Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų sanatorija "Saulutė"

QUOTE(Vaidutia @ 2010 05 26, 19:33)

Nezinau, kad nori reabilituotis, o ne siaip prasmatniai leisti laika, man pasirode jog suteikiamos visos galimybes..

Mes patenkinti, ziuresim kaip ten seksis mums toliau.

va ir as taip galvoju, jei kas isivaizduoja kad gyvens 5 zvaoigzduciu viesbuty ir gaus maista kaip prabangiam restorane, to aisku nera, bet salygois tikrai geros, maistas kaip valdiskas tai tikrai mano nuomone normalus (ir pasirtinkimas gi yra is keliu patiekalu), o jiuk vaziuoji ne del prabangaus gyvenimo ir malonaus laiko leidimo, o vaikui sveikata taisyt, tai situo poziuriu manau viskas super-personalas malonus tikrai, mes bent jau praeitais metais proceduru gavom tiek, kad vos spejom suktis

as kai praeitais metais vaziavau, tai pasiskaicius cia bijojau net vaziuot, ga;lvoju ka ten rasiu, bet.... buvau maloniai nustebinta, ad viskas ten normaliai ir daug geriau nei tikejaus. todel siemet manes nebaugina tie blogi atsiliepimai, tik galvoju jei orai tokie salti bus, tai patalpose ten nesilta turetu but.... g.gif
tai nieks nesiruosia vaziuot sekancia savaite g.gif
Atsakyti
Dukra pries 7metus irgi buvo "Saulutej". Del koju ir stuburo problemu. Buvo visos proceduros gerai atliktos. Dare mankstas ivairias, purvo terapija elektroterapija, masazai ir t.t.Konsultuoja, pataria irgi gerai smile.gif Salygos ir tada buvo geros ir buvo geresnes nei Palangos"Gintare". Vienam kambary buvo sesios mergaites su dukra,vienuolikmetes-17metes. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irmante @ 2010 05 26, 07:52)
Vakar ir mes pas gydytoja (pulmonologa) buvom konsultacijoje del sanatorijos po pneumonijos.

As buvau jau apsisprendus vaziuot i Druskininkus, bet ji atkalbinejo, sako jie stipriausi kam reikia reabilitacijos del judejimo problemu.
O del plauciuku sako Abromiskes atseit labai gerai, bet tik nera drusku kambario ir Vilniaus Pusyno kelias.

Susibalamutijau dabar visai .

sveikos, sisiruosem ir mes i sanatorija Saulute, gryzom vos ne ta pacia diena ( savaitgali praleidom viesbutyje) Baisu kaip ten viskas atrodo, mes vaziavom irgi del pneumonijos, po plauciu uzdegimo tai isivaizduokit pagulde i palata su pelesiais, pasakius gydytojui i kita perkele, bet vis tiek pelesis jautesi visam pirmam aukste,tuoletai bendri, beje tualetai be dangciu arba su fanierom uzdengti doh.gif , ! maistas irgi ne koks, zodziu labai smarkiai nusivylem verysad.gif
LABAI GAILA, KAD VAIKAI NUSKRIAUSTI IR TAIP GYVENIMO TURI GYDYTIS TOKIOM SALYGOM! BEJE UZ MANO MERGINOS KELALAPI LIGONIU KASA KOMPENSUOJA BEVEIK 1300LT, MANAU CIA NEMAZI PINIGAI, BET TOKIOM SALYGOM TEN BUTI NEGALEJAU! verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dajewu: 07 birželio 2010 - 20:58
Sveikos. Mano vaiką irgi siųs į sanatoriją, dėl per mažo raumenų tonuso, ypač kojytėse. Sako, pasirink kokią nori sanatoriją, o aš kai niekada nesusidūrusi, tai ir nežinau, ką rinktis... ax.gif Paskaičiau šią temą, tai nuotaikos dviprasmiškos. Gal kas neseniai buvo ar yra dabar, gali naujesnių žinių papasakoti?
Ar ten tuose paprastuose kambariuose normalios lovos? Na, ta prasme ne geležinės tokios, kaip dar pasitaiko ligoninėse? Nes su savo išvaržom ir suirusiais klubais tokioj nei nakties neišgulėčiau... verysad.gif O už gerensnį kambarį mokėti nėra iš ko...
Gal galit patarti, kokių daiktų reikia pasiimti. Ar yra kur skalbtis drabužius? Pasigaminti maisto? Nes mano ir vaikas nevalgiukas, ir man pačiai sunkoka su skrandžiu, norėtusi turėti galimybę patiems pasigaminti maisto...
Atsakyti
QUOTE(Elentari @ 2010 06 17, 03:04)
Sveikos. Mano vaiką irgi siųs į sanatoriją, dėl per mažo raumenų tonuso, ypač kojytėse. Sako, pasirink kokią nori sanatoriją, o aš kai niekada nesusidūrusi, tai ir nežinau, ką rinktis...  ax.gif Paskaičiau šią temą, tai nuotaikos dviprasmiškos. Gal kas neseniai buvo ar yra dabar, gali naujesnių žinių papasakoti?
Ar ten tuose paprastuose kambariuose normalios lovos? Na, ta prasme ne geležinės tokios, kaip dar pasitaiko ligoninėse? Nes su savo išvaržom ir suirusiais klubais tokioj nei nakties neišgulėčiau...  verysad.gif O už gerensnį kambarį mokėti nėra iš ko...
Gal galit patarti, kokių daiktų reikia pasiimti. Ar yra kur skalbtis drabužius? Pasigaminti maisto? Nes mano ir vaikas nevalgiukas, ir man pačiai sunkoka su skrandžiu, norėtusi turėti galimybę patiems pasigaminti maisto...

