Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

O galbūt problema kepimo popieriuje? Aš esu kepusi "Mėnulį" ne vieną kartą, ir man lakštai visada nusiimdavo nuo popieriaus kuo puikiausiai. O tešla ten gi labai nesudėtinga, neturėtų čia būti jos kaltė.. smile.gif
Atsakyti
Cipciuk,tortai tiesiog tobuli thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 14, 03:53)
......turiu  ax.gif  ax.gif  ax.gif .....

tai gal pasidalinsi? ax.gif
Atsakyti
Mano toks pastebėjimas, kad bet kokie kepiniai nuo balto kepimo popieriaus nusiima be pastangų, o prie rudo prikimba 4u.gif
Atsakyti
VISKAS
Truksta zodziu, net raides tinkamai negaliu sudeliot

Cipciuk, Jus mane pribaiget. doh.gif

Labai grazu, tiesiog pasakiskai.

arnaaa, tavo tortukai irgi nuostabus
Ezeriuk, tavo tai toks vestuvinis

Bet, merginos, atleiskit, Ciupciuko tortai tai jau nera zodziu. Turim i ka lygiuotis rolleyes.gif
Atsakyti
tai vat būtent, nuo vakar vakaro nerandu žodžių šito stebuklo įvertinimui wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 03 14, 12:52)
Mano toks pastebėjimas, kad bet kokie kepiniai nuo balto kepimo popieriaus nusiima be pastangų, o prie rudo prikimba 4u.gif

Kiek paskutiniu metu teko pirkti, visada pasitaikydavo rudas g.gif

Na, žiurėsim, nejaugi jau aš tokia nevykėlė, kad Mėnulio neiškepsiu doh.gif
Kovosiu iki galo dabar jau lotuliukas.gif

Kokių čia grožybių prisižiūrėjau, tai išvis žado netekau, tiesiog meno kūriniai wub.gif
Atsakyti
Mergaites, atejau su prasymu
Gal kas is vilnieciu ir ne tik, gali pasidalint, jei turi white perl (baltas perlamutras)dazais arba dulkemis arba parduot. Reikia mizerio, labai mazai. Tik viena torta papuost. Turiu ideja, bet ne visas priemones turiu. Labai reikia, gal kuri galit pagelbet. Uzsakysiu pas mean, bet iki savaitgalio negausiu. Aciu visoms labai.
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2009 03 14, 13:19)
Gal kas is vilnieciu ir ne tik, gali pasidalint,  jei turi white perl (baltas perlamutras)dazais arba dulkemis arba parduot. Reikia mizerio, labai mazai. Tik viena torta papuost. Turiu ideja, bet ne visas priemones turiu. Labai reikia, gal kuri galit pagelbet. Uzsakysiu pas mean, bet iki savaitgalio negausiu. Aciu visoms labai.

pas citriniuka yra ivairiu dazu, gal ir tokia spalva tures wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2009 03 14, 12:19)
Gal kas is vilnieciu ir ne tik, gali pasidalint,  jei turi white perl (baltas perlamutras)dazais arba dulkemis arba parduot. Reikia mizerio, labai mazai. Tik viena torta papuost. Turiu ideja, bet ne visas priemones turiu. Labai reikia, gal kuri galit pagelbet. Uzsakysiu pas mean, bet iki savaitgalio negausiu. Aciu visoms labai.

Ką čia pliurpi , gi sakiau duosiu doh.gif

Ačiū mergaitės už įvertinimą 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(arnaaa @ 2009 03 14, 11:41)
tai gal pasidalinsi? ax.gif

Kas konkrečiai , domina ???.....formos išėmimas , viršaus išlenkimas ?? pakulnė ??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 14 kovo 2009 - 12:32
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 13, 22:54)
Dar truputi ir man būtu va taip  tease.gif  tease.gif .....

As apakus, nugriuvus, numirus ir vel prisikelus, kad bandyciau kada nors padaryti ka nors bent trecdaliu panasaus blink.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(arnaaa @ 2009 03 13, 23:50)
O cia mano visas penktadienio darbas 4u.gif

Taip pat nerealiai grazu wub.gif

QUOTE(Inočka @ 2009 03 14, 11:19)
Gal kas is vilnieciu ir ne tik, gali pasidalint,  jei turi white perl (baltas perlamutras)dazais arba dulkemis arba parduot.

As turiu tik sidabro ir aukso dulkiu unsure.gif Bet jei reikia, mielai duociau kazkiek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 13, 23:54)
Dar truputi ir man būtu va taip  tease.gif  tease.gif .......pribaigė mane tas tortas dviaukštis galutinai , nu nesisek tu man šitaip doh.gif .....dariau tą vaikišką , tai taip gerai išsiplakė beze , kad net žolės negalėjau išspausti  doh.gif , tokia standi gavosi , čiut ne zefyras , tai šonai liko su dzibukais , nes suplyšo maišelis , o ir jėgų tiek neturėjau  " jos  didenybei " išspausti karsta.gif ......o su tuo gramozdu .....nežinau , gal patylėsiu , nes jau nei liežuvis nesiverčia kalbėti .......  verysad.gif

[

tikrai,kad neturiu žodžių...koks grožis unsure.gif

QUOTE(arnaaa @ 2009 03 14, 00:50)

irgi labai liuksiškas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti