Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų sanatorija "Saulutė"

QUOTE(Ara @ 2011 05 17, 23:58)
Būna:

druskų kambarys
inhaliacijos
bioptronas
magnetas
sportas
masažas
vaistažolių kokteiliai

Kai vaikutis jaučiasi gerai, skiria baseiną.

Lyg ir visos procedūros.

aciu uz info smile.gif
Atsakyti
QUOTE(anzelikal @ 2011 05 18, 09:37)
Mes ir vaziuojam i druskininkus pirma karta. Gal galit smulkiau papasakoti kaip ten
Mes is gylaus kaimo todel norejau paklausti su ta zebra kam cia ir klaip reikia moketi?

Prajuokinot su tuo kaimu hihihi.gif

Kai bandysit čia prisijungt prie neto išmes jums tokį zebros puslapį, ten bus viskas paaiškinta. Užsisakysit arba sms žinute,arba paskambinę telefonu 4u.gif

Ara, ir viskas? Mes dabar einam šitas procedūras, bet per 8 dienas ir pabaigsim. Ką veiksim dar 10 dienų? g.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
šiandien reabilitologė paskyrė mano panai sanatoriją dėl astmos.Pasiskambinau registratorei tai nelabai džiugiai nuteikė.Perpildyta, pati iš kart pasakė, kad sąlygos nekokios.0 aš jei važiuočiau, tai su 2 vaikais.O jei imant tą nerenovuotą kambarį, tai ar įmanoma su mažu vaiku?Nes jei užpakalį paplauti, tai per visą koridorių ir eiti?Ar tie nerenovuoti kambariai visi baisūs?Ar įmanoma gyventi? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indula: 18 gegužės 2011 - 16:15
QUOTE(Indula @ 2011 05 18, 16:14)
Laba 4u.gif
šiandien reabilitologė paskyrė mano panai sanatoriją dėl astmos.Pasiskambinau registratorei tai nelabai džiugiai nuteikė.Perpildyta, pati iš kart pasakė, kad sąlygos nekokios.0 aš jei važiuočiau, tai su 2 vaikais.O jei imant tą nerenovuotą kambarį, tai ar įmanoma su mažu vaiku?Nes jei užpakalį paplauti, tai per visą koridorių ir eiti?Ar tie nerenovuoti kambariai visi baisūs?Ar įmanoma gyventi? ax.gif

Aš irgi šiandien skambinausi, rezervavau vietas nuo birž 9. Abu su vyru ir mažiukais dviem. Labai maloniai kalbėjo ir apie jokį perpildymą nešnekėjo, tik pasitikslino, ar ligonių kasos apmokės vyro lovą: )
Atsakyti
QUOTE(sostine_ @ 2011 05 18, 23:26)
Aš irgi šiandien skambinausi, rezervavau vietas nuo birž 9. Abu su vyru ir mažiukais dviem. Labai maloniai kalbėjo ir apie jokį perpildymą nešnekėjo, tik pasitikslino, ar ligonių kasos apmokės vyro lovą: )

vat mane labai sudominai g.gif g.gif o kiek laiko tavo mazyliams? o ar tai imanoma kad ligoniu kasos apmoketu uz tecio lova? nes man nusimato su dviem mazais vaziuot....
Atsakyti
QUOTE(dzese @ 2011 05 19, 08:13)
vat mane labai sudominai g.gif  g.gif o kiek laiko tavo mazyliams? o ar tai imanoma kad ligoniu kasos apmoketu uz tecio lova? nes man nusimato su dviem mazais vaziuot....

2.8m ir 1.4m., abu po plaučių uždegimo.
Atsakyti
QUOTE(sostine_ @ 2011 05 19, 09:22)
2.8m ir 1.4m., abu po plaučių uždegimo.

aisku 4u.gif dekui uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Nava pagaliau mes jau namie thumbup.gif tik parsivezem sloga,ten vos ne kas antras vaikas su sloga,mes gyvenom renovuotam kambaryje,na jei su mazais vaikais keliaujat geriau imkit ta mokama,man tai tie nerenovuoti kambariai baisus,dusai seni,o jei dar toli nuo kambario tai isvis doh.gif
Atsakyti
Labas vakaras mamukai tos kurios žada važiuoti ir tos kurios jau gryžo ir galbūt teko jau ten mum pabendraruti, nu pareikšiu savo nuomonę:
Taip gyvenome pirmame aukšte gavome vienvieti kambariuka mat buvau su dviem leleis nu bet mazoji buvo kaip palyda, lovos normalios ir mazajai net lovyte gavome, kabraiuke buvo toletas ir klauikle dušas koriudoriuje na viskas super , saulutė atsisukdavo popiet i kabari , Maistas virtuvėje irgi patiko ir tiko liux ritmas pusryciai pietus vakarienė net figurikė pataisiau ant -4kg, procedūros ir liux vaikui patiko labai masazai , ergoterapija, sensorika, kojyčių šildymai, na papildomai išsipirkom drsuku kambarį tai liux relaxas maziai ten multikus žiūrėdavo,netrūko ir supynių ir suoliukų, o aplinkinės vietas tik spėk lankyti, tad aš išvykau blogiau galvodama 9 žinoma buvo kas ir sukarčiavo, ir suviduriavo, ir apsivėmė ) be mes to išvenėme, gryžome linksi ir pailsėją.beje neturėjau jokių elekrtos prietaisų ir vandenį mišinukui bėgdavau į antra aukša virtuvėlė ir šaldytuvai yra ten ir mikrobanginė, ir akvariumas kur vaikai nuolat žiopso i žuveles , tad nemačiau tiklso mokėti ir pinigus uz tipo geresni kambari, mums tiko ir taip.Beje nuoširdus ačiū bendarujančioms mamytėms,
Atsakyti
Ir dar taip mazajai mūsų 8 mėnesiukai tai mokėjom po 5lt be gavome ir lovytę ir pataliukus ir p.s. jokiu pakyšėlių niekam nedalinome, ir taip nuoširdžiai dirbo savo darbą darbuotojos.
Atsakyti
Taip sanatorija netoli nuo autobusu stoties uz taxa plojau 7lt :-)
Atsakyti
Smagu skaityt gerus jūsų įspūdžius. O maniškės abi susirgo. Kolkas dar esam čia. Vakar mažoji karščiavo, šandien didžioji. Tupim kambaryje wacko.gif Jei staigiai nepasveiks,tai tikriausiai važiuosim namo.
Gal pažinai.. kolegės iš ketvirto a wink.gif
p.s. pasigedom jūsų,tai paskui supratau, kad turbūt išvažiavot.

Šitoj sanatorijoj trūksta vieno esminio dalyko - slalbyklos. Galėtų būti kad ir mokama kokia skalbiankė. Baigiu paskutinę odą nusibrūžinti trindama savo murzių rūbelius doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Night: 23 gegužės 2011 - 21:45