Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Na va ir as pasirodau, tik deja man kazko cukrine mase pradejo trukineti bedziuvant kazin kodel g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(padima @ 2009 03 18, 19:39)
dar klausimas iskilo del tos sokoladines glazuros,o kaip ta gliukoze gauti is kur ,raso kasd ir medus tinka,ar dirbtinas ar naturalus?ir kiek jo deti
Papildyta:
rugiagele tortikas super thumbup.gif o jau boruzikes kokios fainulkos,tik va klausimas ten ta tamsia spalva kaip isgauni tu rudu dazu turi ar juodu,ar kaip,tai tos boruzytes kietos buna kaip ir gelytes ar ne g.gif

Boruzeles is marcipanines mases, kur maximoj buna pirkti. Ji tokia gelsva ta mase. I ja dar reikia 100 g cukraus pudros ideti, ir tada norimu dazu. Tai as idejau, isminkiau, ir gavosi spalvos g.gif As dazu visokiu spalvu turiu. Jos tokios kietos, bet manau galima ispaust pirstu, bet nebandziau biggrin.gif
Atsakyti
Rugegele thumbup.gif
ta zalsva spalvyte, balti kringeliukai ir boruzytes thumbup.gif Kad ir geltonos akys, bet superines gavos.

Man uz poros savaiciu mamos gimtadieniui torto ir reiks, neisivaizduoju koki kept ir kokio noret. Klausiu jos kokio nori, sako man biskvito su rugstele, galvoju kaip neidomu norisi kazko skanesnio..
Atsakyti
Rutyte11....marškiniau nuostabūs thumbup.gif wub.gif thumbup.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kelis kartus dariau sviestini krema (ir plikyta, ir is pusfabrikacio kremo), bet nesekmingai - niekaip neiseina padaryti visiskai tolygu. Na, atrodo, darau pagal instrukcijas (visus produktus pusdieni laikiau kambario temperaturoj, kita kart meginau su tikru, tuo brangiuoju sviestu, dar kita kart sviesta tikrai gerai iki purumo issukiau su cukraus pudra, bet pradejau po sauksta det krema ir pabaigoj vistiek islindo nezymios kruopeles). Skonis geras, o estetinis vaizdelis nekoks.
Ka as darau netaip g.gif
Labai parasau patarkite. Cia mano megstamiausias kremas unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(Muske @ 2009 03 18, 18:02)
Rugegele  thumbup.gif
ta zalsva spalvyte, balti kringeliukai ir boruzytes  thumbup.gif Kad ir geltonos akys, bet superines gavos.

Man uz poros savaiciu mamos gimtadieniui torto ir reiks, neisivaizduoju koki kept ir kokio noret. Klausiu jos kokio nori, sako man biskvito su rugstele, galvoju kaip neidomu norisi kazko skanesnio..

lotuliukas.gif Klausyk mamos,jei nori biskvito su rugstele,tai ir kepk rolleyes.gif
As dariau Miseles citrininius pyragaicius,tai tas citrininis musas labai skanus,toks rugstokas,citrinuke jauciasi,galvoju,galima daryti ir torta,nes tikrai skanu.
Atsakyti
QUOTE(rutyte11 @ 2009 03 18, 19:57)
Na va ir as pasirodau, tik deja man kazko cukrine mase pradejo trukineti bedziuvant kazin kodel g.gif

Aha, man marskiniai irgi patiko biggrin.gif Liuks!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 18 kovo 2009 - 20:18
Mergaites kazkada buvo sneketa apie aisinga, bet niekur neberandu kur receptukas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rutyte11 @ 2009 03 18, 20:57)
user posted image

grazu 4u.gif o cia is tos pacios mases cukrines kur gelytes daro?
nes gelytes tai buan kietos,o kaip ant torto dedi ta mase gal nebuna kieta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2009 03 17, 23:44)
Mergaites
Fainus, idomius tortukus sudejot.
Net nezinau, ar man cia det savo torta. Dabar temu daug, tai gal neisvysit su mano puosyba blush2.gif  Mokiausi puost su kremu, aisku nelabai kas gaunas, bet kai yra bus gerai. Stengsiuos toliau daryti graziau. Cia vienas is 2-ju meduciu, antram neuzteko aptepimui grietineles, tai ryt pabaigsiu.
Mamos gimtadienis, tai uzsake du tortus, sake, prabanga pirkti pardej  lotuliukas.gif
Tai as jai pasakiua, nepyk, jei nelabai graziai bus, reikia gi kaip nors mokytis. Pasakiua, jei visai brudas gausis, tai aplyginsiu viska ir trupiniais apibarstysiu  hihihi.gif

Labai grazu!!! 4u.gif taip originaliai papuosta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 03 18, 21:13)
lotuliukas.gif Klausyk mamos,jei nori biskvito su rugstele,tai ir kepk rolleyes.gif
As dariau Miseles citrininius pyragaicius,tai tas citrininis musas labai skanus,toks rugstokas,citrinuke jauciasi,galvoju,galima daryti ir torta,nes tikrai skanu.

Kikeni ane tongue.gif kaip padesiu ant stalo biskvita su rugstele biggrin.gif i tep nesekmiu buna, tenka aiskintis, o cia butu isvis biggrin.gif

Aciu, reikes paziuret. Ner labai rugstus?
Atsakyti
QUOTE(padima @ 2009 03 18, 21:20)
grazu 4u.gif o cia is tos pacios mases cukrines kur gelytes daro?
nes gelytes tai buan kietos,o kaip ant torto dedi ta mase gal nebuna kieta g.gif

Cia mase kur dedas kiausinio baltymas, aliejus, zelatina ir cukraus pudra. O gelytem tik pudra ir zelatina
Atsakyti