LABAI GRAZUS IR PAVASARISKAS
Daividija,tortas labai nuostabus,gražios spalvytės
aciu,mergaites!!!
QUOTE(daividija @ 2009 03 07, 16:58)
eglejk,padarei tikra meno kurini
Tai ka,merginos,moterys,mergaites,su artejancia musu svente!!!
ta proga vakar dvi val bandziau lipdyti gelikes(nesigauna man jos grazios ir tiek),siandien tas gelikes sukroviau ant vieno torto
ta proga vakar dvi val bandziau lipdyti gelikes(nesigauna man jos grazios ir tiek),siandien tas gelikes sukroviau ant vieno torto
Vauuuu koks papuošimas Jau laukiu pavasario...
Ir tave su nuostabia svente
Koks tortukas pavasariskas
QUOTE(Meian @ 2009 03 07, 15:02)
Jo paties kaina yra 22USD, t.y., mazdaug 60 LTL; bet jis dar kazkiek pabrangs prisidejus siuntimo islaidoms ir mokesciams... su tais mokesciais tai sunku pasakyt, buna, visai muitine neuzdeda, o buna, pvz. PVM uzdeda ir dar kitokiu visokiu siaip ar taip, mokesciai gerokai mazesni butu, net jei juos ir uzdetu, del to kad pardavejai labai sukalbami ir nerodo tikros prekiu vertes.
Zodziu, labiausiai tiketina, kad galutine rinkinio kaina atsisiuntus i lietuva turetu buti tarp 80 - 90 LT. Cia tik spejimas, neaisku, kiek zmoniu nores jungtis ir t.t. -- pavadinkim, indikacine kaina.
I rinkini IEINA knyga, jos is ten ismest negalima. Rinkinys is viso 32 daliu, is ju 24 - formeles gelems... na, apie ji jau pries praeita pirkima rasiau, tad nesikartosiu gal
Zodziu, labiausiai tiketina, kad galutine rinkinio kaina atsisiuntus i lietuva turetu buti tarp 80 - 90 LT. Cia tik spejimas, neaisku, kiek zmoniu nores jungtis ir t.t. -- pavadinkim, indikacine kaina.
I rinkini IEINA knyga, jos is ten ismest negalima. Rinkinys is viso 32 daliu, is ju 24 - formeles gelems... na, apie ji jau pries praeita pirkima rasiau, tad nesikartosiu gal
kaip norėčiau aš tokio.....kažin būtų daugiau ,kas norėtų nu dar spręsiu iki galo,šiaip nepigiai išeina.Eh,bet turėtum ir būtu ramu
eglejk,padarei tikra meno kurini
Koks Daividijos tortas pavasariu net kvepia...
O man su kepiniais siandien sssssssssssssssssssssss..............................
O man su kepiniais siandien sssssssssssssssssssssss..............................
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 07, 16:59)
Su tais lapais is viso pravalas
MB kaltas,greiciau daryk,vaikai keliasi,sugadins tavo darbus
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 03 06, 20:30)
As sito rinkinio noriu, ir daugiau nieko
Aš pasuosiu, nors ir labai norėčiau
eglejk, labai liuks tortas
daividija, kaip visada, aš irgi mąsčiau kažką tokio padaryt, tik aišku DAAAAAUG paprasčiau norisi pavasario labai
QUOTE(daividija @ 2009 03 07, 20:17)
Su tais lapais is viso pravalas
Tai visą gyvenimą tie B ką nors sugalvoja
Dėl temų skirstymo, manau būtų labai puiku jei jos būtų tvarkingai suskirstytos, bet kažkaip netikiu, kad kai bus temos bus ir tvarka, pažiūrėkit vien į viršutines temeles kur 10 kartų prašyta nerašyt, kiek prirašyta tiesiog gaila jūsų darbo, o gal ir pasiteisins