Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(hakura @ 2009 03 08, 21:24)
Gerai, neuzbanino  smile.gif  Cia su saldainiu mase, tik biski pervelai suradau ir pasidaviau tokiai avantiurai. Kaip tik gavosi sunki darbo savaite, tai papuosimai daryti is vakaro ir nespejo sudziut  unsure.gif  Ideja buvo, kad tos zoles turetu stovet. Kitam kartui zinosiu  rolleyes.gif

Nieks ir taip neuzbanintu biggrin.gif labai saunu, kad musu kepejeliu vis daugeja, ir visos tokius sedevrus kuria bigsmile.gif

As saldainiu mases dar nebandziau, bet jau reikia prisiruosti...
Atsakyti
Labai grazus tortas, hakura 4u.gif

As dar irgi nebandziau saldainiu mases, bet siandien jau nusipirkau saldainiuku pagaliau ir jau moraliskai ruosiuosi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2009 03 08, 19:40)
Roka

Ačiū už komentarą - daug naudingos info gavau wub.gif Ko gero aš tikrai perkaitinau, nors ir nenubėgau nuo mikruškės. Man pūstis pradėjo po kokių 15s, bet aš dar uždėjau 10s, po to gal dar 10s, vis laukdama skystesnės masės. Vadinasi, kai tik išsipučia turiu traukt. Rytoj bandysiu dar kartą cool.gif
Ačiū darkart už pagalbą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roka: 09 kovo 2009 - 00:03
QUOTE(Citriniukas @ 2009 03 08, 19:08)
Bet nuotaka atrodo patenkinta save pjaustydama  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Man labai patikus ideja:

user posted image

user posted image

user posted image

Grazu thumbup.gif Patarkit is kokios mases butu geriausiai daryt toki sketi?Nes ideja man patiko. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(arnaaa @ 2009 03 09, 03:25)
Grazu thumbup.gif  Patarkit is kokios mases butu geriausiai daryt toki sketi?Nes ideja man patiko. thumbup.gif

Ir praeitoj temoj nebespejau aistuzelei padekot uz issamu aislingo aprasyma 4u.gif Labai aciu.Ir dar siandien nusipirkau maisiuka su milteliais,uzrasyta angliskai Iceling,sumaisai tik su vandeniu, ar gali butu kad man tiks klijavimui?gal zinote kuri nors apie toki dalyka?
Atsakyti
QUOTE(arnaaa @ 2009 03 09, 02:53)
Ir praeitoj temoj nebespejau aistuzelei padekot uz issamu aislingo aprasyma 4u.gif Labai aciu.Ir dar siandien nusipirkau maisiuka su milteliais,uzrasyta angliskai Iceling,sumaisai tik su vandeniu, ar gali butu kad man tiks klijavimui?gal zinote kuri nors apie toki dalyka?

Man rodos, kad bus galima, reikia išsitirpint mažą kiekį ir pažiūrėt, kokia konsistencija gaunasi g.gif Šiaip turėtų, manau, būt tokia pati kaip ir paruoštuose aisingo tubelėse g.gif
Tiesa, moterys, thomas phillips parduotuvėje tie saldainiai užvežti, 400 gr indas kainuoja 7 lt, yra visokių spalvų, aš šį kartą nugriebiau ružavą, baltą ir geltoną biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arnaaa @ 2009 03 09, 02:25)
Grazu thumbup.gif  Patarkit is kokios mases butu geriausiai daryt toki sketi?Nes ideja man patiko. thumbup.gif

Skėtis darytas su aisingu, mat kiek matau, pirmiausia konditeriniu švirkštu darė tinklelį, po to apdžiuvusį nuėmė. Bent jau su juo tikrai daryčiau. biggrin.gif

Man rodos, kad bus galima, reikia išsitirpint mažą kiekį ir pažiūrėt, kokia konsistencija gaunasi g.gif Šiaip turėtų, manau, būt tokia pati kaip ir paruoštuose aisingo tubelėse g.gif
Tiesa, moterys, thomas phillips parduotuvėje tie saldainiai užvežti, 400 gr indas kainuoja 7 lt, yra visokių spalvų, aš šį kartą nugriebiau ružavą, baltą ir geltoną biggrin.gif
Atsakyti

Skėtis darytas su aisingu, mat kiek matau, pirmiausia konditeriniu švirkštu darė tinklelį, po to apdžiuvusį nuėmė. Bent jau su juo tikrai daryčiau. biggrin.gif

Atsakyti
Labas rytas kaip tai nutilom su tuo knygos ir formelių užsakymu, gal bandom regitruotis į sąrašiuką kiek būtų norinčių ax.gif
1. Olesta 4u.gif
Atsakyti
Oho, kad prirašiau biggrin.gif Supermama, ryte kažkodėl streikavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 03 09, 09:28)
Labas rytas kaip tai nutilom su tuo knygos ir formelių užsakymu, gal bandom regitruotis į sąrašiuką kiek būtų norinčių ax.gif
1. Olesta 4u.gif

rutyte11 smile.gif
Papildyta:
Radau pora tortuku smile.gif su aprasymu kaip daryti
user posted image
Drambliukas
user posted image
Rubikas
Papildyta:
user posted image
Kiskis
Atsakyti
QUOTE(hakura @ 2009 03 08, 21:12)
Sveikos, net nezinau, ar galima i sia tema det tortu foto, ar ne? Is komentaru nelabai supratau  g.gif  Nu bandysiu idet, gal neuzbanis  unsure.gif

[

gražu thumbup.gif thumbup.gif aš ir sūnaus gimtadieniui kažko panašaus žiūrinėju,vakar kai žiūrinėjau po interą kaip mašinas-tortus daryt,tai sakė,kad jam visų reikia doh.gif lotuliukas.gif
QUOTE(Olesta @ 2009 03 09, 08:28)
1. Olesta 4u.gif

1. Olesta 4u.gif
2.Zebra???( dar truputį ant klaustukų,bet pasakysiu iki ,kol užsisakysim)
Atsakyti