Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(daividija @ 2009 03 07, 10:44)
Ikisiu savo trigrasi ir as,nors nemegstu kaisioti kur nereikia. rolleyes.gif
Jei yra papuosimu tema,tai ir dedam papuostus tortus,nauja ideja.Jei iskepet ka nors naujo dekit i saldus kepiniai,kam jus dedat ta pati torta i saldzius,i papuosimus,i pagyrimus ,i tortus,ir dar i cipciuko tema,as atsiverciu viena psl-ten tortas,nu grazu,atsiverciu kita-ten tas pats tortas,atsiverciu trecia,ieskodama ko nors naujo-ten vel tas pats doh.gif ,susinervinu atsiverciu dar viena tema-ka jus- ten vel tas pats tortas,kam man tas pats tortas,jei jis grazus-as ji maciau papuosimuose,o jei jis juodasis miskas-tai jau turbut visos ji kepe.
Sorry,kad taip pasakiau,bet laikykites tvarkos.Dekit i pagyrimus bet ka,ten jus pagirs tikrai.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif karsta.gif
Atsakyti
Na va mano rimtesnis bet deja prisviles blynas blush2.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rutyte11 @ 2009 03 07, 11:00)
Na va mano rimtesnis bet deja prisviles blynas  blush2.gif
user posted image
user posted image

A ka cia prisvilinai? 4u.gif tos rozytes tai atrodo tokios niam... ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Rugiagele, nera problemu siaip del formeliu -- galim pabandyt paziuret, kiek merginu noretu dar tokio rinkinio, ir sukooperuot papildoma pirkima. Kadangi uzsakinetume tik sias formeles, man tikrai nebus papildomo galvos skausmo... galim organizuot tas formeles paralelej su apsipirkimu is Surbiton (prisizadejau sau, kad kai baigsim su Surbitonu, tai po to jau tikrai jokiomis "akcijomis" nebeuzsiimsiu blush2.gif )

Pradziai gal padarom apklausa -- merginos, jeigu norit to rinkinio, parasykit man AZ. Kol kas jusu parasymas dar nereikstu, kad jau ir PRIVALESIT ji pirkti -- kol kas tiesiog darom apklausa, kad paziuret, kiek zmoniu galetu potencialiai dometis... rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Daivve @ 2009 03 07, 12:18)
A ka cia prisvilinai?  4u.gif tos rozytes tai atrodo tokios niam...  ax.gif  4u.gif

Tai kad varske biski nusedo, o ir gelytes galejo buti mazesnes blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 03 07, 10:44)
Ikisiu savo trigrasi ir as,nors nemegstu kaisioti kur nereikia. rolleyes.gif
Jei yra papuosimu tema,tai ir dedam papuostus tortus,nauja ideja.Jei iskepet ka nors naujo dekit i saldus kepiniai,kam jus dedat ta pati torta i saldzius,i papuosimus,i pagyrimus ,i tortus,ir dar i cipciuko tema,as atsiverciu viena psl-ten tortas,nu grazu,atsiverciu kita-ten tas pats tortas,atsiverciu trecia,ieskodama ko nors naujo-ten vel tas pats doh.gif ,susinervinu atsiverciu dar viena tema-ka jus- ten vel tas pats tortas,kam man tas pats tortas,jei jis grazus-as ji maciau papuosimuose,o jei jis juodasis miskas-tai jau turbut visos ji kepe.
Sorry,kad taip pasakiau,bet laikykites tvarkos.Dekit i pagyrimus bet ka,ten jus pagirs tikrai.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inočka: 07 kovo 2009 - 12:39
QUOTE(Meian @ 2009 03 07, 11:36)
Rugiagele, nera problemu siaip del formeliu -- galim pabandyt paziuret, kiek merginu noretu dar tokio rinkinio, ir sukooperuot papildoma pirkima. Kadangi uzsakinetume tik sias formeles, man tikrai nebus papildomo galvos skausmo... galim organizuot tas formeles paralelej su apsipirkimu is Surbiton (prisizadejau sau, kad kai baigsim su Surbitonu, tai po to jau tikrai jokiomis "akcijomis" nebeuzsiimsiu  blush2.gif )

Pradziai gal padarom apklausa -- merginos, jeigu norit to rinkinio, parasykit man AZ. Kol kas jusu parasymas dar nereikstu, kad jau ir PRIVALESIT ji pirkti -- kol kas tiesiog darom apklausa, kad paziuret, kiek zmoniu galetu potencialiai dometis...  rolleyes.gif

Atsiprašau,kad ne į temą,kokia jo kaina būtų?
Atsakyti
QUOTE(zebra @ 2009 03 07, 13:15)
Atsiprašau,kad ne į temą,kokia jo kaina būtų?

Man atrodo sitas Cia
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 03 07, 13:17)
Man atrodo sitas Cia

nesuprantu,ten dvi kainos.parašyk kiek maždaug blush2.gif

jetus,jetus...turėtum tokių formyčių....tai ramus belgas būtum rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zebra: 07 kovo 2009 - 13:21
QUOTE(zebra @ 2009 03 07, 13:19)
nesuprantu,ten dvi kainos.parašyk kiek maždaug blush2.gif

jetus,jetus...turėtum tokių formyčių....tai ramus belgas būtum rolleyes.gif

Ten kaip suprantu viena kaina uz knyga, o kita kaina uz formeles. Abi reikia pirkti, nes taip priklauso. Na bet Meian paaiskins issamiau.
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 03 07, 13:47)
Ten kaip suprantu viena kaina uz knyga, o kita kaina uz formeles. Abi reikia pirkti, nes taip priklauso. Na bet Meian paaiskins issamiau.

Ten mazesne kaina tik uz knyga, didesne kaina uz rinkinuka + ta knyga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2009 03 07, 14:24)
Ten mazesne kaina tik uz knyga, didesne kaina uz rinkinuka + ta knyga ax.gif

Aaaa, va kaip ten bigsmile.gif
Atsakyti