QUOTE(arnaaa @ 2009 03 16, 13:14)
Labas,paziurek Inockos tema sukurta kur viskas apie papuosimus ideju ten
Padima tortuko papuosimas as be zodziu
Papildyta:
Cipciuk,visa eiga mane domina,manau cia ne man vienai tokia tavo pamokele praverstu.
Padima tortuko papuosimas as be zodziu
Papildyta:
Cipciuk,visa eiga mane domina,manau cia ne man vienai tokia tavo pamokele praverstu.
Pirma aš jo didelio nedarau , nu kokio 15 cm. ilgio .
Pasidarai paduko iškarpą , pagal savo galima tik sumažini , išpjauni tą formą , turi turėti tokį trikampį ( velnias nu kaip čia paaiškinti ) ....nu kaip įsibėgėjusi mašina šoka per 20 mašinų , tramplyną , ant jo dedi tą paduką , kad jis issilenktų , ir lai sau džiūna , tada išsipjauni viršų , irgi turi turėti jau pasidariusi iškarpą pagal kurią jį apipjausi , dabar , kad jis išsilenktų , turi atitaikyti ant ko jį džiovinti ( butelis , didesnis , mažesnis ...reikiamo pločio ) dedi ant jo - lai džiūna , pakulnę aš naudoju natūralią ( savo batelio , tik plonesnę - " špilka" ) apsuku lponai folija ir tada ant jos aptraukiu mase , kai sudžiūna nuimu su folija ir iš vidaus ją išimu , lieka pakulnė ........va ir visos trys detalės , dabar jas reikia suklijuoti aisingu , kai sudžiuna , puošiu kaip noriu ( gėlytėm , kvarbatkom , juostelėm ) tam , kad pakavoti sulipdymo siūles ...fsio batelis yra .....kas dar neaišku ???