Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų sanatorija "Saulutė"

QUOTE(raneri @ 2009 10 23, 14:09)
Sveikos smile.gif
ir mes neseniai grizom is saulutes. Kai kazin ko nesitikejau, tai buvo visai gerai. Veziausi viene nelegalia 4 m., tai mokejau oficialiai registaturoj po 10,20 lt. uz para ( cia tipo jei miegosim vienoje lovoje. Kambary viena lova buvo laisva, tai miegojom atskirai).
Turejau sildytuva, arbatini, televizoriuka, bet uz elektra nieks nepaprase.
Uz masinu stovejima reikia moket po 2 lt uz para.
Tualetu dalijomes 2 kambariai. Bendram duse buvau tik karta, nes ten taip buvo salta...
Maista issipirkau kaip sau (apie 15 lt per diena), bet maitinau savo nelegalia, nes jai butu kainave 20 lt.
O proceduros tai nei viena ne pro sali: i masaza ejom pirmam aukste, i manksta irgi.
Jei turit klausimu, klauskite.

O tai Jums čia registratorė sakė, kad jei vienoje lovoje, tai pigiau mokėti?
Nes kai aš skambinausi, ji sakė, kad nesvarbu viena lova ar atskira mokėti reik vaikui iki 1m. 5lt., suaugusiam 40lt.
Atsakyti
QUOTE(raulina @ 2009 10 23, 17:26)
O tai Jums čia registratorė sakė, kad jei vienoje lovoje, tai pigiau mokėti?
Nes kai aš skambinausi, ji sakė, kad nesvarbu viena lova ar atskira mokėti reik vaikui iki 1m. 5lt., suaugusiam 40lt.

Man vyr. sesele kainas pasake: vaikui iki 3 m. - 5 lt. toj pacioj lovoj, 3-7 m. - 10 lt. irgi toj pacioj lovoj, o vyriasniam 25 lt. Registraturoj israse popieriuka, o buhalterijoj patikslino - po 10,20 lt. Tiek ir susimokejau.
Atsakyti
Ar imanoma butu issinuomot buta ir labkytis procedurose? Ar bus didelis nepatogumas tame? Ir dar toks klausimas...gal kas zinot kiek tu butu nuoma ir kas nuomoja? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2009 11 14, 23:26)
Ar imanoma butu issinuomot buta ir labkytis procedurose? Ar bus didelis nepatogumas tame? Ir dar toks klausimas...gal kas zinot kiek tu butu nuoma ir kas nuomoja? 4u.gif

o jus nenorit issipirkt "komercinio" kambario pacioje "Sauluteje"?
Jus su kelialapiu vaziuojat?
Atsakyti
QUOTE(shimmer @ 2009 11 15, 00:39)
o jus nenorit issipirkt "komercinio" kambario pacioje "Sauluteje"?
Jus su kelialapiu vaziuojat?

Tai, kad truputuka paskaiciau, kad ten dusai nesamoningi...tai vat ir mastau ar verta uz ji moket? O dar ...mes vaziuosime su 2 vaikais-pametinukais, mano vaikai mazi isdykeliai ir nulaikyti juos kambaryje esu beveik isitikinus, kad bus be sansu....o kolidoriuse juk nera gerai..ligos ...skersvejai g.gif Todel ir mastau, kad tiek kitiems bus ramiau, kad mes ten negyventumem, tiek mums bus geriau jei issinuomotumem koki butuka unsure.gif
Mes vaziuosime su kelialapiu...mano abu turi BA...tetis vaziuoja kartu su mumis...
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2009 11 14, 23:55)
Tai, kad truputuka paskaiciau, kad ten dusai nesamoningi...tai vat ir mastau ar verta uz ji moket? O dar ...mes vaziuosime su 2 vaikais-pametinukais, mano vaikai mazi isdykeliai ir nulaikyti juos kambaryje esu beveik isitikinus, kad bus be sansu....o kolidoriuse juk nera gerai..ligos ...skersvejai g.gif Todel ir mastau, kad tiek kitiems bus ramiau, kad mes ten negyventumem, tiek mums bus geriau jei issinuomotumem koki butuka unsure.gif
Mes vaziuosime su kelialapiu...mano abu turi BA...tetis vaziuoja kartu su mumis...

