Wild....ačiuks .....o čia kartais ne tavo tortukas
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 16, 23:19)
Wild....ačiuks .....o čia kartais ne tavo tortukas
juokaujat?
labas vakaras,
turiu klausimuka. Jei planuoju torta dengti marshmallow saldainiu ar kokia nors kita mase, kokiu kremu geriau aptepti jo virsu bei sonus?
Papildyta:
ir dar: kokiu kremu geriau aptepti 2-ju aukstu tortuka (tortas nedengiamas mase): ganasu, sviestiniu ar beze?
turiu klausimuka. Jei planuoju torta dengti marshmallow saldainiu ar kokia nors kita mase, kokiu kremu geriau aptepti jo virsu bei sonus?
Papildyta:
ir dar: kokiu kremu geriau aptepti 2-ju aukstu tortuka (tortas nedengiamas mase): ganasu, sviestiniu ar beze?
QUOTE(Migle79 @ 2009 03 16, 23:14)
labas vakaras,
turiu klausimuka. Jei planuoju torta dengti marshmallow saldainiu ar kokia nors kita mase, kokiu kremu geriau aptepti jo virsu bei sonus?
Papildyta:
ir dar: kokiu kremu geriau aptepti 2-ju aukstu tortuka (tortas nedengiamas mase): ganasu, sviestiniu ar beze?
turiu klausimuka. Jei planuoju torta dengti marshmallow saldainiu ar kokia nors kita mase, kokiu kremu geriau aptepti jo virsu bei sonus?
Papildyta:
ir dar: kokiu kremu geriau aptepti 2-ju aukstu tortuka (tortas nedengiamas mase): ganasu, sviestiniu ar beze?
1 .Bet kokiu ( tuo kuriuo sutepiai torto lakštus ) ....jei masė pavyks , ji lips prie bet kokio kremo .
2 . TURI GALVOJE PAPUOŠIMĄ ? ..... žiurint , koks kremas vidui , ganašu , sviestiniu - bet kokį , o su beze , kad kreme ( kuriuo suteptas tortas ) nebūtų želatino .
------------------------------------------------------------------------------------------
Mergaitės , noriu paprašyti .....kai užduodate klausymą , pasistenkite jį kuo tiksliau suformuluoti , nes antro klausymo , aš nelabai supratau , paskui ir atsakai į " lankas " .....ačiū
Klausimai labai į temą, man aktualūs šią savaitę, aš labai daug man rūpimų atsakymų randu papuošimų temoje, o ir beeksperimentuojant jau patirtis ir intuicija kažkokia atsiranda, ką ant ko dėti, ir pagal skonį jau pradedu atsirinkti
[quote=Cipciukas,2009 03 16, 23:36]
1 .Bet kokiu ( tuo kuriuo sutepiai torto lakštus ) ....jei masė pavyks , ji lips prie bet kokio kremo .
2 . TURI GALVOJE PAPUOŠIMĄ ? ..... žiurint , koks kremas vidui , ganašu , sviestiniu - bet kokį , o su beze , kad kreme ( kuriuo suteptas tortas ) nebūtų želatino .
Taip, butent apie papuosima ir norejau paklausti. Atsiprasau uz neissamu klausima. Aciu uz atsakymus.
Dar vienas klausimuskas. Puosiant torta beze ar ganasu, ar sie kremai tepami tiesiog ant virsutinio torto laksto (be kremo), ar virsus turi buti kuo nors pries tai pateptas (pvz. tuo kremu, kuris yra torto viduje)?
1 .Bet kokiu ( tuo kuriuo sutepiai torto lakštus ) ....jei masė pavyks , ji lips prie bet kokio kremo .
2 . TURI GALVOJE PAPUOŠIMĄ ? ..... žiurint , koks kremas vidui , ganašu , sviestiniu - bet kokį , o su beze , kad kreme ( kuriuo suteptas tortas ) nebūtų želatino .
Taip, butent apie papuosima ir norejau paklausti. Atsiprasau uz neissamu klausima. Aciu uz atsakymus.
Dar vienas klausimuskas. Puosiant torta beze ar ganasu, ar sie kremai tepami tiesiog ant virsutinio torto laksto (be kremo), ar virsus turi buti kuo nors pries tai pateptas (pvz. tuo kremu, kuris yra torto viduje)?
