Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų sanatorija "Saulutė"

QUOTE(neferite @ 2010 02 18, 16:37)
mes ir gydomes,sloga buvo baisuline,db perejom i kosulius,bet tikiuos greit pasveiksim,kelias dienas neejom i proceduras,db vel einam.

Linkim pasveikti smile.gif ir namo grįžti sveikiems . Mes tai paskutinį virusą namo iš žaidimo kambario (turbūt) parsivežėm į namus, nedaug vaikų buvo, bet visi akivaizdžiai sergantys. Vengiau aš to kambario, bet vaikas taip veržėsi, kad paskutinę dieną neatsilaikiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Virchinija @ 2010 02 19, 11:54)
Linkim pasveikti  smile.gif ir namo grįžti sveikiems . Mes tai paskutinį virusą namo iš žaidimo kambario  (turbūt) parsivežėm į namus,  nedaug vaikų buvo, bet visi akivaizdžiai sergantys.  Vengiau aš to kambario, bet vaikas taip veržėsi, kad paskutinę dieną neatsilaikiau  doh.gif

nezinau ar cia sutapimas,bet mes ir buvom isvakarese zaidimu kambary,ten viena mergaite slogavo,kaip tik.
Atsakyti
Labas vakaras mamytes,ne pirma karta girdziu gandus ir jau neramu pasidare kad "Saulute" ruosiasi uzdaryti,kad skolu turi tai taip http://www.druskonis.lt/beta/2009-07-03/in...hp?id=policijos ,mes pernai jau kai buvom snekejo kad darbuotojai po kelis menesius algu negauna,bet db pasake kad balandi ruosiasi darbuotojam lapelius iteikdineti,kur cia tiesa tame? Gal ir jus ka girdejot,reikes pirmadieni savo daktarui druskininkuose paskambint g.gif
Atsakyti
Zinau, kad uz sausi dar darbuotojams algu neismokejo, o dabar po savaite i nemokamus atsotogus varo. Del uzdarymo negirdejau. Ir man tai aktualu, nes vasara buvo minciu ten vaikui sanatorija paimti...
Atsakyti
As skambinausi pries pora dienu ten registruotis vasaros metui,sako dar neregistruoja taip toli(gali buti),uzklausiau del tokiu sklandanciu gandu,sako taip kai kuriuos atleidzia,bet proceduros vyks,ir viskas dirbs,tik man keista kaip tu darbuotoju uzteks jeigu ju ir taip trukdavo g.gif ,nepasiskirstydavo jos,nes nebudavo laiku laisvu kad uzsirasyt,gal ir ne uzdaro bet bet viduj pas juos sumaistis mano manymu,man kad uzdaro ir atleidzia nuo balandzio vienas pazystamas sake is drauskininku,nezinau kiek tame tiesos,nu gal atsiras daugiau mamyciu su nuomonem,suremsim jegas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(marka100 @ 2010 03 07, 22:53)
As skambinausi pries pora dienu ten registruotis vasaros metui,sako dar neregistruoja taip toli(gali buti),uzklausiau del tokiu sklandanciu gandu,sako taip kai kuriuos atleidzia,bet proceduros vyks,ir viskas dirbs,tik man keista kaip tu darbuotoju uzteks jeigu ju ir taip trukdavo g.gif ,nepasiskirstydavo jos,nes nebudavo laiku laisvu kad uzsirasyt,gal ir ne uzdaro bet bet viduj pas juos sumaistis mano manymu,man kad uzdaro ir atleidzia nuo balandzio vienas pazystamas sake is drauskininku,nezinau kiek tame tiesos,nu gal atsiras daugiau mamyciu su nuomonem,suremsim jegas  biggrin.gif

