aš be Inočkos tai nedrįstu, ten jinai taip aiškiai viską ir gražiai sudėlioja o tas nuorodas tai vis laikas nuo laiko žiūriu ir žiūriu, seilę varvinu varvinu, gerų idėjų ten labai ir kai gyvai pamatau, man viskas daug aiškiau pasidaro
Spanguolia, gali gali naudot, taigi Inočkos papuošimų temoje yra atskiru punktu saldaininė masė su šokoladu, o gi jei naudosi maršmeliukus ne baltus, tai ir masės niekaip baltos nepadarysi o jei dar vietoj vandens šlakelį kokių sulčių, va Tau ir spalvytė, aš netgi su burokėlių sultimis dažiau, tik kvapų migdolinių įvarvinau, kad numuštų burokėlių kvapą, puikiausiai stovi antras mėnuo jau dabar jau gudri, kai dažų įsigijau
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 20, 13:00)
Na jau nebėra nei ko rodyti , aiškiau ir nebūna ...geros nuorodos
Tik gal jas reikėtu į Inočkos temą idėti , bus visom prieinamiau , nes čia gali pasimesti
Papildyta:
APIE KURIUOS SALDAINIUS KALBI , "MARČMONUS" AR KAIP TEN JIE ....galima jais dengti , o spalvą tik su burokėliais gali išgauti rausvą .
Tik gal jas reikėtu į Inočkos temą idėti , bus visom prieinamiau , nes čia gali pasimesti
Papildyta:
APIE KURIUOS SALDAINIUS KALBI , "MARČMONUS" AR KAIP TEN JIE ....galima jais dengti , o spalvą tik su burokėliais gali išgauti rausvą .
QUOTE(Olesta @ 2009 03 20, 13:02)
Spanguolia, gali gali naudot, taigi Inočkos papuošimų temoje yra atskiru punktu saldaininė masė su šokoladu, o gi jei naudosi maršmeliukus ne baltus, tai ir masės niekaip baltos nepadarysi o jei dar vietoj vandens šlakelį kokių sulčių, va Tau ir spalvytė, aš netgi su burokėlių sultimis dažiau, tik kvapų migdolinių įvarvinau, kad numuštų burokėlių kvapą, puikiausiai stovi antras mėnuo jau dabar jau gudri, kai dažų įsigijau
Aciu sirdingai uz atsakymus As gelyciu prisidariau, tai ir torta dengsiu tada vien tik is saldainines mases, be jokio sokolado, nes labai grazi spalva (bent man) gavosi is tu saldainiuku
Bandysiu pirma rimtesni torto papuosima daryt, jei pavyks - ikelsiu jusu teismui
jo, spalvytė tai tokia švelniai kreminė gaunasi, jei nieko papildomai nededam, super, lauksim vaizdelių
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 20, 12:00)
Na jau nebėra nei ko rodyti , aiškiau ir nebūna ...geros nuorodos
Tik gal jas reikėtu į Inočkos temą idėti , bus visom prieinamiau , nes čia gali pasimesti
Papildyta:
APIE KURIUOS SALDAINIUS KALBI , "MARČMONUS" AR KAIP TEN JIE ....galima jais dengti , o spalvą tik su burokėliais gali išgauti rausvą .
Tik gal jas reikėtu į Inočkos temą idėti , bus visom prieinamiau , nes čia gali pasimesti
Papildyta:
APIE KURIUOS SALDAINIUS KALBI , "MARČMONUS" AR KAIP TEN JIE ....galima jais dengti , o spalvą tik su burokėliais gali išgauti rausvą .
tai kad ten rodo kaip bruksniukus, taskiukus daryti... man nesigauna "zvaigzdes", nuorodose irgi daro su i virsu styranciais smaigaliais.. o kaip padaryti kad jos butu plokscios ir nebutu styrancio smaigalio?
QUOTE(MAMICY @ 2009 03 20, 14:13)
tai kad ten rodo kaip bruksniukus, taskiukus daryti... man nesigauna "zvaigzdes", nuorodose irgi daro su i virsu styranciais smaigaliais.. o kaip padaryti kad jos butu plokscios ir nebutu styrancio smaigalio?
as ten ziurejau daug visokiu tu darymu uzienio puslapiuose,ir pati nesuprantu kaip ten gali nelikti to smaigalio virsuje,niekad man taip nesigaudavo,tai manau gal ten visia mase ju kokia kitokia
nu kad maciau man atrodo pas rugiagele irgi gaunasi grazios geles...
pvz
kaip padaryti va tokias
o ne tokias
kame gudrybe? ar cia dar beze ne iki galo geras?
pvz
kaip padaryti va tokias
o ne tokias
kame gudrybe? ar cia dar beze ne iki galo geras?
QUOTE(MAMICY @ 2009 03 20, 14:52)
nu kad maciau man atrodo pas rugiagele irgi gaunasi grazios geles...
pvz
kaip padaryti va tokias
o ne tokias
kame gudrybe? ar cia dar beze ne iki galo geras?
pvz
kaip padaryti va tokias
o ne tokias
kame gudrybe? ar cia dar beze ne iki galo geras?
greiciausia kad bezeje nevikas tvarkoje turetu gi tikrai atrodyti gerai
o va as irgi ziurineju ten tam puslapi ar verta kazin uzsisakyt ar ne gal kas daugiau ten ka uzsakinejo,na ta prasme is kulinarijos meno,ar verta ten kisti pinigus ar ne
Man su beze irgi ne visiskai tobuli gaunasi, manau priklauso nuo beze isplakimo, bet su kitais kremais tai puikiai gaunasi
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 03 20, 15:14)
Man su beze irgi ne visiskai tobuli gaunasi, manau priklauso nuo beze isplakimo, bet su kitais kremais tai puikiai gaunasi
rugiagele o tu is kur pati tu antgaliu pirkai?
QUOTE(Jūrė @ 2009 03 20, 11:41)
Gal kuri vis gi bandė zefyrus naudot?
jau seniai mintį audžiu imt ir pabandyt tuos lietuviškus didelius zefyrus panaudot...kitaip nesužinosim
moterytes atsakykit,jeigu dedi ta cukrine mase ant torto ar ji labai sukieteja ar ne,ir apskritai ar skanu su ja valgyti?