Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Rugiagele tavo torciukas wub.gif wub.gif
Atsakyti
na ka susitiksime tuoj kitoje temeleje 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ir vel nauja tema karsta.gif nu ir varom..

As ganasui bandziau det maziau sokolado nei grietineles, bet kaip taip gali but, kad neissiplake, nejau viens prie vieno butinai turi but. As saldytuve nelaikiau ax.gif pirma karta tai laikiau saldytuve, bet tada man sukietejo i kaula biggrin.gif per nakti laikiau lotuliukas.gif
Atsakyti
ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ......nu kaip diena , taip tobuliau , neturiu žodžių schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 03 20, 21:24)
Va koks zydraakis ezys  lotuliukas.gif

thumbup.gif nu nerealiai... tik man vyzdziu truksta... ciut ciut aklas ezys biggrin.gif
jauciu bezdzioniausiu...
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2009 03 20, 22:05)
thumbup.gif  nu nerealiai... tik man vyzdziu truksta... ciut ciut aklas ezys biggrin.gif
jauciu bezdzioniausiu...

As sakiau kad tingejau daryt akis lotuliukas.gif jau trecia karta lydyt sokolada tingejau biggrin.gif nes nepagalvojau iskart pasidaryt biggrin.gif Ir jokiu saldainiuku neturejau biggrin.gif o! ideja sove, gi as turiu tu flomasteriuku, tai vyzdzius uzdesiu lotuliukas.gif bus kaip su akiniais biggrin.gif

Beje, kita karta ezio ar kokio kito gyvio vidu darysiu is tinginio mases thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 20 kovo 2009 - 22:14
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 03 20, 22:13)
As sakiau kad tingejau daryt akis  lotuliukas.gif jau trecia karta lydyt sokolada tingejau biggrin.gif nes nepagalvojau iskart pasidaryt biggrin.gif Ir jokiu saldainiuku neturejau biggrin.gif o! ideja sove, gi as turiu tu flomasteriuku, tai vyzdzius uzdesiu  lotuliukas.gif bus kaip su akiniais biggrin.gif

Beje, kita karta ezio ar kokio kito gyvio vidu darysiu is tinginio mases  thumbup.gif

Tai kad ir su vaikisku flomasteriu taskiukus uzdeti... nuo tu poros tasku tikrai nieks nenusinuodys (nes maniskes tiesiai nuo flomasteriu daugiau nuciulpia ir vis dar gyvos biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2009 03 20, 22:21)
Tai kad ir su vaikisku flomasteriu taskiukus uzdeti... nuo tu poros tasku tikrai nieks nenusinuodys (nes maniskes tiesiai nuo flomasteriu daugiau nuciulpia ir vis dar gyvos biggrin.gif )

Padarysiu zvaira biggrin.gif bet jau ryt siandien tingiu blush2.gif ale kaip man mintis iskart nesove doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 03 20, 22:22)
Padarysiu zvaira biggrin.gif bet jau ryt siandien tingiu  blush2.gif ale kaip man mintis iskart nesove  doh.gif

arba aklas arba zvairas lotuliukas.gif ot pasirinkimas eziui.... doh.gif dar poto prasom pasidalinti torto vidaus ispudziais... ar saldus...riebus ir pan...
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2009 03 20, 22:26)
arba aklas arba zvairas  lotuliukas.gif  ot pasirinkimas eziui....  doh.gif  dar poto prasom pasidalinti torto vidaus ispudziais... ar saldus...riebus ir pan...

Aha, butinai smile.gif

Siaip akis galvojau padaryt is marcipanines likusios mases, bet ji trupejo jau, tai teko ismest..

As is cukrines mases akiu daug visokiu prisidarysiu, tai bus visokiems atvejams biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 03 20, 21:24)
Va koks zydraakis ezys  lotuliukas.gif
Tai yra tortas Snikers pagal Daividija RECEPTAS

Rugiagele, nu fantastika bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif kada tu spėji tiek tortų prikepti blink.gif Labai šiltas ir mielas tortukas wub.gif Ežiukas tai iš vis fainuolis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 20, 12:00)
Tik gal jas reikėtu į Inočkos temą idėti , bus visom prieinamiau , nes čia gali pasimesti  g.gif

Mergaites, viska matau, viska girdziu, tik laiko nelabai turiu. Idesiu viska ka pasakysit, jau turiu siek tiek bagazo susikrovus, kuri reiktu perkelt i ta tema, tik baisiai laiko neuztenka. SUDESIU

Rugiagele, superinis eziukas thumbup.gif
Olesta, grazus tas tavo kuklumas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inočka: 21 kovo 2009 - 00:44