mes ir vis tik vaziuosim, viskas sutvarkyta kasose kitur vaziuot nesinori
kaip bus taip. reiks grisim namo nebaige reabilitacijos
ne ponios esam nusiprausim bliuduose apsirengsim silciau
sveikutes visoms taip tikrai ten dabar labai vesu palatose pasimkite siltu rubu,del virusu mes ir gryzom savaitgaliuj namo su uzpuliavusiom akytem.sildytuvu pasako kad neturi tiek kiek norinciu yra.nu sia savaite ziuresim kaip seksis gydytis ar sirgti toliau labai daug pagrazinta reklamoje bet daug kam tenka nusivilti.dabar vyksta renovacija gal po to bus geresnes salygos sekmes
na va prisiregistravau ir as i sanatorija su dukryte,sake kad dar labai anksti,bet priregistravo mus rugpjucio 2d
QUOTE(dzese @ 2011 05 09, 11:19)
na va prisiregistravau ir as i sanatorija su dukryte,sake kad dar labai anksti,bet priregistravo mus rugpjucio 2d
irgi poliklinika siunčia?
Padekit negalim apsispresti kur vaziuoti i palanga ar i druskininkus Vaikas metai ir 8men. misrus raidos sutrikimas Nevaiksto pats, nekalba. Praeitais metais buvom palangoi bet procedurom likau nelabai patenkinta nes gavom tik 6 logo, 8ergoterapijas, 11masazu ir kineziterapija individualia reikejo iskovoti vos nevos gavau. Kaip druskininkose Mane duomina tik kad proceduros butu kokybiskos ir ju nemazai aisku turbut ir nuo gydytojo priklausio? Mes planuojam vaziuoti birzelio 12 gal dar kas tokiu metu vaziuos
QUOTE(anzelikal @ 2011 05 09, 16:39)
Padekit negalim apsispresti kur vaziuoti i palanga ar i druskininkus Vaikas metai ir 8men. misrus raidos sutrikimas Nevaiksto pats, nekalba. Praeitais metais buvom palangoi bet procedurom likau nelabai patenkinta nes gavom tik 6 logo, 8ergoterapijas, 11masazu ir kineziterapija individualia reikejo iskovoti vos nevos gavau. Kaip druskininkose Mane duomina tik kad proceduros butu kokybiskos ir ju nemazai aisku turbut ir nuo gydytojo priklausio? Mes planuojam vaziuoti birzelio 12 gal dar kas tokiu metu vaziuos
patarciau i druskininkus. O jei galite vaziuokite i vilniaus raidos centra.
o kaip sanatorijoje maistas? kaip tvarka? kaip kambariai?
o jei imi renovuota kambari ir uz ji moki po 20lt,tai tada gal uz kita vaikuti atsivesta nereikia moketi na bet plesikavimas siandien kai paskambinau kai pasake,tai isiziojau,uz vaikuti iki 3metuku kuris be siuntimo,jei kartu atsivezi i diena 5 litai,bet nei lovos nei patalynes,visiskai nieko neduoda,o kai paklausiau na tai uz ka cia mokama,tai pasake uz elektra,uz vandeni. tai toks mazuliukas per diena tiek vandens ir elektros isnaudos
QUOTE(dzese @ 2011 05 09, 23:06)
o jei imi renovuota kambari ir uz ji moki po 20lt,tai tada gal uz kita vaikuti atsivesta nereikia moketi na bet plesikavimas siandien kai paskambinau kai pasake,tai isiziojau,uz vaikuti iki 3metuku kuris be siuntimo,jei kartu atsivezi i diena 5 litai,bet nei lovos nei patalynes,visiskai nieko neduoda,o kai paklausiau na tai uz ka cia mokama,tai pasake uz elektra,uz vandeni. tai toks mazuliukas per diena tiek vandens ir elektros isnaudos
Nu geras.. Man sakė, kad už tuos 5Lt duos kūdikio lovytę
Pasirodo, kad nebūtinai dar
Luize, klausti tam, kad šitas paslaugas teikia ne vien jie ir mes galim pasirinkti kur važiuoti.
QUOTE(Luizė @ 2011 05 09, 23:37)
Nesuprantu, kam klausti kokie kambariai, koks maistas? Jei vaziuojame, kad vaikui pagalba butu suteikta.
o tam kad zinociau kaip ten yra,o gal geriau rasciau,nes laiko dar yra arba kad zinociau pvz jei paprastas kambarys prastas,pinigeliu pasimti daugiau,issipirkti renovuota del maisto jei valgykloje labai prastas,nusiteikciau kad pardej pirkti reikes,reikes gaminti virtuvelej paciai,ar na kad pasiruost,nusiteikt. o tu taip aklai vyksti,nieko nezinant ir tau neidomu,nenori zinot? apie vaikui pagalba neklausiu,nes kiek teko girdet kas su sanatorijom susije tai kad proceduros sauluteje geriausios,tokia daugumos nuomone ir atsiliepimai. ir nieko tame blogo kad klausiu. tam tema ir sukurta kad isspudziais pasidalintumem,kas neaisku issiaiskintumem. pasitartumem. o jei jusu nedomina,tai nereiskia kad kitu nedomina ir kad kiti nenori geriau,patogiau
Papildyta:
QUOTE(Night @ 2011 05 10, 00:14)
Nu geras.. Man sakė, kad už tuos 5Lt duos kūdikio lovytę
Luize, klausti tam, kad šitas paslaugas teikia ne vien jie ir mes galim pasirinkti kur važiuoti.
man tai vakar registratore sake kad neduoda nieko atskiro nei lovytes nei patalynes nieko,sake cia uz vandeni ie elektra. juokinga,bet sitoks mazas tiek nesunaudos. na jei man ne taip susake tai ir as tada cia vejus kalbu.... o mamytes,kurios neseniai buvote ar esate,gal zinote kaip is tikro yra?? nes man tai aktualu