Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(aistuzele @ 2009 03 18, 14:45)
4u.gif aha, jau išsirinkau masę kuria dengsiu  biggrin.gif  O kaip Jūs patartumėt, noriu daryti medutį pagal Jūsų receptą, tikriausiai daryti iš visos nurodytos normos, nes visvien mano įdėjai įgyvendint reiktų stačiakampio torto  g.gif

Žinok iš visos daryčiau , nes žinai dar nusipjaustys g.gif ....o paskui kitam kartui jau žinosi , kas ir kaip smile.gif
Atsakyti
Peržiūrinėjau savo paveiksliukų archyvus kompe, paveizėt išrinkau keletą neblogų idėjų, kurias kažkada iš kažkur buvau įsidėjus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wild: 18 kovo 2009 - 15:40
QUOTE(Olesta @ 2009 03 18, 13:39)
150 g šokolado
2 v.š. grietinėlės
2 v.š. vandens
1 v.š. gliukozės (medaus)

bijau pameluoti, bet regis Inočkos receptas, parašyta buvo, kad gražiai blizga, aš dar nebandžius, negaliu pasakyti, net kaip daromas, pačiai būtų ne pro šalį sužinot, kieno receptukas, gal pakomentuos 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Čia Mišelės receptas ax.gif kaip pagaminti skaitykit čia. Pati irgi nemėginau jos daryt blush2.gif
Atsakyti
is rusu forumo... nesudetinga, bet grazu
user posted image
Atsakyti
grazu.
Atsakyti
Sveikos mergaites smile.gif

Kadangi artieja velykos norejau paklausti jusu-auksarankiu gal turite kokiu papuosimu velykiniams tortams? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(irute1984 @ 2009 03 18, 17:15)
Sveikos mergaites smile.gif

Kadangi artieja velykos norejau paklausti jusu-auksarankiu gal turite kokiu papuosimu velykiniams tortams? wink.gif

pabandyk pagooglinti, turėtum rasti mirksiukas.gif
Atsakyti
Atvirai pasakius nezinojau kur det sita mano torcika, bet dedu cia. Kadangi noriu parodyti, kaip noretusi, kad visos apiformintu darba (kaip studiju laikais pamenu apiformindavom darbus lotuliukas.gif ).

Tai yra Tortas su bananais ir mascarpone suriu RECEPTAS

Virsus dengtas mascarpones surio mase (pagal recepta), sonai grietinele, imaisyta zalios spalvos, taciau kazkodel nenuima man dazai ryskesnes spalvos, kiek bedeciau.. matyt dazai skirti butent kazkokiai masei, o ne kremams... Boruzeles is marcipanines mases, gelytes is cukrines mases RECEPTAS

Kaip visad primarginau... nu neiseina man kitaip doh.gif ir spalva pagal boruzeles, galetu but ryskesne kremo (cia mano pastebejimai savam tortui smile.gif ) Nors realiai neatrodo toks spalvu kontrastas. Prapjautas bus ryt blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 18 kovo 2009 - 18:01
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 03 18, 17:59)
Atvirai pasakius nezinojau kur det sita mano torcika, bet dedu cia. Kadangi noriu parodyti, kaip noretusi, kad visos apiformintu darba (kaip studiju laikais pamenu apiformindavom darbus  lotuliukas.gif ).

Gražus tortukas,labai 4u.gif o gėlytės mažutės kokios ,labai jau laukiu ir aš tokių formyčių wub.gif o tie balti išraitymai,tai iš balto šokolado?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zebra: 18 kovo 2009 - 18:13
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 03 18, 17:59)

oho bigsmile.gif
Atsakyti
O boze, vistiek kazka pamirst turejau. Tie balti israitymai is cukraus pudros kaip meduolius puosiau lotuliukas.gif baltymas su cukraus pudra ir citrinos rugstim biggrin.gif

Beje, kaip manot, ar tuos vartelius per visa torta padaryt, ar palikt taip kaip yra? g.gif

Tortas dukrytes dvieju metuku proga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 03 18, 18:20)
O boze, vistiek kazka pamirst turejau. Tie balti israitymai is cukraus pudros kaip meduolius puosiau  lotuliukas.gif baltymas su cukraus pudra ir citrinos rugstim biggrin.gif

Beje, kaip manot, ar tuos vartelius per visa torta padaryt, ar palikt taip kaip yra?  g.gif

Tortas dukrytes dvieju metuku proga smile.gif

Tai čia tas vadinamas aisingas gal? ir padžiovint reikia ar ne? neuždaryk tų vartelių visai,kaip boružės išropos... lotuliukas.gif taip gražu
Atsakyti