Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 17, 23:16)
Gal gali truputi aiškiau ką paminėti  .....mašina , gitara , mergina ???? rolleyes.gif

rolleyes.gif gal merginą, jei žmona, jo, neišmes manęs iš namų biggrin.gif dar galvoju apie konjako butelį, bandau galvoje pasidaryti schemą biggrin.gif Jei, šiandien kažko galva nedirba doh.gif
Atsakyti
pioneer.gif pioneer.gif pioneer.gif .....bus surasta ....
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 17, 23:20)
pioneer.gif  pioneer.gif  pioneer.gif .....bus surasta ....

žemai lenkiuosi wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Na čia gal biski sunkiau g.gif sukonstruoti ....

user posted image

user posted image

user posted image

Arba daryk torta apvalų , o ant jo paguldyk va šitą pupytę , gali kai ką pridengti tongue.gif

user posted image
Atsakyti
Mergaites
Fainus, idomius tortukus sudejot.
Net nezinau, ar man cia det savo torta. Dabar temu daug, tai gal neisvysit su mano puosyba blush2.gif Mokiausi puost su kremu, aisku nelabai kas gaunas, bet kai yra bus gerai. Stengsiuos toliau daryti graziau. Cia vienas is 2-ju meduciu, antram neuzteko aptepimui grietineles, tai ryt pabaigsiu.
Mamos gimtadienis, tai uzsake du tortus, sake, prabanga pirkti pardej lotuliukas.gif
Tai as jai pasakiua, nepyk, jei nelabai graziai bus, reikia gi kaip nors mokytis. Pasakiua, jei visai brudas gausis, tai aplyginsiu viska ir trupiniais apibarstysiu hihihi.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rembiene @ 2009 03 17, 22:13)
na pirmas blynas kaip ir prisviles... doh.gif  pirmas plakimas (dariau po vieną kiaušinio baltymą) viskas ok gavos, beze kieta, laikėsi (nors realiai nežinau kaip ji turi atrodyt, neteko matyt, bet manau pavyko), neskaitant kad antgaliai plastmasiniai. nu bet antra porcija tai  doh.gif  kažkaip skystokai gavos, nelaikė formos  verysad.gif , bet kažkaip manau, kad čia dėl to sirupo virimo, nelabai supratau kiek laiko  ten jį kaitint reikia? pirmą kart tai tik iškilo keli burbt ir nuėmiau, o antrą truputuką ilgiau pakaitinau, truputį paburbuliavo, bet tikrai neparudavo... na žodžiu pirmas beze blynas prisvilęs  blush2.gif

mergaitės, gal paaiškinsit kur ten ką netaip padariau? ir kaip ten su tuo laiku po to kai pradeda kunkuliuot (na maždaug kada griebt nuo virklės) na neisivaizduoju, ten kaip atrodyt turi doh.gif jaučiu ryškiai arba nedatirpinau... nes perdegint na kažkaip tikrai negalėjau 4u.gif labai norėčiau savaitgalį dar vieną tortuką kept tik taip norėtusi nesusimaut ... birthday.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rembiene: 17 kovo 2009 - 23:53
Rembiene , jis turi ilgai kunkuliuoti , kol išgaruos visas vanduo kurį ipyliai , o be to iš vieno kiaušo sunkoka išplakti beze siūlau iš 2 smile.gif
Papildyta:
Inočka , kaip galima nedėti tokių darbų , puikus thumbup.gif tortas.
Atsakyti
Cipciukas, na tai jau aišku kur klaidą padariau doh.gif tik labai jau bijojau,kad neparuduotų... o ir labai ant silpnos ugnies kaitinau tai ten man atrodė kad jau taaaaip ilgai tas cukrus kaitinas lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image

Konjakas ...
Papildyta:
user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image

NA VA , YRA IŠ KO RINKTIS ... mirksiukas.gif
Atsakyti
tortų rinkinukas vyrams thumbup.gif drinks_cheers.gif
(pirmam tai man atrodo tikri alaus buteliukai sudėti, bet kiti paveiksliukai, tai man neaišku, jei netikri tai kaip tuos buteliokus padaryt g.gif )
user posted image
user posted image
user posted image
o šitas tai man laaabai patiko, ir manau netik vyrui tiktu smile.gif
user posted image
Atsakyti
bigsmile.gif ne, nu jau mergos, su visais privalumais bigsmile.gif Labiausiai galvą apsuko viskio buteliai, labiausiai pirmas ir antras, na ką reiks eit konstrukciją mąstyti. Tarkim pirmas butelaitis: išsikept kvadratinį medutį, patį butelį lyg ir viskas aišku, užapvalint kampus, o visus susiaurėjimus lipdyti, arba tas butelis/tortas nėra itin didelis g.gif ir užtenka vien pačio medučio išpjaustymo g.gif
O kaip Jūs puoštumėte, visgi dengtumėte apdengimo mase ar bandytumėte kremu varijuoti g.gif Nu va kiek pamąstymų ir klausimų biggrin.gif

Širdingai ačiū moterys 4u.gif
Atsakyti
bėja VRUM-VRUM klausė iš kur gauti priemonių, aš tai pavyzdžiui išsirinkau rinkinuką iš http://www.kulinarij...nas.visiems.lt/ thumbup.gif
[/quote]
Aciu aciu, jau nusiziurejau ten sau kai ka...biggrin.gif thumbup.gif

O man tortas tai labai fainas. Ypac virsus toks apetitnas:D
Atsakyti