Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(rutyte11 @ 2009 03 19, 15:04)
Va dar koks man pavasariu kvepia rolleyes.gif
user posted image

nu jau grožis neišpasakytas wub.gif
Atsakyti
pavasario tema
user posted image

siandien spirgu kaip vaikas... gavau dovanu va toki... tik jus mane galit suprasti biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2009 03 19, 17:58)
siandien spirgu kaip vaikas... gavau dovanu va toki... tik jus mane galit suprasti biggrin.gif
user posted image

Patikėk, tikrai suprantam... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2009 03 19, 16:58)

user posted image

kaip faina wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2009 03 19, 18:08)
Patikėk, tikrai suprantam... rolleyes.gif

vauuuuuuu smile.gif pavydziu,nors lotuliukas.gif ir nuodeme
Atsakyti
bet sakykit, ar man vaidenas, ar vis daugiau susidomėjusių tortų puošimu atsiranda ? thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rembiene @ 2009 03 19, 18:38)
bet sakykit, ar man vaidenas, ar vis daugiau susidomėjusių tortų puošimu atsiranda ? thumbup.gif  drinks_cheers.gif

pulkas auga ne dienom o valandom,tai kad labai gundanti tema lotuliukas.gif
o va tiesa klausimas,.ar visos susiduria su problema kai reikai nusipirkti grietineles 36 proc,jau as vln gyvenu ir tai aplink vis ner ir ner doh.gif tai brist reikes kur vel i giluma vilniaus,tikras vargas g.gif
Atsakyti
QUOTE(padima @ 2009 03 19, 17:51)
pulkas auga ne dienom o valandom,tai kad labai gundanti tema lotuliukas.gif
o va tiesa klausimas,.ar visos susiduria su problema kai reikai nusipirkti grietineles 36 proc,jau as vln gyvenu ir tai aplink vis ner ir ner doh.gif tai brist reikes kur vel i giluma vilniaus,tikras vargas g.gif

o kam bristi, nėra ir nereikia rolleyes.gif 35 grietinėlė ne ką prastesnė, o jei patikimiau reikia, tai standiklio ten šliūkšt ir šaunuma ax.gif jau kiek kartų pirkau, tai nusivyliau iki šiol vienintele grietinėle (MŪ), skonis tai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2009 03 19, 16:58)
pavasario tema
user posted image

įdomu kokiu būdu tas žemes tokias tikroviškas padaro? g.gif nes idėja tai tikrai kabai supper thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 03 19, 18:59)
o kam bristi, nėra ir nereikia rolleyes.gif 35 grietinėlė ne ką prastesnė, o jei patikimiau reikia, tai standiklio ten šliūkšt ir šaunuma ax.gif jau kiek kartų pirkau, tai nusivyliau iki šiol vienintele grietinėle (MŪ), skonis tai  schmoll.gif

sakai g.gif nu man tik tosk sutapimas buvo kai dariau meduti su 35 proc,tai man lakstai nelabai sudreko,o darysiu dabar juodaji miska tai jei su vysniomis gal gerai bus ir ta 35 g.gif
Atsakyti
QUOTE(padima @ 2009 03 19, 18:02)
sakai g.gif nu man tik tosk sutapimas buvo kai dariau meduti su 35 proc,tai man lakstai nelabai sudreko,o darysiu dabar juodaji miska tai jei su vysniomis gal gerai bus ir ta 35 g.gif

aš vakar irgi 35% grietinėlę plakiau, tai dar net pažiūrėjau pasitikrinimui kiek procentų, nes išsiplakė tai puikiai... ir nedėjau jokių standiklių...
Atsakyti
QUOTE(rembiene @ 2009 03 19, 18:06)
aš vakar irgi 35% grietinėlę plakiau, tai dar net pažiūrėjau pasitikrinimui kiek procentų, nes išsiplakė tai puikiai... ir nedėjau jokių standiklių...

taip taip, išsiplaka ir be standiklio thumbup.gif
Atsakyti