Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų sanatorija "Saulutė"

QUOTE(dzese @ 2011 05 10, 08:57)
man tai vakar registratore sake kad neduoda nieko atskiro nei lovytes nei patalynes nieko,sake cia uz vandeni ie elektra. juokinga,bet sitoks mazas tiek nesunaudos. na jei man ne taip susake tai ir as tada cia vejus kalbu.... o mamytes,kurios neseniai buvote ar esate,gal zinote kaip is tikro yra?? nes man tai aktualu g.gif  g.gif

Turbūt yra taip kaip viena mamytė aukščiau rašė - reikalus labai patvarko saldainiai ir kava doh.gif
Jei man sakė, kad duos lovytę, reiškias tokia galimybė yra. Dar priklausys nuo to ant ko 'užsirausim' doh.gif

Žiūriu orų prognozes ir dvejoju - vežtis šildytuvą savo ar ne g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Night: 10 gegužės 2011 - 09:52
QUOTE(Night @ 2011 05 10, 10:52)

Žiūriu orų prognozes ir dvejoju - vežtis šildytuvą savo ar ne  g.gif

o tai kada jus vaziuosite?
Atsakyti
As tai dar norejau paklausti Vaikai su mamom gyvena vieni ar pio dvi mamas sukelia?
Atsakyti
man vakar registratore sake ,kai paskambinau,klausiau,kad nerenovuotuose gyvena po dvi mamas ir du vaikucius,o renovuotose po viena. bet gal tikrai kokie saldainiai ar kava viska keicia g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(dzese @ 2011 05 10, 12:08)
o tai kada jus vaziuosite?

sekmadieni - 15d.
Atsakyti
QUOTE(Night @ 2011 05 10, 14:07)
sekmadieni - 15d.

o tai pirma jus apsniukstinesite,o po to ir mums papasakosite,kaip ir kas bigsmile.gif o tai galima ir nuo sekmadienio ar sestadienio pasiimti kelelapi?
Atsakyti
Aha. Jei ten rasim internetą, tai iš vietos paraportuosiu smile.gif

Vat migdau savo rėkiančią mažę ir galvoju ar džiaugtųsi tokiais kambariokais mamytės, kurios rašo, kad nėr prasmės imti mokamą kambarį biggrin.gif Aš tai tikrai nenorėčiau kaimynės su 2 vaikais. Stengiuosi jus apsaugoti nuo tokių kambariokų, ty mūsų hihihi.gif

Ar reikia būtinai kepuryčių į baseiną? Jei reikia, tai kur Vilniuje galima nusipirkt? O gal ten vietoj parduoda?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Night: 10 gegužės 2011 - 14:15
Night,tu nenoretum kaimynes su dviem vaikuciais,o as su dviem vaziuosiu biggrin.gif biggrin.gif zinau kad nepageidaujama kaimyne busiu,na bet nieko nepakeisiu,jeigu taip reikia mirksiukas.gif mirksiukas.gif kai su dviem busiu gal niekas nenores su mumis ir vieni kambary riogsosim ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dzese @ 2011 05 10, 18:37)
Night,tu nenoretum kaimynes su dviem vaikuciais,o as su dviem vaziuosiu biggrin.gif  biggrin.gif zinau kad nepageidaujama kaimyne busiu,na bet nieko nepakeisiu,jeigu taip reikia mirksiukas.gif  mirksiukas.gif kai su dviem busiu gal niekas nenores su mumis ir vieni kambary riogsosim ax.gif  ax.gif  ax.gif

O as tai net nezinau kaipgeriau ar su kaimyne ar be Mano zuikis tai vaikuciu labai nori. Bet kai jis pradeda klinkti tai visi kaimynai issilaksto. Zinau kad palangoje po viena mama su tokiais maziukais gyveno
Atsakyti
merginos,o is autobusu stoties ar yra koks tiesioginis autobusiukas i sanatorija?
Atsakyti
QUOTE(dzese @ 2011 05 12, 21:39)
merginos,o is autobusu stoties ar yra koks tiesioginis autobusiukas i sanatorija?

mano drauge buvo vasario men tai sake vaziavo su taxi,ten nera toli,nes su vaiku,lagaminais nebenorejo vargti ax.gif
Atsakyti
sveikos

mes parriedejom savaitgaliui namo rolleyes.gif

Ir zinot nera ten taip baisu kaip cia rasoma rolleyes.gif maistas valgomas, proceduros geros, aplinka ir tikejaus blogiau biggrin.gif niu lova galejo pasitaikyt geresne nu bet cia laikina rolleyes.gif nezinau bet mums pasiseke turbut ir kambarelis tikrai siltas rolleyes.gif gyvenom 2mamos 2vaikai rolleyes.gif laukiam nauju kambarioku rolleyes.gif
Atsakyti