Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Inočka @ 2009 03 18, 20:45)

O jau šitas su ramunytėm koks gražuolis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 03 18, 17:59)
Tai yra Tortas su bananais ir mascarpone suriu

Rugiagele, šaunuolyte - koks NUOSTABUS tortas gavosi wub.gif wub.gif wub.gif toks pavasariškas wub.gif wub.gif wub.gif Boružėlės išvis nearealios wub.gif wub.gif wub.gif Jau laukiu rytojaus, kai prapjautą parodysi ax.gif

rutyte11, puikūs marškinukai thumbup.gif

Inočka - gražuoliai tavo tortai wub.gif wub.gif wub.gif Abudu labai liuksiški thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Atsakyti
Mergaitės , sušoks į kruopeles , jei abiejų temperatųros skirsis ......palaikykite tuos produktus nors dienelę toj pačioj patalpoj , kad jų temp . būtų vienoda , žinokit tik tai lemia tą kruopelėtumą smile.gif
Atsakyti
Truputi atsitrauk nuo SM ir ziu tortai kaip grybai po lietaus dygsta.Saunuoles!Visom kepejelem po baliona 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
taigi atnesu cia savo baibokiska miki biggrin.gif (kur jau cia atnesu, spyre man i uzpakali ir liepe eiti cionais biggrin.gif )
taigi sita baiboka dariau pagal sia nuoroda
user posted image
prisipazinsiu, is pradziu atrode daug lengviau nei yra istikro blush2.gif tikrai yra ka veikti ( matosi tas baibokas toks sleivas, kreivas, vietom isplaukes biggrin.gif )o ir rankos musiet dreba blush2.gif kaip dariau manau aiskinti nereikia nes nuorodoj viskas labai aisku, pasiimi sokolada ir paisai biggrin.gif
na o taip jis atrodo uztupdytas ant baibokisko torto biggrin.gif pirmieji blynai visad gi buna prisvile biggrin.gif cia mano pirmas pirmuciausias blynas blush2.gif puosta plakta grietinele, o viduje cipciuko medutis
user posted image
jeigu ir is cia isvarysit eisiu atgal i pagiru puoda lotuliukas.gif
Atsakyti
blink.gif blink.gif blink.gif tik tupėk čia ir niekur neik thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rutyte11 @ 2009 03 18, 20:18)
Mergaites kazkada buvo sneketa apie aisinga, bet niekur neberandu kur receptukas doh.gif

Aisingas

Aš vakar išsikepiau medučio didžiausius stačiakampius lakštus biggrin.gif šiandien darysiu butelį, laikykit kumščius ax.gif jaudinuosi kaip prieš egzaminą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rutyte11 @ 2009 03 18, 20:18)
Mergaites kazkada buvo sneketa apie aisinga, bet niekur neberandu kur receptukas doh.gif

Aisingas

Aš vakar išsikepiau medučio didžiausius stačiakampius lakštus biggrin.gif šiandien darysiu butelį, laikykit kumščius ax.gif jaudinuosi kaip prieš egzaminą biggrin.gif
Atsakyti
Rugiagele graži pievelė, gražios boružės ir didižiulis tortas

rutyte11- puikūs marškinukai

Inočka - labai skoninga, subtilu smile.gif

Dute a - labai linksma ir vaikiška smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2009 03 19, 02:41)
taigi atnesu cia savo baibokiska miki biggrin.gif (kur jau cia atnesu, spyre man i uzpakali ir liepe eiti cionais biggrin.gif )
taigi sita baiboka dariau

Super thumbup.gif
mes jamam sita ideja smile.gif arteja dar vieno mazylio gimtadienis wink.gif

Sorry, mergytes, nespeju Jusu visu girt, kruuuvos tortu vienas uz kita grazesniu kasdien beveik. Saunuoliu saunuoles Jus visos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muske: 19 kovo 2009 - 08:33

Sorry, mergytes, nespeju Jusu visu girt, kruuuvos tortu vienas uz kita grazesniu kasdien beveik. Saunuoliu saunuoles Jus visos 4u.gif
[/quote]

as irgi nebespeju visu groziu susekt, mergaites Jus saunuoles thumbup.gif marskinukus, boruziukus, ramuneliu bei mikio torta i savo lobiu skrynele nusikopinu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuzele @ 2009 03 19, 08:29)
Aisingas

Aš vakar išsikepiau medučio didžiausius stačiakampius lakštus  biggrin.gif  šiandien darysiu butelį, laikykit kumščius  ax.gif  jaudinuosi kaip prieš egzaminą  biggrin.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti