Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Wild....ačiuks .....o čia kartais ne tavo tortukas rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 16, 23:19)
Wild....ačiuks .....o čia kartais ne tavo tortukas  rolleyes.gif  ax.gif


juokaujat? tongue.gif


Atsakyti
labas vakaras,

turiu klausimuka. Jei planuoju torta dengti marshmallow saldainiu ar kokia nors kita mase, kokiu kremu geriau aptepti jo virsu bei sonus?


Papildyta:
ir dar: kokiu kremu geriau aptepti 2-ju aukstu tortuka (tortas nedengiamas mase): ganasu, sviestiniu ar beze?
Atsakyti
QUOTE(Migle79 @ 2009 03 16, 23:14)
labas vakaras,

turiu klausimuka. Jei planuoju torta dengti marshmallow saldainiu ar kokia nors kita mase, kokiu kremu geriau aptepti jo virsu bei sonus?
Papildyta:
ir dar: kokiu kremu geriau aptepti 2-ju aukstu tortuka (tortas nedengiamas mase): ganasu, sviestiniu ar beze?



1 .Bet kokiu ( tuo kuriuo sutepiai torto lakštus ) ....jei masė pavyks , ji lips prie bet kokio kremo .

2 . TURI GALVOJE PAPUOŠIMĄ ? ..... žiurint , koks kremas vidui , ganašu , sviestiniu - bet kokį , o su beze , kad kreme ( kuriuo suteptas tortas ) nebūtų želatino .

------------------------------------------------------------------------------------------

Mergaitės , noriu paprašyti .....kai užduodate klausymą , pasistenkite jį kuo tiksliau suformuluoti , nes antro klausymo , aš nelabai supratau , paskui ir atsakai į " lankas " rolleyes.gif .....ačiū smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 16 kovo 2009 - 23:40
Klausimai labai į temą, man aktualūs šią savaitę, aš labai daug man rūpimų atsakymų randu papuošimų temoje, o ir beeksperimentuojant jau patirtis ir intuicija kažkokia atsiranda, ką ant ko dėti, ir pagal skonį jau pradedu atsirinkti tongue.gif
Atsakyti
[quote=Cipciukas,2009 03 16, 23:36]
1 .Bet kokiu ( tuo kuriuo sutepiai torto lakštus ) ....jei masė pavyks , ji lips prie bet kokio kremo .

2 . TURI GALVOJE PAPUOŠIMĄ ? ..... žiurint , koks kremas vidui , ganašu , sviestiniu - bet kokį , o su beze , kad kreme ( kuriuo suteptas tortas ) nebūtų želatino .


Taip, butent apie papuosima ir norejau paklausti. Atsiprasau uz neissamu klausima. Aciu uz atsakymus.

Dar vienas klausimuskas. Puosiant torta beze ar ganasu, ar sie kremai tepami tiesiog ant virsutinio torto laksto (be kremo), ar virsus turi buti kuo nors pries tai pateptas (pvz. tuo kremu, kuris yra torto viduje)?
Atsakyti
[quote=Migle79,2009 03 17, 11:42]
[quote=Cipciukas,2009 03 16, 23:36]
1 .Bet kokiu ( tuo kuriuo sutepiai torto lakštus ) ....jei masė pavyks , ji lips prie bet kokio kremo .

2 . TURI GALVOJE PAPUOŠIMĄ ? ..... žiurint , koks kremas vidui , ganašu , sviestiniu - bet kokį , o su beze , kad kreme ( kuriuo suteptas tortas ) nebūtų želatino .
Taip, butent apie papuosima ir norejau paklausti. Atsiprasau uz neissamu klausima. Aciu uz atsakymus.

Dar vienas klausimuskas. Puosiant torta beze ar ganasu, ar sie kremai tepami tiesiog ant virsutinio torto laksto (be kremo), ar virsus turi buti kuo nors pries tai pateptas (pvz. tuo kremu, kuris yra torto viduje)?
[/quote]
Puošiant beze ar ganašu nieko nereikia torto aptepti 4u.gif Papraščiausiai puoškite beze zibukais arba ganašo sluoksniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuzele @ 2009 03 17, 11:49)
Puošiant beze ar ganašu nieko nereikia torto aptepti  4u.gif Papraščiausiai puoškite beze zibukais arba ganašo sluoksniu  4u.gif



Ačiū. Kaip suprantu vadinamieji "zibukai" daromi konditerinio maišelio ar švirkšto pagalba. O koks būtent antgalis reikalingas jiems padaryti?
Atsakyti
QUOTE(Migle79 @ 2009 03 17, 12:33)
Ačiū. Kaip suprantu vadinamieji "zibukai" daromi konditerinio maišelio ar švirkšto pagalba. O koks būtent antgalis reikalingas jiems padaryti?

o čia žiūrint kokių dzibukų norit... užeikit pavyzdžių pasižiūrėti į www.kulinarijosmenas.visiems.lt prie dekoravimo antgalių bus sudėti ir dydžiai ir pavyzdukai kokie antgaliai ką daro 4u.gif beje iš ganašo dzibukai irgi išeina labai geri thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 03 17, 12:46)
o čia žiūrint kokių dzibukų norit... užeikit pavyzdžių pasižiūrėti į www.kulinarijosmenas.visiems.lt prie dekoravimo antgalių bus sudėti ir dydžiai ir pavyzdukai kokie antgaliai ką daro 4u.gif  beje iš ganašo dzibukai irgi išeina labai geri thumbup.gif


Ačiū, reikės pasinagrinėti.
Atsakyti
o kokioj temperatūroje reikia tirpdyti cukrų (beze darymui)? ant stipresnės ar silpnesnės (pas mane šešios padalos)?
Atsakyti
QUOTE(rembiene @ 2009 03 17, 13:19)
o kokioj temperatūroje reikia tirpdyti cukrų (beze darymui)? ant stipresnės ar silpnesnės (pas mane šešios padalos)?

jei Jūs čia apie sirupo virimą, tai aš nusistatau ant lėčiausios, kitos mergaitės ant stipresnės, svarbu kad cukrus pilnai ištirptų, neliktų granulių, o sirupas neparuduotų 4u.gif ant lėčiausios ugnies man trubka tai apie 7 minutes, kol viską pasiruošiu, žiūrėk ir gatava jau ax.gif
Atsakyti