Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Sveikos kepejeles smile.gif

Kiek grozybiu visokiu cia yra. Pasiziurejus sumasciau papuosti torta saldainiu mase. Tik klausimas: kiek tu saldainiu reikia akd apdengti paprasta standartini medaus torta?
Is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Zemai lenkiuosi pries Jusu darbstuma, kantrybe, fantazija ir kurybiskuma didis.gif Jus visos vertos tik paciu graziausiu zodziu ir nuginkluojat savo sedevrais 000189.gif ploja.gif Noriu ir as tortukas po tortuko isisukti i si sukuri biggrin.gif Saldumynus visada megau gaminti ir valgyti , taciau mazai demesio kreipdavau i ju puosima ax.gif Taciau pavarcius forumo temeles prisiinkau ne tik paciu ivairiausiu saldumynu receptu, bet ir suzinojau, kad ir paprastas zmogelis (kaip as) pasistenges, su Jusu pagalba, gali sukurti nuostabiausius papuosimus. Labai Jums visoms aciu uz visa naudinga informacija, kuri man tikrai labai pravers group.gif
Parrieda, pardunda MB jubiliejus (ir mano kartu), kuriam aisku sumaniau suregzti pati paciausia torta biggrin.gif Jau tikrai zinau, kad tortas bus meduciaus. Bandomasis be abejo irgi bus. Bet sakau, mergaites, gal turit savo archyvuose kokiu ideju, kaip ta torciuka papuost? blush2.gif Mano fantazija kol kas dar neisivaziavus, tai reik pagalbos.
Taip pat labai aktualus man klausimas dabar: priemones! Is kur ju gauti? Man reikia visko: dazu, formeliu, maiseliu, antgaliu... doh.gif biggrin.gif Susiradau sau tinklapi amerikoniska, kuris siuncia siuntinukus i Lietuva. Prisirinkau ivairiu priemoniu uz 50$, o jie pasirodo tik nuo 100$ siuncia!!! Sakau, gal jus ka tinkamo rasit sau ir susidarys ta suma. As paskaiciavau, kad net su visais siuntimais dazus ten pigiau jamt biggrin.gif cool.gif O gal jus zinot ka arciau? Kazkur skaiciau, kad vokiski dazai neblogi. Vokiskai nelabai moku, tai nos uzmusk nerandu internetines parduotuves. Sesuo ten gyvena, sakau gal padetu su parsisiuntimu biggrin.gif

Tiek vat siam kartui help.gif
Atsakyti
mergaites atejau pas jus pagalbos blush2.gif internetas ziauriai stringa, tad gal galetumet mestelti kokiunors paveiksleliu berniukui 2m proga, planuoju paveiksleli nupiesti su sokoladu pagal sia nuoroda bet internetas taip stringa kad nebegaliu surasti, vercia vercia paveikslelius is google ir pastringa verysad.gif gal pavyks rasti kokia masina ar zuiki ar meskiuka (zinoma kad butu nesunku nupiesti blush2.gif ) busiu be galo be krasto dekinga 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Vrum vrum , ačių tau už pagyrimus , gerai , kad radai daug tau reikiamos informacijos ....
kas liečia įrankius ir dažus , nu gi po galais pavėlavai pora dienelių doh.gif ....mums padėjo viena forumietė , susibūrėme ir užsisakėme visko , bet va dar pas kai ką , kai ko gali gauti ....Citriniukas pagelbės su bet kokiais dažais , taip pat kreipkis į aistuželė , ji tikrai duos nuorodą i labai gerą parduotuvę , tau tik užsisakyti reikės ir viską turėsi ........be to jei tavo sesuo vokietijoj , tu neturėtum turėti su viskuo šituo problemų , kiek žinau , ten yra spec. parduotuvės ( ir ne tik jos ) kur prekiauja visais šiais gėriais , vat miesto nežinau schmoll.gif
Atsakyti
Aciu, merginos, kad neliekat abejingos biggrin.gif Na tai reix sese savo kaip sakant uz ragu griebt...biggrin.gif Kaip tik matau interne narso... ph34r.gif
Atsakyti
Dute _ a.....tik tris turiu , ar įveiksi ??? unsure.gif

user posted imageuser posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 03 17, 19:18)
Meian, klausimas buvo toks: kiek maždaug kiaušinių reikia 22cm. skersmens tortukui papuošti? paskui išsiaiškinom, kad čia vis dėl to beze 4u.gif
beje, Rembiene, kaip gavosi beze, pakako nurodyto kiekio, paskui tik pagalvojau, kad nepridūriau, nelygu ar tik šonus ar visą dzibuosit, bet turbūt jau padarėt kaip reikėjo...ir tikiuosi viskas gavosi iš pirmo karto thumbup.gif

