Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų sanatorija "Saulutė"

labas mamytes. mes dabar esame sauluteje, kazin ko tiketis tikrai neverta, gaunam proceduras kol kas neperdaugiausia. kambari saltoka ir dregna, bet kiek zinau kitose viskas yra geraj. personalas cia tikrai paslaugus ir malonus, tai tas ir dziugina. uodai tesa puola ziauriai. o siaip viskas tvarkoj. biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena,
norejau paklausti kiek finansuoja proc. ligoniu kasos sanatorinio gydymo? Nes siuntima jau turim, bet pirmadieni vykstam i ligoniu kasas. Vaikui 2.5 m.
Atsakyti
100%, siaip jei tektu kaska primoket tai gydytoja jus turejo perspet, bet manau kaip ir visiem 100%
Atsakyti
Sveikos,

mes jau grįžom iš sanatorijos biggrin.gif
Salygos nėra prastos, maistas gan geras - mano dvi valgė, tai nuo abiejų ir man užtekdavo, nereikėjo pirktis. Personalas visada besišypsantis, visada padės. Tik va - mažoji sugebėjo ir pirmą savaitę ausų uždegimą pasigaut ir trečią savaitę sukarščiuot.
Mums kainavo papildomai keturios procedūros druskų kambaryje. Sanatorija apmoka 10 seansų, o rekomenduojama 14. Vienas seansas 6lt.

Nelegalų mačiau, ir pati vieną dieną turėjau - niekam ten nebuvo įdomu.
Pati dariausi masažus - ko pasekoje dingo šešis metus kamavęs nugaros skausmas. Jei kuri norėsit, per AŽ parašysiu numeriuką masažistės, kad galėtumėte susitarti. Vienas seansas - 20 lt.

Tai tiek. Klauskit, jei dar kas įdomu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ara: 23 gegužės 2010 - 09:18
Sveikos. Jei kartais kas noretu vaziuoti i Druskininkus visa seima ir nesutilptu i sanatorija, tai mano sesuo nuomoja 1 kambari 2 kambariu bute (be seimininku, kitas kambarys uzdarytas) 10 min. kelio nuo sanatorijos. Su viskuo: baldai, buitine ir t.t.
Detaliau cia:
http://www.skelbimai...104-758280.html
Dar salia tevai gyvena. Tai jei vaziuoja jau labai didele chebra, tai dar ir tevai is bedos galetu viena kambari uzleisti.

O siaip tai sanatorija labai faina. Yra baseinas. Mes ir patys i Saulute vasarai uzsirasem.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sviesioji: 24 gegužės 2010 - 10:52
Gal kas artimiausiu metu ruosiai si saulute. mes planuojam 30 d vaziuot, tai ieskom 'draugu'. vaziuoju i neurologini su 1metu ir 8 men mergyte, labiausiai ieskosim draugu pasivaiksciojimams lauke.
sanatorijoij buvom praeitais metais, mums labai patiko, nauda akivaizdi, as buvau patenkita viskuo, tai neigiami atsiliepimai manes nebaugina, laukiu nesulaukiu kada vaziuosi, nes velgi tikiuosi zingsnelio i prieki smile.gif

jei kas planuoja vaziuot, brukstelit i az, butu malonu jau is anksto susipazint tongue.gif
Atsakyti
Mes nuo 26 busim, tiksliau mano mama su maziuke smile.gif
Atsakyti
Ar mamai duoda nedarbinguma lydeti vaikuti i sanatorija ?
Atsakyti
QUOTE(irmante @ 2010 05 25, 16:34)
Ar mamai duoda nedarbinguma lydeti vaikuti i sanatorija ?

siandien buvau pas savo gyd.tai sake kad bilieteniu neduoda schmoll.gif
o beje as rezervavau vieta rugpjucio 2 dienai kartu noriu vestis didziaja jai 12 metu,bet man sake kad negalima nebent moketi uz lova 40 lt parai truputi man brangoka gaunasi gal galima su paciu gyd. susitarti g.gif
Atsakyti
labas vakarelis. na mamytes zinokit del persoalo tai tikrai ispudingi zmones dirbantys uz mazus atlyinimus, bet atiduoda visa siela. kas liecia kito as esu nelabai patenkinta. proceduru mazoka, vaikai sirguliuoja, o maistas tai nzinau man nekas, kiek esam ligoninese ir sanatorijose guleje tikrai cia yra neskaniausia.
Atsakyti
Vakar ir mes pas gydytoja (pulmonologa) buvom konsultacijoje del sanatorijos po pneumonijos.

As buvau jau apsisprendus vaziuot i Druskininkus, bet ji atkalbinejo, sako jie stipriausi kam reikia reabilitacijos del judejimo problemu.
O del plauciuku sako Abromiskes atseit labai gerai, bet tik nera drusku kambario ir Vilniaus Pusyno kelias.

Susibalamutijau dabar visai .
Atsakyti
Nuveziau maziuke su mociute i sanatorija.. Nera ten taip jau blogai,kaip cia visi raso.. Kambariai patenkinami, nesalta ( siuo metu). Maistas kaip valdiskas visai normalus man pasirode. gydytojai nuosirdus ir faini.. Ko beklaustum , ta ir gauni. Maloniai visi padejo viska susigaudyt. Saldytuvai yra koridoriui. Nezinau, man pakankamai gera atmosfera pasirode. Gavom proceduru, jau siandien pora padarem.. Ir maista ta pacia diena gavom..Vaiku daug bet didelio bardako nemaciau..

Nezinau, kad nori reabilituotis, o ne siaip prasmatniai leisti laika, man pasirode jog suteikiamos visos galimybes..

Geresni kambari galima pasiimti uz 20 lt priemoka, bet mums nepasirode, jog jo reikia.. Nes ir tie standartiniai su plastikiniais langais ( senais baldais), kazkada keliu metu begyje dazyti.. Bet nieko ten kazko labai jau prasto nera..

Mes patenkinti, ziuresim kaip ten seksis mums toliau.
Atsakyti