Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Cia turbut, kad as naujoke, ir iskart su prasymu pas jus ipuoliau, esu ignoruojama biggrin.gif
Studijuoju atidziai jusu foruma, nebyliai mokausi is Jusu. Nuosirdziai zaviuosi jusu Visu triusu, dekoju uz patirties pasidalinima, ypac Cipsiukui, Inockai, Daividijai, RiMimi, Rugiagelei!!!
Kepu ir puosiu tortukus, todel jungiuosi prie jusu, tik dar nemoku nuotrauku ikilnot. Nors cia prie jusu meno, kazi ar ziuresis mano kleckai biggrin.gif .

P.S. Tai kaip ten ta sviestini krema geriau pagamint cool.gif
Atsakyti
rutyte11 Grazus marskinukai. Ale kaz kur maciau labai panasius g.gif biggrin.gif

rugiagele26 Jau tavo boruzeles tai beprotiskai grazios

O man nelaime su tortu atsitiko verysad.gif . Puosiau grietinele, tai ryte atsikeliau, ciut infarkto negavau doh.gif . Visas virsus pageltonavo blink.gif
Supikau ir viska nulupau. Va ka tik baigiau puost. Papuosiau panasiai, bet su beze jau. Blin, tik nelabai grugelis gavos. O antra papuosiau trupinikais. Abu meduciai. Jei stipriai nepiksit, idesiu cia abu. blush2.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(incikas @ 2009 03 18, 20:11)
Kelis kartus dariau sviestini krema (ir plikyta, ir is pusfabrikacio kremo), bet nesekmingai - niekaip neiseina padaryti visiskai tolygu. Na, atrodo, darau pagal instrukcijas (visus produktus pusdieni laikiau kambario temperaturoj, kita kart meginau su tikru, tuo brangiuoju sviestu, dar kita kart sviesta tikrai gerai iki purumo issukiau su cukraus pudra, bet pradejau po sauksta det krema ir pabaigoj vistiek islindo nezymios kruopeles). Skonis geras, o estetinis vaizdelis nekoks.
Ka as darau netaip  g.gif
Labai parasau patarkite. Cia mano megstamiausias kremas  unsure.gif .

Na man atvirai pasakius sviestinis kremas irgi nesigauna, vis sutraukia kaip varske... laukiam Cipciuko, kol patars...

Na o is pakeliu tai viskas gerai gaunasi, nebuna tu gumuliuku jokiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Muske @ 2009 03 18, 18:31)
Kikeni ane tongue.gif kaip padesiu ant stalo biskvita su rugstele  biggrin.gif i tep nesekmiu buna, tenka aiskintis, o cia butu isvis biggrin.gif

Aciu, reikes paziuret. Ner labai rugstus?

Jis nera labai rugstus,bet toks gaivos,ten dar kazkoks citrininis kurdas tepasi,as jo nedariau,pas mus jo yra pirkti wub.gif ,tai jis biski rugstokas,bet siaip tai labai vykes tas kremas.

QUOTE(incikas @ 2009 03 18, 18:42)
Cia turbut, kad as naujoke, ir iskart su prasymu pas jus ipuoliau, esu ignoruojama  biggrin.gif
Studijuoju atidziai jusu foruma, nebyliai mokausi is Jusu. Nuosirdziai zaviuosi jusu Visu triusu, dekoju uz patirties pasidalinima, ypac Cipsiukui, Inockai, Daividijai, RiMimi, Rugiagelei!!!
Kepu ir puosiu tortukus, todel jungiuosi prie jusu, tik dar nemoku nuotrauku ikilnot. Nors cia prie jusu meno, kazi ar ziuresis mano kleckai  biggrin.gif .

P.S. Tai kaip ten ta sviestini krema geriau pagamint  cool.gif

Del to kremo,tai cia Cipciukas galetu paaiskint,ji cia asas,o gal per ilgai plakei,man taip pasidaro kai per ilgai plaku,atrodo viskas gerai,o dar paplaku ir kazkokia varske.

QUOTE(Inočka @ 2009 03 18, 18:45)
rutyte11 Grazus marskinukai. Ale kaz kur maciau labai panasius g.gif  biggrin.gif

O man nelaime su tortu atsitiko  verysad.gif . Puosiau grietinele, tai ryte atsikeliau, ciut infarkto negavau doh.gif . Visas virsus pageltonavo  blink.gif
Supikau ir viska nulupau. Va ka tik baigiau puost. Papuosiau panasiai, bet su beze jau. Blin, tik nelabai grugelis gavos. O antra papuosiau trupinikais. Abu meduciai. Jei stipriai nepiksit, idesiu cia abu. blush2.gif
user posted image
user posted image

labai grazus tavo tortukai,ypac tas su baltom gelikem ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2009 03 18, 21:45)
rutyte11 Grazus marskinukai. Ale kaz kur maciau labai panasius g.gif  biggrin.gif

pavyzdi emiau i tos temeles kur visi tortu papuosimai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2009 03 18, 20:45)