na pirmas blynas kaip ir prisviles... doh.gif pirmas plakimas (dariau po vieną kiaušinio baltymą) viskas ok gavos, beze kieta, laikėsi (nors realiai nežinau kaip ji turi atrodyt, neteko matyt, bet manau pavyko), neskaitant kad antgaliai plastmasiniai. nu bet antra porcija tai doh.gif kažkaip skystokai gavos, nelaikė formos verysad.gif , bet kažkaip manau, kad čia dėl to sirupo virimo, nelabai supratau kiek ten jį virt reikia? pirmą kart tai tik iškilo keli burbt ir nuėmiau, o antrą truputuką ilgiau pakaitinau, truputį paburbuliavo, bet tikrai neparudavo... na žodžiu pirmas beze blynas prisvilęs blush2.gif bet aš nepasiduosiu drinks_cheers.gif biggrin.gif kažkaip patiko šitas puošimo būdas smile.gif ir tikrai dar bandysiu, priešingai nei saldaininę masę, tos tai pasižadėjau daugiau niekada nedaryt, nes visai šeimynai buvo neskani, o ir tas tasumas kol išminkai schmoll.gif
na kad ir kaip išėjo pasirodysim, kaip atrodom, blush2.gif ax.gif (kad ir kaip papuoštas bebūtų, ryt manau šeimyna labai skaniai sudoros, vistiek darytas naminiam valgymui smile.gif )
user posted image

Atsakyti
QUOTE(rembiene @ 2009 03 17, 23:13)
vistiek darytas naminiam valgymui smile.gif )

Nu visai fainas torciukas, visai gera ideja su beze taip pazaisti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rembiene @ 2009 03 17, 22:13)
na pirmas blynas kaip ir prisviles... doh.gif  pirmas plakimas (dariau po vieną kiaušinio baltymą) viskas ok gavos, beze kieta, laikėsi (nors realiai nežinau kaip ji turi atrodyt, neteko matyt, bet manau pavyko), neskaitant kad antgaliai plastmasiniai. nu bet antra porcija tai  doh.gif  kažkaip skystokai gavos, nelaikė formos  verysad.gif , bet kažkaip manau, kad čia dėl to sirupo virimo, nelabai supratau kiek ten jį virt reikia? pirmą kart tai tik iškilo keli burbt ir nuėmiau, o antrą truputuką ilgiau pakaitinau, truputį paburbuliavo, bet tikrai neparudavo... na žodžiu pirmas beze blynas prisvilęs  blush2.gif bet aš nepasiduosiu  drinks_cheers.gif biggrin.gif kažkaip patiko šitas puošimo būdas smile.gif ir tikrai dar bandysiu, priešingai nei saldaininę masę, tos tai pasižadėjau daugiau niekada nedaryt, nes visai šeimynai buvo neskani, o ir tas tasumas kol išminkai  schmoll.gif
na kad ir kaip išėjo pasirodysim, kaip atrodom,  blush2.gif ax.gif (kad ir kaip papuoštas bebūtų, ryt manau šeimyna labai skaniai sudoros, vistiek darytas naminiam valgymui smile.gif )
user posted image

o man jis netgi labai gražus, toks švelnus, subtilus, vienu žodžiu SUPER thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 03 17, 23:20)
Nu visai fainas torciukas, visai gera ideja su beze taip pazaisti 4u.gif

tai kad daugiau ir neliko ką daryt tik kažkaip bandyt gelbėti padėti doh.gif
bėja VRUM-VRUM klausė iš kur gauti priemonių, aš tai pavyzdžiui išsirinkau rinkinuką iš http://www.kulinarij...nas.visiems.lt/ thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rembiene: 17 kovo 2009 - 22:52
Moterys gal kur užmatėt ar užmatysit tortukų papuošimo pavyzdžių vyrui, šeimos draugui, 30-mečio proga, kuriam mažai kas įtinka, tik vieną aišku, labai patinka medutis biggrin.gif Tai faktas, kad bus medutis, bet jau 2 val sėdžiu interneto platybėse ir niekaip nerandu kažką tokio doh.gif
Atsakyti
Gal gali truputi aiškiau ką paminėti .....mašina , gitara , mergina ???? rolleyes.gif
Atsakyti