Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

stai mano pirmasis tortukas skirtas musu diedulio gimtadieniui smile.gif

Atsakyti
oho thumbup.gif jeigu cia pirmasis tortukas, tai kas bus toliau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2009 03 07, 15:36)
oho  thumbup.gif  jeigu cia pirmasis tortukas, tai kas bus toliau  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

tikrai tikrai pirmas, vyras gali patvirtinti, niekada nesu kepus tortu schmoll.gif
viduj cipciuko medutis, o torto forma ir puosybos idejos is Inockos papuosimu temos smile.gif
prisiskaiciau visokiu receptu ir susigundziau issikept pati, bet uzsimojau tai is peties lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eglejk @ 2009 03 07, 14:43)
tikrai tikrai pirmas, vyras gali patvirtinti, niekada nesu kepus tortu  schmoll.gif
viduj cipciuko medutis, o torto forma ir puosybos idejos is Inockos papuosimu temos smile.gif
prisiskaiciau visokiu receptu ir susigundziau issikept pati, bet uzsimojau tai is peties  lotuliukas.gif

labai,labai gražus.....dar ir dieduliui lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zebra: 07 kovo 2009 - 14:50
QUOTE(zebra @ 2009 03 07, 14:15)
Atsiprašau,kad ne į temą,kokia jo kaina būtų?

Jo paties kaina yra 22USD, t.y., mazdaug 60 LTL; bet jis dar kazkiek pabrangs prisidejus siuntimo islaidoms ir mokesciams... su tais mokesciais tai sunku pasakyt, buna, visai muitine neuzdeda, o buna, pvz. PVM uzdeda ir dar kitokiu visokiu g.gif siaip ar taip, mokesciai gerokai mazesni butu, net jei juos ir uzdetu, del to kad pardavejai labai sukalbami ir nerodo tikros prekiu vertes.

Zodziu, labiausiai tiketina, kad galutine rinkinio kaina atsisiuntus i lietuva turetu buti tarp 80 - 90 LT. Cia tik spejimas, neaisku, kiek zmoniu nores jungtis ir t.t. -- pavadinkim, indikacine kaina.

I rinkini IEINA knyga, jos is ten ismest negalima. Rinkinys is viso 32 daliu, is ju 24 - formeles gelems... na, apie ji jau pries praeita pirkima rasiau, tad nesikartosiu gal 4u.gif
Atsakyti
Daividija , skaitai mano mintis 100 % sutinku drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Nežinau kur paskelbti , idėjau į ledų temą , bet ten mažai , kas užsuka , tai dar čia imesiu ...... blush2.gif Kaune MAXIMOJE prie URMO BAZĖS vakar pirkau mėtų sirupo bigsmile.gif clap.gif .....žalias kaip varliukas tongue.gif ...0,7 litro butelis , 16 lt. su centais ( iš tos laimės pamiršau kiek doh.gif ).....dar buvo arbūzų , ir dar gal 4 įdomaus skonio sirupai , jis juk tinka žele , ledam ir viskam kitak , aš jį dievinu ( aromatą ) wub.gif ......naudokitės proga , pasižiūrėkite savo miestuose , tik gal didesnėse MAXIMOSE , nes mažose tikrai niekur nemačiau .....ačiū už dėmesį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 07, 15:02)
Daividija , skaitai mano mintis 100 % sutinku  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Nežinau kur paskelbti , idėjau į ledų temą , bet ten mažai , kas užsuka , tai dar čia imesiu ...... blush2.gif Kaune MAXIMOJE prie URMO BAZĖS vakar pirkau mėtų sirupo bigsmile.gif  clap.gif .....žalias kaip varliukas tongue.gif ...0,7 litro butelis , 16 lt. su centais ( iš tos laimės pamiršau kiek  doh.gif ).....dar buvo arbūzų , ir dar gal 4 įdomaus skonio sirupai , jis juk tinka žele , ledam ir viskam kitak , aš jį dievinu ( aromatą ) wub.gif ......naudokitės proga , pasižiūrėkite savo miestuose , tik gal didesnėse MAXIMOSE  , nes mažose tikrai niekur nemačiau .....ačiū už dėmesį  ax.gif 

As metas tiesiog dievinu... bigsmile.gif jetau... nualpt galiu... wacko.gif huh.gif
Atsakyti
Aš tau nupirkčiau , ale kait atsiūsti .... unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 07, 15:13)
Aš tau nupirkčiau , ale kait atsiūsti .... unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif

Neatsiusit.. suduz..nes ten paste tai meto tuos siuntinius, pati maciau mad.gif
Atsakyti
eglejk
lotuliukas.gif thumbup.gif
Molodec, 10 balu. O is ko darei drabuzeli ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2009 03 07, 17:09)
eglejk
lotuliukas.gif  thumbup.gif
Molodec, 10 balu. O is ko darei drabuzeli ax.gif

papukus aprengiau, pagal mamos recepta:
plaktas kiausinio baltymas, citrinos rugstele ir cukraus pudra, na ir maistiniai dazai smile.gif puosiaui su maiseliu (tokiu senoviniu, mamos darytu is rusiskos klijuotes smile.gif )
vienoj jusu nuorodai (ten rusiskai raso) panasiai rengia papulius wink.gif
tik as rusiskai nelabai suprantu, tai visa gamyba is nuotrauku ziurejau smile.gif
Atsakyti
eglejk,padarei tikra meno kurini thumbup.gif
Tai ka,merginos,moterys,mergaites,su artejancia musu svente!!!
ta proga vakar dvi val bandziau lipdyti gelikes(nesigauna man jos grazios ir tiek),siandien tas gelikes sukroviau ant vieno torto doh.gif
user posted image
Atsakyti