Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Aciu Aistuzele 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(arnaaa @ 2009 03 16, 17:47)
Aciu Aistuzele  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Nėra už ką 4u.gif
Atsakyti
Aistuže , ačiū , kopija kaip aš darau .......va tau gėlytė už triūsą user posted image
Atsakyti
Merginos ,mano seimynai labai patinka obuoliu pyrageliai ir Mcdonaldo,gal kuri esat kepusios kazka panasaus,arba gal galetumet numest kokia ideja kaip padaryt blush2.gif jie kaip suprantu kepasi trumpai aliejuj,bet kokia tesla tiktu?
Atsakyti
bigsmile.gif niekada nevalgiau , gėda ane ..... blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
jokios gėdos nematau, aš toje įstaigoje net buvus nesu, o pažįstama neseniai apsinuodijo ten gamintu maistu, skaniausia ką pasigaminame namie wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 03 16, 18:29)
jokios gėdos nematau, aš toje įstaigoje net buvus nesu, o pažįstama neseniai apsinuodijo ten gamintu maistu, skaniausia ką pasigaminame namie wub.gif  wub.gif  wub.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ....iš visos širdies....
Atsakyti
As nekalbu apie maista McDonaldo,man tik tie pyrageliai paatinka,MB irgi.Gal kuri esat ragavusios ir galetumet patart kokia butu tesla traski ir kepama aliejuj? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(arnaaa @ 2009 03 16, 18:36)
As nekalbu apie maista McDonaldo,man tik tie pyrageliai paatinka,MB irgi.Gal kuri esat ragavusios ir galetumet patart kokia butu tesla traski ir kepama aliejuj? 4u.gif

Mano vyrui patinka jie, mano galva ten turėtų būti sluoksniuota tešla, tik skirtumas, kad verdama aliejuje.
Atsakyti
QUOTE(aistuzele @ 2009 03 16, 19:53)
Mano vyrui patinka jie, mano galva ten turėtų būti sluoksniuota tešla, tik skirtumas, kad verdama aliejuje.

Reiks pabandyt su sloksniuota,o i vidu kad ir dzema belekoki galima idet. biggrin.gif
Atsakyti
Perskaičiau, kad aptarinėjote tortą su kurpaite. Nepavėlavau? Turiu išsisaugojusi vieną gražų pavyzdį iš interneto. Gal patiks.
Atsakyti
QUOTE(wild @ 2009 03 16, 22:51)
Perskaičiau, kad aptarinėjote tortą su kurpaite. Nepavėlavau? Turiu išsisaugojusi vieną gražų pavyzdį iš interneto. Gal patiks.

Nepavelavai,gera ideja thumbup.gif
Atsakyti