Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(zebra @ 2009 03 18, 18:23)
Tai čia tas vadinamas aisingas gal? ir padžiovint reikia ar ne? neuždaryk tų vartelių visai,kaip boružės išropos... lotuliukas.gif  taip gražu

Aha, turbut cia aisingas vadinasi g.gif na as pridariau tokiu kringeliu, ir palikau juos kambary, isdziuvo greit.
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 03 18, 18:27)
Aha, turbut cia aisingas vadinasi  g.gif na as pridariau tokiu kringeliu, ir palikau juos kambary, isdziuvo greit.

Aišku.Darysiu ir aš kadum 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 03 18, 18:59)

Virsus dengtas mascarpones surio mase (pagal recepta), sonai grietinele, imaisyta zalios spalvos, taciau kazkodel nenuima man dazai ryskesnes spalvos, kiek bedeciau.. matyt dazai skirti butent kazkokiai masei, o ne kremams...

Grazus torciukas wub.gif , man irgi ne su visais dazais ryskiai nusidazo, matyt, kad ne tam skirti, o su kuo tu ten sonus to torto susukavusi taip fainai?
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 03 18, 18:30)
Grazus torciukas wub.gif , man irgi ne su visais dazais ryskiai nusidazo, matyt, kad ne tam skirti, o su kuo tu ten sonus to torto susukavusi taip fainai?

Su antgaliu sonams tie susukavimai blush2.gif tik dar vis dreba ranka juos darant doh.gif

Tie dazai man atrodo skirti kazkam kitam, bet aisku jie valgomi, nes kazkas anglu kalba parasyta, bet aisku as nesuprantu, bet reiks kazko prasyt kad isverstu. Va pvz man cukrine mase jie nudazo puikiai, o va kremu nelabai, tame tarpe ir beze nelabai...va ir ta surio mase nelabai, na grietinele greiciau pagauna spalva, bet norejau sulygint su virsum spalva. Tobulet tobulet ir tobulet biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 03 18, 17:59)
Atvirai pasakius nezinojau kur det sita mano torcika, bet dedu cia. Kadangi noriu parodyti, kaip noretusi, kad visos apiformintu darba (kaip studiju laikais pamenu apiformindavom darbus  lotuliukas.gif ).

Tai yra Tortas su bananais ir mascarpone suriu RECEPTAS

Virsus dengtas mascarpones surio mase (pagal recepta), sonai grietinele, imaisyta zalios spalvos, taciau kazkodel nenuima man dazai ryskesnes spalvos, kiek bedeciau.. matyt dazai skirti butent kazkokiai masei, o ne kremams... Boruzeles is marcipanines mases, gelytes is cukrines mases RECEPTAS

Kaip visad primarginau... nu neiseina man kitaip  doh.gif ir spalva pagal boruzeles, galetu but ryskesne kremo (cia mano pastebejimai savam tortui smile.gif ) Nors realiai neatrodo toks spalvu kontrastas. Prapjautas bus ryt  blush2.gif

user posted image

user posted imageuser posted imageuser posted image...........aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....oi užstrigo .....apakus , nieko daugiau nedėk schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Rugiagele, labai gražus torčiukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2009 03 18, 17:00)
Čia Mišelės receptas ax.gif kaip pagaminti skaitykit čia. Pati irgi nemėginau jos daryt  blush2.gif

aciu ,na gal iseis kas ,o gal ka isbande esat pacios tokio g.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 03 18, 17:59)
Tortas su bananais ir mascarpone suriu

Tik ką saldumynų su nuotraukomis temoje užprašiau tavęs, kad atneštum savo torčiką, žiūriu, čia yra doh.gif biggrin.gif Labai gražus wub.gif ir visai jis neprimargintas schmoll.gif Kvepia pavasariu rolleyes.gif
Atsakyti
rugiagele26,grazus tavo torciukas,ir spalvyte tokia svelniai zalia wub.gif
Atsakyti
Aciu merginos blush2.gif

Bet man asmeniskai jame truksta ryskumo ax.gif nors kaip minejau, realiai jis trupuciuka ryskesnis ax.gif

Jau zinau ka ryt vaikai labiausiai valgys lotuliukas.gif
Atsakyti
dar klausimas iskilo del tos sokoladines glazuros,o kaip ta gliukoze gauti is kur ,raso kasd ir medus tinka,ar dirbtinas ar naturalus?ir kiek jo deti
Papildyta:
rugiagele tortikas super thumbup.gif o jau boruzikes kokios fainulkos,tik va klausimas ten ta tamsia spalva kaip isgauni tu rudu dazu turi ar juodu,ar kaip,tai tos boruzytes kietos buna kaip ir gelytes ar ne g.gif
Atsakyti
nu va kaip tik radau atsakymus į norimus užduoti klausimus, kaip tik rytoj puošiu vieną tortuką ir žadėjau klaust kaip su grietinėlės dažymu, ale matau, kad fantastiškai puikiai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti