Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Iš interneto gilumų išplauke .......user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Ir tai vadinasi ...TORTAI .... blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 14 kovo 2009 - 23:43
nu tas "grabas" tai tikrai baisus unsure.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 14, 21:37)
Daividuk , nu ar nesi mačiusi , lygtai ir tavo duotoj nuorodoj buvo tokių , aš tada tas kojytes užsisakiau pas tave , o kad ir tų strypų reikia nepagalvojau , tai  dabar dasisakiau , ir lauksiu , kol atsiūs  yu.gif  yu.gif

Ikisiu trigrasi eilini karta blush2.gif

Paprastai tie pagaliukai ne tik kad ikisami i torta, bet dar itvirtinami po tortu i specialia lekste ax.gif Dazniausiai tas leksteles kaip pasirinktina komplekto dali siulo (vadinasi "cake separator plate"). Jei daznai keliaaukscius kepat, tai galbut jums verta pamastyti apie toki dalyka.

Papildyta:
Nuotraukele tokios leksteles:
user posted image
Atsakyti
Meian , ačiū tau 4u.gif , tikrai tu tiek duodi informacijos , patarimų ,
aš žinau apie jas , ir netgi turie kelias.....bet merginos gal susigundys smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 15 kovo 2009 - 10:25
Cipciuko šitas meno kūrinys tikrai beprotiškai fantastiškas bigsmile.gif

QUOTE(SeSe @ 2009 03 14, 12:25)
O galbūt problema kepimo popieriuje? Aš esu kepusi "Mėnulį" ne vieną kartą, ir man lakštai visada nusiimdavo nuo popieriaus kuo puikiausiai. O tešla ten gi labai nesudėtinga, neturėtų čia būti jos kaltė.. smile.gif

siūlau įsigyt silikoninį paklotėlį, jis daugkartinis, bet ant jo niekas niekada neprilimpa.... aš be jo jau nebeįsivaizduoju kepimo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 03 15, 10:50)
Cipciuko šitas meno kūrinys tikrai beprotiškai fantastiškas  bigsmile.gif
siūlau įsigyt silikoninį paklotėlį, jis daugkartinis, bet ant jo niekas niekada neprilimpa.... aš be jo jau nebeįsivaizduoju kepimo bigsmile.gif

O kur ji galima isigyti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 15 kovo 2009 - 11:53
Daug kur , kad ir pas Meian..... ax.gif ....AREVITOJ , TUPPERWARE...... ax.gif
Atsakyti
rugiagele, čia jau priklauso nuo kainos kiek už jį pasirįžus sumokėt mirksiukas.gif yra net Domoextroj, ten kaina 19,99lt - tamsiai mėlynos spalvos doh.gif asmeniškai aš naudoju Tupperwarinį ir galvą guldau už jį, jokios smarvės gumos nieko, bet ten jo kaina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 03 15, 12:43)
rugiagele, čia jau priklauso nuo kainos kiek už jį pasirįžus sumokėt mirksiukas.gif yra net Domoextroj, ten kaina 19,99lt - tamsiai mėlynos spalvos doh.gif asmeniškai aš naudoju Tupperwarinį ir galvą guldau už jį, jokios smarvės gumos nieko, bet ten jo kaina  doh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif aš irgi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 14, 22:00)
Iškirpk iš kietesnio celovano , ilgą juostą , torto aukščio ir tik suteptą tortą apjuosk ( apsuk ) ir sutvirtink , lai sau pabando pasiduoti į kraštus  mirksiukas.gif

ačiū labai 4u.gif

bet kad būčiau prisidirbus su beze doh.gif kepiau mažiuką medutį iš 1kiaušo, tokį mini, aptepliojau visą grietinėle, tai gerai, kad dar sėdau prie kompo pasiieškot "juodojo miško" receptuko ir ten užmačiau žinutę, kad beze nedaromas ant grietinėlės doh.gif ot prilibdžius būčiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airara*: 15 kovo 2009 - 13:09
rugiagele, čia jau priklauso nuo kainos kiek už jį pasirįžus sumokėt mirksiukas.gif yra net Domoextroj, ten kaina 19,99lt - tamsiai mėlynos spalvos doh.gif asmeniškai aš naudoju Tupperwarinį ir galvą guldau už jį, jokios smarvės gumos nieko, bet ten jo kaina  doh.gif

Na o kokia kaina Tupperware? REiktu paieskot man cia kokios konsultantes Druskininkuose.
Atsakyti

As irgi turiu silikonini pakloteli is TW bet kad galva uz ji guldyciau g.gif , tai tikrai negaliu. Pabandziau kelis kartus nepatiko ir toliau naudoju sviestini popieriu Vat silikonine forma pyragams tikrai patenkinta.
Atsakyti