[quote=Migle79,2009 03 17, 11:42]
[quote=Cipciukas,2009 03 16, 23:36]
1 .Bet kokiu ( tuo kuriuo sutepiai torto lakštus ) ....jei masė pavyks , ji lips prie bet kokio kremo .
2 . TURI GALVOJE PAPUOŠIMĄ ? ..... žiurint , koks kremas vidui , ganašu , sviestiniu - bet kokį , o su beze , kad kreme ( kuriuo suteptas tortas ) nebūtų želatino .
Taip, butent apie papuosima ir norejau paklausti. Atsiprasau uz neissamu klausima. Aciu uz atsakymus.
Dar vienas klausimuskas. Puosiant torta beze ar ganasu, ar sie kremai tepami tiesiog ant virsutinio torto laksto (be kremo), ar virsus turi buti kuo nors pries tai pateptas (pvz. tuo kremu, kuris yra torto viduje)?
[/quote]
Puošiant beze ar ganašu nieko nereikia torto aptepti Papraščiausiai puoškite beze zibukais arba ganašo sluoksniu
[quote=Cipciukas,2009 03 16, 23:36]
1 .Bet kokiu ( tuo kuriuo sutepiai torto lakštus ) ....jei masė pavyks , ji lips prie bet kokio kremo .
2 . TURI GALVOJE PAPUOŠIMĄ ? ..... žiurint , koks kremas vidui , ganašu , sviestiniu - bet kokį , o su beze , kad kreme ( kuriuo suteptas tortas ) nebūtų želatino .
Taip, butent apie papuosima ir norejau paklausti. Atsiprasau uz neissamu klausima. Aciu uz atsakymus.
Dar vienas klausimuskas. Puosiant torta beze ar ganasu, ar sie kremai tepami tiesiog ant virsutinio torto laksto (be kremo), ar virsus turi buti kuo nors pries tai pateptas (pvz. tuo kremu, kuris yra torto viduje)?
[/quote]
Puošiant beze ar ganašu nieko nereikia torto aptepti Papraščiausiai puoškite beze zibukais arba ganašo sluoksniu
QUOTE(aistuzele @ 2009 03 17, 11:49)
Puošiant beze ar ganašu nieko nereikia torto aptepti Papraščiausiai puoškite beze zibukais arba ganašo sluoksniu
Ačiū. Kaip suprantu vadinamieji "zibukai" daromi konditerinio maišelio ar švirkšto pagalba. O koks būtent antgalis reikalingas jiems padaryti?
QUOTE(Migle79 @ 2009 03 17, 12:33)
Ačiū. Kaip suprantu vadinamieji "zibukai" daromi konditerinio maišelio ar švirkšto pagalba. O koks būtent antgalis reikalingas jiems padaryti?
o čia žiūrint kokių dzibukų norit... užeikit pavyzdžių pasižiūrėti į www.kulinarijosmenas.visiems.lt prie dekoravimo antgalių bus sudėti ir dydžiai ir pavyzdukai kokie antgaliai ką daro beje iš ganašo dzibukai irgi išeina labai geri
QUOTE(Olesta @ 2009 03 17, 12:46)
o čia žiūrint kokių dzibukų norit... užeikit pavyzdžių pasižiūrėti į www.kulinarijosmenas.visiems.lt prie dekoravimo antgalių bus sudėti ir dydžiai ir pavyzdukai kokie antgaliai ką daro beje iš ganašo dzibukai irgi išeina labai geri
Ačiū, reikės pasinagrinėti.
o kokioj temperatūroje reikia tirpdyti cukrų (beze darymui)? ant stipresnės ar silpnesnės (pas mane šešios padalos)?
QUOTE(rembiene @ 2009 03 17, 13:19)
o kokioj temperatūroje reikia tirpdyti cukrų (beze darymui)? ant stipresnės ar silpnesnės (pas mane šešios padalos)?
jei Jūs čia apie sirupo virimą, tai aš nusistatau ant lėčiausios, kitos mergaitės ant stipresnės, svarbu kad cukrus pilnai ištirptų, neliktų granulių, o sirupas neparuduotų ant lėčiausios ugnies man trubka tai apie 7 minutes, kol viską pasiruošiu, žiūrėk ir gatava jau