QUOTE(Jūrė @ 2009 03 20, 11:50)
Tie saldainiai, iš kurių daromos gėlytės (Marshmallow)ant pakuotės išversta -" zefyrų rinkinys". Jie panašūs į mūsų zefyrus ir sudėtis panaši.
Gal kas ir gautųsi? Ir kiekis didesnis, ir pigiau gautųsi.
Mergaites, pasakysiu stai ka. Skaiciau rusaiciu puslapyje, kad n viena ten jau isbande daryti kaz ka panasaus su zefyrais, ir nieko nesigavo
. Sako, kad konsistencija visiskai kitokia gaunas. Marshmallow - tai amierikietiskas zefyras, ir jis skiriasi nuo musu. Bet, aisku, galite bandyti, gal pavyks.
QUOTE(valdele @ 2009 03 20, 16:35)
Vakar bandziau puosti torta su mershmeluo mase ,tai kaip kocioju ,tai labai limpa prie stalo ir kocelo.Kaip pabarsciau pudra ,tai tada ta spalva visa pudruota lieka.Gal turit kokiu patarimu kaip tai teisingai daroma ir kokio storio ta blyna kocioti? O tarkim jei masina puosiu ,tai tokius priedus kaip ratai ,vedrodeliai ,tai gal reiktu pries diena padaryti ,nes pas mane jie sulinko
.Lbai busiu dekinga uz atsakyma. Nes matau ,kad man dar labai daug reiks tu papuosimu padaryti ,kol jusu lygi pasivysiu
Butinai reikia kocioti ant pudros, kai padengsi torta, paimk su sepetuku nuvalyk graziai, o paskui su spiritu ar degtine priduok blizgesi, tik labai nedaug drekink. Alkoholis issivedins, jo neliks nei kvapo.
Del storio, tai darau mazdaug apie 3-4 mm.
Del ratu ir kitu detaliu, tai reikia pasiruos is anksto. Ratams taip pat galima naudoti sausainius, juos sutepti, kad butu storesni ir dengti. O taip pat, kad nesulinktu, tai nereikia masina ant ju det, o padarai masina, ir torta ipjauni toje vietoje kur bus ratai. T.y. padarai toki idubima, i kuri paskui istatai ratus, jiem tada nieko neatsitiks.