O man nelaime su tortu atsitiko  verysad.gif . Puosiau grietinele, tai ryte atsikeliau, ciut infarkto negavau doh.gif . Visas virsus pageltonavo  blink.gif

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Inočka, jau tas ramunėlių medutis, taip ir norisi jo atsikąsti wub.gif

Incikai dėl sviestinio kremo tai net nežinau ką ir patarti, visada naudoju Saulutės minkštą sviestą, gaunasi labai gerai be jokių kruopelių 4u.gif bandyk dar kartą 4u.gif o nuotraukyčių kol kas ir nepavyks įkelti, kad ir labai norėtum, matau per mažai žinučių turi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 03 18, 20:57)
Inočka, jau tas ramunėlių medutis, taip ir norisi jo atsikąsti wub.gif
Incikai dėl sviestinio kremo tai net nežinau ką ir patarti, visada naudoju Saulutės minkštą sviestą, gaunasi labai gerai be jokių kruopelių 4u.gif bandyk dar kartą 4u.gif o nuotraukyčių kol kas ir nepavyks įkelti, kad ir labai norėtum, matau per mažai žinučių turi ax.gif

Bet per tuos radikal visokius tai manau galima ikelti g.gif tuoj paaiskinsiu i AZ.
Atsakyti
QUOTE(incikas @ 2009 03 18, 20:11)
Kelis kartus dariau sviestini krema (ir plikyta, ir is pusfabrikacio kremo), bet nesekmingai - niekaip neiseina padaryti visiskai tolygu. Na, atrodo, darau pagal instrukcijas (visus produktus pusdieni laikiau kambario temperaturoj, kita kart meginau su tikru, tuo brangiuoju sviestu, dar kita kart sviesta tikrai gerai iki purumo issukiau su cukraus pudra, bet pradejau po sauksta det krema ir pabaigoj vistiek islindo nezymios kruopeles). Skonis geras, o estetinis vaizdelis nekoks.
Ka as darau netaip  g.gif
Labai parasau patarkite. Cia mano megstamiausias kremas  unsure.gif .

Matau dvi galimos problemos,.
1. Kai plaki svieta, jis nera pakankamai mikstas. Del to gali buti tokios kruopeles. 2. Kai sujungi su kitu kremu, abeju masiu temperatura turi buti vienoda. Kitaip, sviestas arba issilydis, jei antra mase bus per silta, arba pasidarys kruopelem, jei antra mase yra per salta.
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 03 18, 21:52)
Na man atvirai pasakius sviestinis kremas irgi nesigauna, vis sutraukia kaip varske... laukiam Cipciuko, kol patars...

Na o is pakeliu tai viskas gerai gaunasi, nebuna tu gumuliuku jokiu  g.gif

Na, bet ištikrųjų kaip jums tas sviestinis kremas nesigauna, man pats lengviausias, tik, kad labai jau riebu būna, tai dažnai negaminu ax.gif Atrodo jog, viską lyg ir aprašote kaip ir reikėtų daryti, bet nesigauna vistiek... Meginu patarti, nes manau, jog klaidos gali būti tik tokios: sviestas turi būti šaltas, bet ne toks šaltas kaip katik iš šaldytuvo, bet ir ne kambario temperatūros - tikrai schmoll.gif , toliau, kai dedate po šauktą pasirinktos kitos masės, ją įmaišykite mažiausiu greičiu ir neplakite, kai tik bus sumaišyta jau viskas, tuomet galite jungti didelį gretį ir plakti iki purumo, aš bent jau taip manu. Nors tikrai šie patarima nelabai ką reiškia, nes ir taip neturėtų viskas į krupeles sušokti... rolleyes.gif Jeigu labai bus norinčių galėsiu ir fotosesiją padaryti kaip viskas atrodo, nes jau žiuriu daug kam neišeina, nos lyg ir viskas daroma kaip reikia - mistika kažkokia lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Povila$: 18 kovo 2009 - 21:04
QUOTE(Inočka @ 2009 03 18, 21:45)
O man nelaime su tortu atsitiko  verysad.gif .

Ir gerai, kad atsitiko ta nelaime bigsmile.gif uztat, kokie faini torciukai isejo, o tas su ramunikem isvis wub.gif

O tuos baltinukus Rutites11 ir as kazkur maciau thumbup.gif , tik anie plonesni buvo, matyt medziaga silkine pasitaike lotuliukas.gif , bet sitie siltesni, nes storesni, o dar kaklaraistis morkavas, nu smagu ziuret, kaip viena is kitos mokomes wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Srove: 18 kovo 2009 - 21:33
oi kokiu groziu pridejot blink.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
rugiagele26 nius labai fainas torciukas dukrytei gausi ir man toki iskept po savaiteles
rutyte11 thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
inocka tas su ramunem toks mielas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti