Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų sanatorija "Saulutė"

QUOTE(Doomsday @ 2011 05 13, 16:30)
sveikos

mes parriedejom savaitgaliui namo  rolleyes.gif

Ir zinot nera ten taip baisu kaip cia rasoma  rolleyes.gif maistas valgomas, proceduros geros, aplinka ir tikejaus blogiau  biggrin.gif niu lova galejo pasitaikyt geresne nu bet cia laikina  rolleyes.gif nezinau bet mums pasiseke turbut ir kambarelis tikrai siltas  rolleyes.gif gyvenom 2mamos 2vaikai  rolleyes.gif laukiam nauju kambarioku  rolleyes.gif

sveika, is kurio jus kambario,kad po 2 gyvenate?
Mes tai tik vakar atvaziavom.
Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2011 05 14, 10:42)

243 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2011 05 14, 11:42)

O tai po kiek ten gyvena? Man jau po 2 atrodo daug
Atsakyti
Mes tik su sunumi gyvenam.
Doomsday uzeisim susipazinti wink.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytės. Kaip ten kažin su tuo virusu, kur akys pūliuoja, ar nieko negirdėt? Mes į ''Saulutę'' turėjom važiuoti gegužės 9d., bet savaitgalį susirgom. Tai gal dar nuo kito pirmadienio važiuosim (21d.).
Mes daug kartų buvom ''Saulutėj''. Man ten patinka. Geros procedūros, darbuotojos nuoširdžios, maistu nesiskundžiam, nors kitos mamos labai bumba. Kiek žinau iš kitų mamų, tai maistas ''Saulutėj'' geresnis, negu Palangoj. O gyvenam mes visąlaik vienos, niekam nieko neduodam, nei pinigų, nei dar ko nors . smile.gif Mano dukros sunki negalia su slauga. O kas gyvena dviese (2 mamos, 2 vaikai) net nežinau, gal kurių vaikučių negalia lengva, bet ir tie, žinau gyvena vieni (vaikas su mama) kambaryje. Arba dviese gyvena tie, kurie serga plaučių ligomis, kiek pastebėjau.
Nuo stoties mamos dažniausiai važiuoja taxi, nes nuo autobusų stotelės reikia dar taip paėjėti, tai su mažais vaikučiais ir lagaminais nepatogu. mirksiukas.gif
Sėkmės visiems 4u.gif
Atsakyti
Norejau paklausti ar uz elektros prietaisus reikia papildomai mokieti? arbatinuka planuoju veztis. O ten internetas yra? Gal kas vaziuojat birzelio 12?
Atsakyti
QUOTE(anzelikal @ 2011 05 17, 00:22)
Norejau paklausti ar uz elektros prietaisus reikia papildomai mokieti? arbatinuka planuoju veztis. O ten internetas yra? Gal kas vaziuojat birzelio 12?

registratore man sake kad uz viena elektros prietaisa reikia moketi i diena 50 centu,o per visa buvimo laikotarpi 9 litukus
Atsakyti
Visą laiką už 1 elektros prietaisą 1 dienai reikėdavo mokėti 1,50 Lt, už 2 ir daugiau 2 Lt. Bet gal dabar pasikeitė.
Atsakyti

Mūsų apie el prietaisus nieks neklausė neristruojantis,tai ašapie tai nieko nežinau blush2.gif Iš kurman žinot,kad reik mokėt jei nieks nepasakė biggrin.gif

Internetas va yra- zebra belaidis. Jei nesat zebraklientai,tai 5Lt parai arba 50Lt mėnesiui.

Aš važiavau nusiteikus labai blogam, tai buvau maloniai nustebinta. Kolkas esam viskuo patenkintos smile.gif Kol manoji ne itin daug valgo, tai maisto užtenka abiems.
Atsakyti
mes vaziuosim birzelio 8 diena po plauciu uzdegimo , gal dar kas vaziuoja panasiu laiku?
gal zinot kokiu proceduru buna po plauciu uzdegimo?
Papildyta:

mes panasiai vaziuojam, po kokios ligos jus? ten turbut pagal ligas apgyvendina mazdaug kaip suprantu, pirma karta vaziuosim tai nelabai ka zinom ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marie: 17 gegužės 2011 - 15:37
QUOTE(marie @ 2011 05 17, 16:41)

Būna:

druskų kambarys
inhaliacijos
bioptronas
magnetas
sportas
masažas
vaistažolių kokteiliai

Kai vaikutis jaučiasi gerai, skiria baseiną.

Lyg ir visos procedūros.
Atsakyti
QUOTE(marie @ 2011 05 17, 16:41)
mes vaziuosim birzelio 8 diena  po plauciu uzdegimo , gal dar kas vaziuoja panasiu laiku?
Papildyta:
mes panasiai vaziuojam, po kokios ligos jus?  ten turbut pagal ligas apgyvendina mazdaug kaip suprantu, pirma karta vaziuosim tai nelabai ka zinom  ax.gif

Mes vaziuojam su raidos sutrikimu. Idomu kokios proceduros skiriamos su raidos sutrikimu. Man labai idomu kiek logopedo proc. skiria Kai anais metais buvom palangoi tai tik 6 skyre?
Papildyta:
QUOTE(Night @ 2011 05 17, 15:01)
Mūsų apie el prietaisus nieks neklausė neristruojantis,tai ašapie tai nieko nežinau  blush2.gif Iš kurman žinot,kad reik mokėt jei  nieks nepasakė biggrin.gif

Internetas va yra- zebra belaidis. Jei  nesat zebraklientai,tai 5Lt parai arba 50Lt mėnesiui.

Aš važiavau nusiteikus labai blogam, tai buvau maloniai nustebinta. Kolkas esam viskuo patenkintos smile.gif Kol manoji ne itin daug valgo, tai maisto užtenka abiems.

Mes ir vaziuojam i druskininkus pirma karta. Gal galit smulkiau papasakoti kaip ten
Mes is gylaus kaimo todel norejau paklausti su ta zebra kam cia ir klaip reikia moketi?
Atsakyti