Rugiagele tavo torciukas
na ka susitiksime tuoj kitoje temeleje
Ir vel nauja tema nu ir varom..
As ganasui bandziau det maziau sokolado nei grietineles, bet kaip taip gali but, kad neissiplake, nejau viens prie vieno butinai turi but. As saldytuve nelaikiau pirma karta tai laikiau saldytuve, bet tada man sukietejo i kaula per nakti laikiau
As ganasui bandziau det maziau sokolado nei grietineles, bet kaip taip gali but, kad neissiplake, nejau viens prie vieno butinai turi but. As saldytuve nelaikiau pirma karta tai laikiau saldytuve, bet tada man sukietejo i kaula per nakti laikiau
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 03 20, 21:24)
Va koks zydraakis ezys
nu nerealiai... tik man vyzdziu truksta... ciut ciut aklas ezys
jauciu bezdzioniausiu...
QUOTE(MAMICY @ 2009 03 20, 22:05)
nu nerealiai... tik man vyzdziu truksta... ciut ciut aklas ezys
jauciu bezdzioniausiu...
jauciu bezdzioniausiu...
As sakiau kad tingejau daryt akis jau trecia karta lydyt sokolada tingejau nes nepagalvojau iskart pasidaryt Ir jokiu saldainiuku neturejau o! ideja sove, gi as turiu tu flomasteriuku, tai vyzdzius uzdesiu bus kaip su akiniais
Beje, kita karta ezio ar kokio kito gyvio vidu darysiu is tinginio mases
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 03 20, 22:13)
As sakiau kad tingejau daryt akis jau trecia karta lydyt sokolada tingejau nes nepagalvojau iskart pasidaryt Ir jokiu saldainiuku neturejau o! ideja sove, gi as turiu tu flomasteriuku, tai vyzdzius uzdesiu bus kaip su akiniais
Tai kad ir su vaikisku flomasteriu taskiukus uzdeti... nuo tu poros tasku tikrai nieks nenusinuodys (nes maniskes tiesiai nuo flomasteriu daugiau nuciulpia ir vis dar gyvos )
QUOTE(MAMICY @ 2009 03 20, 22:21)
Tai kad ir su vaikisku flomasteriu taskiukus uzdeti... nuo tu poros tasku tikrai nieks nenusinuodys (nes maniskes tiesiai nuo flomasteriu daugiau nuciulpia ir vis dar gyvos )
Padarysiu zvaira bet jau ryt siandien tingiu ale kaip man mintis iskart nesove
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 03 20, 22:22)
Padarysiu zvaira bet jau ryt siandien tingiu ale kaip man mintis iskart nesove
arba aklas arba zvairas ot pasirinkimas eziui.... dar poto prasom pasidalinti torto vidaus ispudziais... ar saldus...riebus ir pan...
QUOTE(MAMICY @ 2009 03 20, 22:26)
arba aklas arba zvairas ot pasirinkimas eziui.... dar poto prasom pasidalinti torto vidaus ispudziais... ar saldus...riebus ir pan...
Aha, butinai
Siaip akis galvojau padaryt is marcipanines likusios mases, bet ji trupejo jau, tai teko ismest..
As is cukrines mases akiu daug visokiu prisidarysiu, tai bus visokiems atvejams
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 03 20, 21:24)
Rugiagele, nu fantastika kada tu spėji tiek tortų prikepti Labai šiltas ir mielas tortukas Ežiukas tai iš vis fainuolis
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 20, 12:00)
Tik gal jas reikėtu į Inočkos temą idėti , bus visom prieinamiau , nes čia gali pasimesti
Mergaites, viska matau, viska girdziu, tik laiko nelabai turiu. Idesiu viska ka pasakysit, jau turiu siek tiek bagazo susikrovus, kuri reiktu perkelt i ta tema, tik baisiai laiko neuztenka. SUDESIU
Rugiagele, superinis eziukas
Olesta, grazus tas tavo kuklumas