na as nebuvau ,bet siuo metu yra mano brolio zmona su dukryte ,tai visu pirma pasiskambink ir rezervuok kambari geresni,nes musu paneles padare didele klaida nerezervave,kai nuvede jas i kambari jos abi vos neapsiverke ,sienos ne tai kad nedazytos bet ir sutruke,stalo kojos surudije,jokios spintos,nu vienu zodziu baisu,zinoma kita diena issipirko renovuota kambari,tik labai gaila kai ligoniu kasos tiek daug skiria pinigu uz vaiko reabilitacija ,o tevai privalo vel moketi pinigus doh.gif kad butu normalios gyvenimo salygos,tuo labiau kad ligonis po galvos operacijos ,o procedurom labai patenkintos thumbup.gif
Atsakyti
g.gif ruošiamės ir mes rugpjūtį ten pasibūti, net nežinau ar verta tiek kelio lėkti... Bet sergam dažnai, tai net nežinau kaip čia geriau pasielgti...
Atsakyti
QUOTE(ritama @ 2010 06 19, 10:14)
g.gif ruošiamės ir mes rugpjūtį ten pasibūti, net nežinau ar verta tiek kelio lėkti... Bet sergam dažnai, tai net nežinau kaip čia geriau pasielgti...

jei sergate persalimo ligom geriau vaziuoti i palanga,daug jodo ten ir pus daugiau naudos blush2.gif
Atsakyti
Kadangi Gintare negavom vietos, ruošiamės kitą savaitę į Saulutę. Didelio komforto tikrai neieškom. Svarbu tik kad vaikui būtų naudos ir nesusirgtų, o mama tai prie visko prisitaikys. Gal kas žinote, jei atvažiuoju su 3 metų vaiku, vieni gyvensime ar su kuo nors? Nebepaklausiau registratorės
Atsakyti
QUOTE(nrimto @ 2010 06 19, 15:32)
Kadangi Gintare negavom vietos, ruošiamės kitą savaitę į Saulutę. Didelio komforto tikrai neieškom. Svarbu tik kad vaikui būtų naudos ir nesusirgtų, o mama tai prie visko prisitaikys. Gal kas žinote, jei atvažiuoju su 3 metų vaiku, vieni gyvensime ar su kuo nors? Nebepaklausiau registratorės

Sveiki,

Nuo 21d.ir mes vykstame i Saulute, niekaip nebepasveikstame - pneumonija ant pneumonijos. Antibiotikai visiskai sudarke vaiko imuniteta, o dar pridejus alergija pieno produktams.... Skambinausi i registratura - na pokalbis nenuteike teigiamai: informacija teike syksciai, mokamu palatu - nera,uzimtos, uz el.prietaisus - mokek, uz auto - mokek,....ir nieko uz tai negausi.
Mane domina: ar gali lydintis asmuo keistis: nes mano darbas labai atsakingas ir savaite jau yra daug, o 18 dienu - galiu darbo vietos ir neberasti.

Atsakyti
QUOTE(protas99 @ 2010 06 24, 08:41)
Sveiki,

Nuo 21d.ir mes vykstame i Saulute, niekaip nebepasveikstame - pneumonija ant pneumonijos. Antibiotikai visiskai sudarke vaiko imuniteta, o dar pridejus alergija pieno produktams.... Skambinausi i registratura - na pokalbis nenuteike teigiamai: informacija teike syksciai, mokamu palatu - nera,uzimtos, uz el.prietaisus - mokek, uz auto - mokek,....ir nieko uz tai negausi.
Mane domina: ar gali lydintis asmuo keistis: nes mano darbas labai atsakingas ir savaite jau yra daug, o 18 dienu - galiu darbo vietos ir neberasti.

zinoma gali keistis,koks jiems skirtumas kas su vaiku bus,gintare tai tikrai tevai keisdavo vienas kita ir niekam tai neuzkliuvo
Atsakyti
QUOTE(grazina37 @ 2010 06 24, 09:02)
zinoma gali keistis,koks jiems skirtumas kas su vaiku bus,gintare tai tikrai tevai keisdavo vienas kita ir niekam tai neuzkliuvo

gintare buvo problemu,kai pasakiau,kad palieku mociute su vaiku,nes pa smane darbo vilniuje per akis
tai reakcija buvo nekokia,negalima ir viskas...
bet vos ne vos susitarem doh.gif
Atsakyti
QUOTE(protas99 @ 2010 06 24, 09:41)
Sveiki,

Mes keitemes, tik savo gydytoja perspejom ir psio , niekas nieko.
Atsakyti