Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Inocka thumbup.gif Trupinukus pasilik kokiam kitam kartui biggrin.gif Tas tortukas toks svelnus...niu kaip dukrytes darbelis mamytei... biggrin.gif

poster_offtopic.gif negerai, kad dvi atskiros zinutes, bet ale sako papildyt negaliu - ne mano nosiai biggrin.gif O per puslapius begiot rasant zinute nemoku ax.gif
Ale jus ir miegales... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Ar cia mane gal jau priesgimdimine nemiga kankina? cool.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, as tai va is TW nussipirkau konditerini svirksta, ir esu labai thumbup.gif juo geras dalykelis
Atsakyti
Cia mano sestadieninis darbelis 4u.gif
Viduj biskvitas perteptas grietinele,varske ir mandarinais smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
[quote=arnaaa,2009 03 18, 13:29]

blink.gif ohmy.gif swoon.gif Na be komentaru....kaip cia taip? O cia ji visa valgoma?
Atsakyti
[quote=vrum-vrum,2009 03 18, 14:01]
[quote=arnaaa,2009 03 18, 13:29]

blink.gif ohmy.gif swoon.gif Na be komentaru....kaip cia taip? O cia ji visa valgoma?
[/quote]
Lele ne lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tik suknele mirksiukas.gif
Atsakyti
labuks visoms mirksiukas.gif ,gal galit patar kaip pasidaryt sokoladini glaju ant torto kad jis butu minkstas ir blizgus,is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(arnaaa @ 2009 03 18, 14:11)
Lele ne  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  tik suknele  mirksiukas.gif

Hehe...sakau, kad plaukai nelabai valgomi atrodo... biggrin.gif Nu bet tikrai super. Barbe kaip is madu zurnalo isplaukus thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(padima @ 2009 03 18, 13:21)
labuks visoms mirksiukas.gif ,gal galit patar kaip pasidaryt sokoladini glaju ant torto kad jis butu minkstas ir blizgus,is anksto dekoju 4u.gif

150 g šokolado
2 v.š. grietinėlės
2 v.š. vandens
1 v.š. gliukozės (medaus)

bijau pameluoti, bet regis Inočkos receptas, parašyta buvo, kad gražiai blizga, aš dar nebandžius, negaliu pasakyti, net kaip daromas, pačiai būtų ne pro šalį sužinot, kieno receptukas, gal pakomentuos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
keletas tortuku smile.gif
Papildyta:
smile.gif
Atsakyti
Aistužėle , aš dengčiau mase , nu paskui daug lengviau išgausi atspalvius , bližgesį , su kremu to nebus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 18, 14:43)
Aistužėle , aš dengčiau mase , nu paskui daug lengviau išgausi atspalvius , bližgesį , su kremu to nebus  schmoll.gif

4u.gif aha, jau išsirinkau masę kuria dengsiu biggrin.gif O kaip Jūs patartumėt, noriu daryti medutį pagal Jūsų receptą, tikriausiai daryti iš visos nurodytos normos, nes visvien mano įdėjai įgyvendint reiktų stačiakampio torto g.gif
Atsakyti
QUOTE(eglejk @ 2009 03 18, 15:13)
keletas tortuku  smile.gif
Papildyta:
smile.gif

Tas baltas tai super thumbup.gif Atrodo, kad giliai giliai ikvepus uzuostum geliu aromata biggrin.gif
Atsakyti