Papildyta:
laba diena wisiems!Mes isvaziuojam pirmadieni i Saulute.Kaip parvaziuosim is ten papasakosiu rolleyes.gif
Atsakyti
Sveiki visi,

o kaip ten su skalbimu? Nejau važiuojate su keliom tašėm drabužių? g.gif

Mes antradienį važiuojam su abiem panelėm po plaučių uždegimo. Jau skambinau - užsiprašiau kambario į saulėtą pusę, tai sulaukiau klausimo "Ar jūs pas mus buvę?" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ara @ 2010 04 23, 16:17)
Sveiki visi,

o kaip ten su skalbimu? Nejau važiuojate su keliom tašėm drabužių?  g.gif

Mes antradienį važiuojam su abiem panelėm po plaučių uždegimo. Jau skambinau - užsiprašiau kambario į saulėtą pusę, tai sulaukiau klausimo "Ar jūs pas mus buvę?"  biggrin.gif

Sweikos mamytes smile.gif pasidalinsiu ispudziais apie SAULUTE. Mano dukryte ten praleido 3 sav. Ka pamaciau izengus i teritorija- apleista pastata,toliau gyv. kurpusas is isores dazu nemates turbut desimtmeti gera. Uzejom i vidu,prie registraturos kabineto. Visur tik kosmetinis remontas padarytas ,matyt nuo sovietmecio niekas kapitalinio remonto nedare. Kai kur plastikas ant langu ir duru. Uzmatem salia didele foje ir sone tikru tikraiausia oranzereja! Personalas ja galetu didziotis-tikra oaze tarp niuriu sienu :)Palatos taip pat su senais baldais. Is nauju daiktu maciau tik saldytuvus. Is po Kauno Kliniku prabangos mums ten pasirode niuroka. Bet yra ir kita puse. Pats personalas. Vaikuciai tikrai priziurimi,jiems skyria daug laiko. Ir visos sypsosi,visos stengesi padeti,nuteikti pozityviai:) Man jos kazkodel asocijojasi su misionerem smile.gif tarp prastu salygu,matyt uz nedideli visai atligi dirba savo darba saziningai,su atsidavimu. Otuos mamos,kurios nori geresniu salygu sanatorijoj,siulau suburti mamas kurios ten reguliarei lankosi ir surengti labdaros akcijas. Juk kiekviena gali rasti dirbanti zmogu,kuris pavasariais pervestu savo 2% i istaigos saskaita. Tuomet atsiras ir lovos naujos ir langai
Atsakyti
Laba wakara.Ka tik is Saulutes parvaziavom,jei kas domina klauskit! sad.gif
Atsakyti
QUOTE(karaliene1 @ 2010 04 30, 23:01)
Laba wakara.Ka tik is Saulutes parvaziavom,jei kas domina klauskit! sad.gif

labai viskas domina, kaip ten situacija?ar daug procedūrų gavote?ar daug vaikučiu?
Atsakyti
Labutis, mes vaziuojam 26 diena i Saulute.. Gal yra mamyciu, kurios irgi tuo metu vaziuoja? Isleidziusavo mazaja su mociute ilsetis. Tkimes pades proceduros, po 6 antibiotiku kurso smile.gif 4 bronchitu..

Gal gali apsviesti tas kas buvo, ar yra salia parduotuve? Kavine? jei maistas neskanus butu, kad butu galima nueit.. Mociute be masinos bus.

labai tikimes, kad viskas bus gerai, prisikaitem komentaru, kad daznai vaikai ten suserga. nu tikimes kad susilus orams, daug lauke bus, ir gris vaikas rebilituotas ir atstatytas.
Atsakyti
Sveikos
Gal kas neseniai buvot "Saulutėj"?Ar daug besigydančiųjų? Išvis - įdomu, kokia ten dabar situacija g.gif Kažin, kaip su "nelegalais" blush2.gif
VAIDUTIAI
Už kokių 300 metrų yra "Norfa". Ar tai XL ar XXL. Bet didelė biggrin.gif Na, kavinių irgi, manau, suras. Visgi, kurortinis miestas. O kad vaikai serga - tai tiesa. Jaučiu daugiausiai serga šaltuoju metų laiku. Bet kiek teko susidurti, ir vasarą ligoniukų pasitaiko. Ypač pulmonologiniame skyriuje. Mano patarimas - kuo mažiau leist bendraut su kitais vaikais, ypač koridoriuose žiaurūs skersvėjai. Kuo daugiau būti lauke. Pušynai ten nuostabūs.
Atsakyti