nu va vakar puoliau purskalioti savo antgaliai ir šššš. gavosi... beze forma laikė. ta prasme jei padarai smailią viršūnę, tai tas smailumas toks ir stovi, o va karbukų šonuose nepavyko... ir išvis vakar aš supratau, kad nemoku elgtis su šitais dalykais... gal sakau cipciukas galetu kokį seminarą ta tema pravesti nugi gaila sitiek antgaliu turiu, o jie man visi daro tokia pacia kruvele beveik Cipciukas, padekit jaunimui, a
Meian,sveikatėlės tau
Jau visų tortai kokio gražumo... šaunuolės ir rinkinukas.....
o tas karvojus tai visai be žodžių
Jau visų tortai kokio gražumo... šaunuolės ir rinkinukas.....
o tas karvojus tai visai be žodžių
Meian, linkime pasveikti
jo, karvojus šaunutis
jo, karvojus šaunutis
QUOTE(MAMICY @ 2009 03 20, 07:19)
nu va vakar puoliau purskalioti savo antgaliai ir šššš. gavosi... beze forma laikė. ta prasme jei padarai smailią viršūnę, tai tas smailumas toks ir stovi, o va karbukų šonuose nepavyko... ir išvis vakar aš supratau, kad nemoku elgtis su šitais dalykais... gal sakau cipciukas galetu kokį seminarą ta tema pravesti nugi gaila sitiek antgaliu turiu, o jie man visi daro tokia pacia kruvele beveik Cipciukas, padekit jaunimui, a
gal pravers kaip naudotis konditeriniu maišeliu, kokiu kampu dekoruoti
QUOTE(rembiene @ 2009 03 19, 18:38)
bet sakykit, ar man vaidenas, ar vis daugiau susidomėjusių tortų puošimu atsiranda ?
tai ne
juk mes giliai sirdy meniskos sielos
visko greit ismoksim
Papildyta:
QUOTE(rembiene @ 2009 03 19, 18:59)
įdomu kokiu būdu tas žemes tokias tikroviškas padaro? nes idėja tai tikrai kabai supper
gal sokoladinio biskvito trupiniais smulkiais bandyciau
gal šitas pagelbėtų ir daug kitų šalia
QUOTE(Jūrė @ 2009 03 19, 23:22)
Sveikos kepėjėlės.
Gal kuri žinot, ar įmanoma iš paprastų zefyrų pagamint gėlytes papuošimui? Gal galima būtų į juos dar ko pridėt ir gautųsi? Ačiū.
Gal kuri žinot, ar įmanoma iš paprastų zefyrų pagamint gėlytes papuošimui? Gal galima būtų į juos dar ko pridėt ir gautųsi? Ačiū.
Gal kuri vis gi bandė zefyrus naudot?
Iš zefyrų ir aš nesu bandžius, iš marmeladinių saldainių tik
QUOTE(Olesta @ 2009 03 20, 11:06)
žavumėlis
na zefyrų kiek žinau čia nei viena nebandžiusi, kad tekstūra biškiuką ne ta imkite cukrinę masę, labai maloni ar būtent saldaininės norit
na zefyrų kiek žinau čia nei viena nebandžiusi, kad tekstūra biškiuką ne ta imkite cukrinę masę, labai maloni ar būtent saldaininės norit
Tie saldainiai, iš kurių daromos gėlytės (Marshmallow)ant pakuotės išversta -" zefyrų rinkinys". Jie panašūs į mūsų zefyrus ir sudėtis panaši. Gal kas ir gautųsi? Ir kiekis didesnis, ir pigiau gautųsi.
Mergaites, o is saldainines mases galiu torta dengt? ar reikia cukrine naudot? as dazu neturiu, o baltas tortas siuo atveju nelabai tiks. Patarkit, gal kas bandet
Na jau nebėra nei ko rodyti , aiškiau ir nebūna ...geros nuorodos
Tik gal jas reikėtu į Inočkos temą idėti , bus visom prieinamiau , nes čia gali pasimesti
Papildyta:
+2009 03 20, 11:52-->
QUOTE(spanguolia @ 2009 03 20, 11:52)
Mergaites, o is saldainines mases galiu torta dengt? ar reikia cukrine naudot? as dazu neturiu, o baltas tortas siuo atveju nelabai tiks. Patarkit, gal kas bandet
APIE KURIUOS SALDAINIUS KALBI , "MARČMONUS" AR KAIP TEN JIE ....galima jais dengti , o spalvą tik su burokėliais gali išgauti rausvą .