28, 18:11)
O aš jau pasiilgau saulutės ir te buvusių mamyčių, beje ten ir kokie 5 tėtukai buvo :-) ( girdėjau kad mamkos bandė kažka protestuoti ir prieš naująjį maistą ) . bet vat mūsų visi buvę jau gryžo tai žinių jokių nebeturim :-)
Mes dar čia
Maistas vieną dieną geriau,kitą blogiau. Tiksu nauja tvarka nebeliko visai jokio pasirinkimo. Gamina tik vieną patiekalą.
Naujas geras dalykas - valgykloje atsirado kasos aparatas ir vietoje galima nusipirkti maisto. Nebūtina net viską,galima pvz tik antrą patiekalą per pietus.
Aš vėl su tuo pačiu klausimu. Ruošiamės po Joninių važiuot dėl alerginės slogos, lengvos formos astmos. Ar niekas negali pasakyti, kokios procedūros ten būna dėl šių dalykų? PErnai buvom po plaučių uždegimo, bet juk sloga ir astma nėra tas pats.
Kotletai ir pernai buvo. Nors šiaip maistu mes nesiskundėm. GAl tik vaikui blynų norėjos, žuvies, atsibosdavo tie kotletai... O kadangi gyvenome renovuotame kambaryje, vieni, tai visai gerai buvo.
Kotletai ir pernai buvo. Nors šiaip maistu mes nesiskundėm. GAl tik vaikui blynų norėjos, žuvies, atsibosdavo tie kotletai... O kadangi gyvenome renovuotame kambaryje, vieni, tai visai gerai buvo.
Sveiki,
mes planuojam vaziot galia birzialio i Saulute. Parasikit prasau kaip ten su palatom, ar ira vienvieciu? Ir ar galima su savim vezti arbatinuka, televizori?Ar gali su mumis gulet tevelis...aisku uz papildoma mokesti .
mes planuojam vaziot galia birzialio i Saulute. Parasikit prasau kaip ten su palatom, ar ira vienvieciu? Ir ar galima su savim vezti arbatinuka, televizori?Ar gali su mumis gulet tevelis...aisku uz papildoma mokesti .