as gyvenau su vaiku tokiam kambaryje.Buvau rugpjucio men.Is tikruju kambarys geras, yra atskira viruvele.Kambaryje dusas, tualetas.Is tikruju dusas vaiko atzvilgiu nesamone-suaugusiajam gerai, bet vaikui, reikia eiti kartu tada su vaiku i dusa-nes ten sensorinis valdymas, nuo judesio.
Is tikruju butuka galima issinuomoti-mano sesuo su mama buvo atvaziavusios tai rugpjucio men nuoma buvo 25 lt vienam zmogui parai.
Pabandykite paieskoti per skelbimus, tikrai rasite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shimmer @ 2009 11 15, 12:23)
as gyvenau su vaiku tokiam kambaryje.Buvau rugpjucio men.Is tikruju kambarys geras, yra atskira viruvele.Kambaryje dusas, tualetas.Is tikruju dusas vaiko atzvilgiu nesamone-suaugusiajam gerai, bet vaikui, reikia eiti kartu tada su vaiku i dusa-nes ten sensorinis valdymas, nuo judesio.
Is tikruju butuka galima issinuomoti-mano sesuo su mama buvo atvaziavusios tai rugpjucio men nuoma buvo 25 lt vienam zmogui parai.
Pabandykite paieskoti per skelbimus, tikrai rasite 4u.gif

Bet ar realu procedurintis? Koks ten tas grafikas? Jei pvz kazkokius pertraukos tarp proceduru...tai kur mums detis reiks g.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2009 11 15, 12:51)
Bet ar realu procedurintis? Koks ten tas grafikas? Jei pvz kazkokius pertraukos tarp proceduru...tai kur mums detis reiks g.gif

manau realu, jei zmoniu nedaug-tai kai eisit rasytis kiekvienai procedurai, prasykit, kad jums parasytu taip, kad viena procedura eina po kitos ir t.t.
Nes as pvz.buvau su vaiku rugpjucio men, tai zmoniu nemazai-turejom proceduru 6-7 per diena, ir turejau tarp proceduru tarpa kazkur valanda laiko laisvo.
Bet sakau, manau kad tikrai galima suderinti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki, ruosiames vaziuoti i sanatorija nuo pirmadienio. Suneliui metukai, dar nevaiksto. Vaziuosim i neurologini skyriu. Mums priklauso vienvietis kambarys? Kokia tikimybe gauti kambari su wc? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lagu @ 2009 11 16, 16:12)
Sveiki, ruosiames vaziuoti i sanatorija nuo pirmadienio. Suneliui metukai, dar nevaiksto. Vaziuosim i neurologini skyriu. Mums priklauso vienvietis kambarys? Kokia tikimybe gauti kambari su wc? smile.gif

Kai nuvažiuosite registratūroje pasakykite, kad norėtumėte kambario su wc.
Pirmame aukšte visi kambariai su wc ir kriaukle. Tik kaireje puseje esančiuose kambariuose nėra dušo.
Šiuo metu sauluteje visi gyvena be kaimynu. Kambariuose yra 2 arba 3 lovos. Nors dalis sanatorijos ir uždaryta, bet gyvena kambariuose po viena šeima. smile.gif
Atsakyti
Sveiki.Butu idomu suzinoti, ar kas buvote Saulutej su bronchines asmos diagnoze, apsigyvenot ne pulmonologinaim skyriui, o kituose kambaruose? Mes buvom pavasari,pulmonologiniam skyriui. Likom patenkinti prieziura ir vaikas rekordini laika buvo sveikas, bet jau gyvenimo salygos prastos ir kambariai dregni, o saule visai nebuna.
Atsakyti
Ruošiuosi į Saulutę važiuoti šį Kovo mėnesį. Paskutinį kartą buvau 2007 metų pavasarį. Norėčiau pasidomėti, ar ten labai jau tokios prastos sąlygos dabar? 4u.gif
Kiek girdėjau vyriausybė privatizavo paskutinį Saulutės pastatą.
Atsakyti