QUOTE(raneri @ 2009 10 23, 14:09)
Sveikos
ir mes neseniai grizom is saulutes. Kai kazin ko nesitikejau, tai buvo visai gerai. Veziausi viene nelegalia 4 m., tai mokejau oficialiai registaturoj po 10,20 lt. uz para ( cia tipo jei miegosim vienoje lovoje. Kambary viena lova buvo laisva, tai miegojom atskirai).
Turejau sildytuva, arbatini, televizoriuka, bet uz elektra nieks nepaprase.
Uz masinu stovejima reikia moket po 2 lt uz para.
Tualetu dalijomes 2 kambariai. Bendram duse buvau tik karta, nes ten taip buvo salta...
Maista issipirkau kaip sau (apie 15 lt per diena), bet maitinau savo nelegalia, nes jai butu kainave 20 lt.
O proceduros tai nei viena ne pro sali: i masaza ejom pirmam aukste, i manksta irgi.
Jei turit klausimu, klauskite.
ir mes neseniai grizom is saulutes. Kai kazin ko nesitikejau, tai buvo visai gerai. Veziausi viene nelegalia 4 m., tai mokejau oficialiai registaturoj po 10,20 lt. uz para ( cia tipo jei miegosim vienoje lovoje. Kambary viena lova buvo laisva, tai miegojom atskirai).
Turejau sildytuva, arbatini, televizoriuka, bet uz elektra nieks nepaprase.
Uz masinu stovejima reikia moket po 2 lt uz para.
Tualetu dalijomes 2 kambariai. Bendram duse buvau tik karta, nes ten taip buvo salta...
Maista issipirkau kaip sau (apie 15 lt per diena), bet maitinau savo nelegalia, nes jai butu kainave 20 lt.
O proceduros tai nei viena ne pro sali: i masaza ejom pirmam aukste, i manksta irgi.
Jei turit klausimu, klauskite.
O tai Jums čia registratorė sakė, kad jei vienoje lovoje, tai pigiau mokėti?
Nes kai aš skambinausi, ji sakė, kad nesvarbu viena lova ar atskira mokėti reik vaikui iki 1m. 5lt., suaugusiam 40lt.